ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία, καθώς οι παρανοήσεις, οι παρεξηγήσεις, η σύγχυση, θα είναι στο προσκήνιο τώρα. Πολλά θα ακούτε, αλλά πιστέψτε ελάχιστα αφού τα φιλτράρετε πρώτα, μιας και η ηθελημένη ή όχι αναπαραγωγή ψεύτικων ειδήσεων κυριαρχεί. Πολλά σχόλια επίσης και πολύ κουτσομπολιό είναι στο μενού της ημέρας. Προσοχή σε απάτες και αυταπάτες, στην εργασία, στην επικοινωνία, στις συμφωνίες που γίνονται σήμερα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζεστε περισσότερο σήμερα από αυτή την όψη.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Το Σάββατο θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να πάτε εκεί που θέλετε να είστε. Όλα εξαρτώνται από τις πραγματικές δυνατότητες που έχετε αυτήν τη στιγμή. Θα είστε σε θέση να συναντήσετε διαφορετικά άτομα, να αναζητήσετε πληροφορίες και να αποκτήσετε χρήσιμες γνώσεις για ορισμένα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητό σας ή τα επιχειρηματικά και εργασιακά σας θέματα. Τα ταξίδια θα είναι ενδιαφέροντα και χρήσιμα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Στην προσωπική σας ζωή μπορείτε να δημιουργήσετε ευχάριστα συναισθήματα, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε μια όμορφη διάθεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να δημιουργήσετε εκπλήξεις. Μη διστάσετε να αποδεχτείτε νέες γνωριμίες, ειδικά με άτομα που ανήκουν στα έξης ζώδια: Ζυγός, Υδροχόος ή Δίδυμοι. Οι συγκρούσεις με άτομα που ανήκουν σε ζώδια της γης είναι ανεπιθύμητες, καθώς η κατάληξή τους θα είναι τελικά εις βάρος σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να είστε ενεργοί, να αναζητάτε ευχάριστες δραστηριότητες για να χαλαρώσετε από την πολυάσχολη εβδομάδα και να φορτιστείτε με ενέργεια και επιθυμία για νέα πράγματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για όσους από εσάς θα ταξιδέψετε.

Στα SOS της ημέρας, σας συμβουλεύω να μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε. Υπάρχουν θέματα ειδικά στην εργασία που μπορούν να μπερδέψουν και να παραποιήσουν καταστάσεις. Σήμερα θα μπορούσε να είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν ή να ερμηνευτούν λάθος, ένα κείμενο, ένα email ή τα λόγια μας!

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα είστε ανυπόμονοι, γεγονός που μπορεί να διαταράξει την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις. Το Σάββατο θα λάβετε νέα που θα σας δώσουν ελπίδα για την ανάπτυξη ενός ζητήματός σας. Προσέξτε σε δημόσιους χώρους για να μην πέσετε θύματα κλοπής.

Κριός – σήμερα θα ενθουσιαστείτε με κάποιον τρόπο με ειδήσεις ή πληροφορίες που μπορεί να σας έρθουν μέσω συγγενών, φίλων. Μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη τη συμβουλή ενός πιο έμπειρου ατόμου στην οικογένεια.

Λέων – μια ευοίωνη μέρα για συγκεντρώσεις και συναντήσεις με ενδιαφέροντα και ευχάριστα άτομα για εσάς. Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να πάει πολύ καλά, αρκεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.

Τοξότης – σήμερα θα έχετε αρκετή δουλειά, οπότε ο χρόνος σας για ευχαρίστηση θα είναι περιορισμένος. Θα μπορούσατε να επιλύσετε εύκολα οικογενειακά προβλήματα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, εστιάστε την προσοχή σας στην επίλυση προβλημάτων στο σπίτι. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς έχετε τη δική σας επιχείρηση ή εργάζεστε σε μια μικρή ομάδα. Συναισθηματικά, η μέρα θα είναι αντίθετη και δυναμική, με ένα μείγμα από διαφορετικές καταστάσεις.

Ταύρος – σήμερα δεν ασχολείστε με σημαντικά καθήκοντα. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Θα μπορούσατε να επιλύσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας ενοχλεί.

Παρθένος – τα προβλήματα σήμερα θα οφείλονται στις βιαστικές αποφάσεις και τις ενέργειές σας από τις προηγούμενες ημέρες. Η συμβουλή ενός φίλου θα σας δώσει τροφή για σκέψη.

Αιγόκερως – η μέρα φέρνει μια συνομιλία ή ένα συμβάν που σχετίζεται με μια γυναίκα άνω των τριανταπέντε ετών. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει να λάβετε μια σοφή απόφαση σχετικά με την εργασία σας. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για ένα ηλικιωμένο άτομο στην οικογένειά σας!

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, σκεφτείτε καλά το Σάββατο πριν λάβετε μια απόφαση που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα σας φέρει σε σύγκρουση με άλλους ανθρώπους. Εάν δημιουργηθούν προβλήματα ή κάνετε λάθη σήμερα, η επίλυσή τους θα τραβήξει την προσοχή σας και την επόμενη εβδομάδα. Το Σάββατο θα είναι μια ευοίωνη μέρα για αναψυχή, χαλάρωση και συναντήσεις.

Δίδυμοι – θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι ή θα ασχοληθείτε με διάφορες οικογενειακές εργασίες και υποθέσεις. Το κύριο ζήτημα φαίνεται να είναι οικονομικό, αλλά δεν έχετε πραγματικό λόγο να ανησυχείτε.

Ζυγός – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να αναπτύξετε  τις οικονομικές σας υποθέσεις και να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες συνομιλίες ή συναντήσεις για το σκοπό αυτό. Η πρακτική σας αίσθηση θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

Υδροχόος – σήμερα θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί μια θετική διάθεση, καθώς θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι στα λόγια ή τις ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας. Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να μην είναι πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να καταφέρετε να ανταποκριθείτε.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, είναι καλό να προγραμματίσετε την ημέρα σας έτσι ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Η χειρωνακτική εργασία πρέπει να σας φέρει ικανοποίηση και όχι να σας επιβαρύνει. Οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να σχετίζονται με μια σύγκρουση με έναν ξένο ή σε έναν δημόσιο χώρο. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις ή ευθύνες έναντι των ανδρών μέσα στην οικογένειά τους. Τα ψώνια για το σπίτι θα σας φέρουν μια καλή διάθεση.

Καρκίνος – μια σημαντική μέρα στην οποία θα σας ζητηθεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, να λάβετε μια απόφαση, να δώσετε μια οριστική απάντηση. Ίσως έχετε αποφασίσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, αλλά δεν είστε βέβαιοι εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο θα συμφωνούσε. Πρέπει να διευθετήσετε τις προτεραιότητές σας. Μην επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις! Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι!

Σκορπιός – η μέρα θα είναι ξεχωριστή για όσους από εσάς έχετε έναν γιο, μικρότερο αδελφό ή εγγονό. Μπορείτε να μπείτε σε ένα νέο στάδιο στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Πρέπει να ξοδέψετε τα χρήματά σας πιο σοφά.

Ιχθείς – σήμερα μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για τον προσωπικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό σας. Φαίνεστε αποφασισμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας υποθέσεις, αυτό ακριβώς περιμένει το αγαπημένο σας πρόσωπο από εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.