Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Συνεχίζεται η όψη τετραγώνου Ήλιου με Δια (δείτε τι σημαίνει και ποιους επηρεάζει στις χθεσινές προβλέψεις ΕΔΩ).


Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια όψη της Σελήνης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που έχει μεταφερθεί στον 6ο οίκο, κοιτώντας την Σελήνη που βρίσκεται στον 12ο οίκο από το ζώδιο της Παρθένου! Καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται, τώρα να είστε προσεκτικοί και να μην αμελείτε θέματα υγείας ή δικών σας ατόμων! Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια εξέταση, να φροντίσετε τον εαυτό σας κρατώντας τον μακριά από την πολυκοσμία για παράδειγμα. Η διάθεση δεν είναι καλή και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει και με ψυχογενή θέματα! Καλό είναι να προσέχετε παρασκηνιακές και υπονομευτικές ενέργειες από πλευράς συνεργατών ή υφισταμένων, τον κίνδυνο κλοπής, φαρμακευτικές αλλεργίες ή παρενέργειες από λήψη φαρμάκων ή αλκοόλ. Το συναίσθημα θα λειτουργεί στην υπερβολή του, αρά μην παρασύρεστε από λόγια χωρίς αντίκρισμα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, δώστε λίγο περισσότερη προσοχή σε αυτή την όψη σήμερα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Σήμερα, μην βιαστείτε να προετοιμαστείτε για το Σαββατοκύριακο, αλλά εστιάστε με κάθε κόστος στο να ολοκληρώσετε εργασίες που έχουν κάποια σημασία για την εργασία, την επιχείρηση, την οικογένειά σας. Εάν καταφέρετε να απαλλαγείτε από αυτό το βάρος, οι επόμενες δύο μέρες θα είναι μια ευχάριστη στιγμή για εσάς. Την Παρασκευή, θα είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί όταν οι υποθέσεις σας κινούνται αργά ή περνούν στιγμές στασιμότητας. Σήμερα, η ορμή μπορεί να σας οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο ή να σας φέρει νέα προβλήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εκ νέου μια προβληματική κατάσταση που σας ακολουθεί από τις τελευταίες εβδομάδες. Οι γυναίκες θα πρέπει να εκκαθαρίσουν γρήγορα τις λυπημένες ή απαισιόδοξες σκέψεις τους. Είναι πιθανό να προκαλούνται από ανησυχίες για το μέλλον σας ή την ανάπτυξη μιας συγκεκριμένης κατάστασης στην εργασία ή στο σπίτι. Βασιστείτε στο πεπρωμένο σας! Κανείς δεν έχει κακό πεπρωμένο έως ότου το αλλάξει μόνος του με χαοτικές αποφάσεις και ενέργειες, ακολουθώντας ιδιοτροπίες ή το δικό του εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ακριβές αγορές, εάν έχετε τέτοια σχέδια.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα είστε ευχαριστημένοι με ειδήσεις που σχετίζονται με χρήματα ή υλικές απολαβές. Θα χαρείτε την επιτυχία ή μια άλλη ευνοϊκή κατάσταση για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συνομιλίες ή συναντήσεις με έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους.

Κριός – σήμερα μην ξεγελαστείτε από ψεύτικες ειδήσεις, μη επαληθευμένες πληροφορίες, χειραγώγηση, ακόμη και αν προέρχονται από αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων – μια σημαντική μέρα κατά την οποία η προσοχή σας δεν πρέπει να αποσπάται από πολλές υποχρεώσεις. Επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά και ολοκληρώστε τα μέχρι το τέλος της ημέρας.

Τοξότης – σήμερα συμμετέχετε μόνο σε εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Μην ξεκινήσετε έργα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις την Παρασκευή. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των ήδη υπαρχουσών οικονομικών υποθέσεων που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Πολλοί θα είναι ικανοποιημένοι με τις ταμειακές ροές.

Ταύρος – μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για συνομιλίες και δράσεις με ανθρώπους από διαφορετικά αποστάσεις.

Παρθένος – σήμερα θα αναβάλλετε μια συνάντηση, μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση ή άλλη δέσμευση με άτομα από τον κύκλο φίλων ή συγγενών σας.

Αιγόκερως – σήμερα θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα, αλλά μην τα κοιτάζετε μόνο για δικό σας όφελος. Σήμερα, είναι σημαντικό οι ενέργειές σας να φέρουν κάποιο καλό στην οικογένειά σας.

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόοι, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια ή τις δεσμεύσεις που θα έχετε με άτομα κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η προσοχή σας θα στραφεί σε μια γυναίκα που βιώνει μια αγχωτική κατάσταση, που σχετίζεται με ένα απροσδόκητο συμβάν στην προσωπική της ζωή. Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια μέρα που θα κάνετε ένα βήμα μπροστά προς μια σημαντική συνειδητοποίηση για εσάς, αλλά μην αγνοείτε τις συμβουλές των ανθρώπων που έχουν παρόμοιες εμπειρίες ζωής.

Δίδυμοι – δώστε προσοχή σε μια γυναίκα που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, μπορεί να είναι συγγενής, φίλη, γνωστή.

Ζυγός – σήμερα η οικογένεια και οι συγγενείς σας θα βασίζονται σε εσάς. Ετοιμαστείτε για μια κουραστική και υπεύθυνη μέρα.

Υδροχόος – μια υπέροχη μέρα για όσους έχουν ένα προκαταρκτικό σχέδιο ή μια ιδέα και έχουν προετοιμαστεί για το πώς να χρησιμοποιούν αυτές τις ευνοϊκές δονήσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, οι καλές και κακές στιγμές στην καθημερινή ζωή θα εναλλάσσονται. Πολλές από τις σημερινές εκδηλώσεις θα σχετίζονται με άτομα του κύκλου συγγενών, γειτόνων, φίλων ή συναδέλφων σας. Τα σχέδια για την οικογένειά σας ή τον γάμο σας σήμερα θα δεχτούν επίθεση από χειραγώγηση ή ίντριγκα κάποιου άλλου. Σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές στη ζωή σας έχουν μέλλον, αλλά σήμερα μην είστε αυστηροί και μην βιάζεστε.

Καρκίνος – σήμερα επιτρέψτε στους άλλους να διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στις καθημερινές υποθέσεις, τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι. Βοηθήστε μόνο αν θέλουν τη βοήθειά σας.

Σκορπιός – αυτό μπορεί να είναι μια ευχάριστη μέρα για εσάς, με ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην αγάπη και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθείς – θα είναι σημαντικό οι ενέργειές σας να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα της οικογένειας και του σπιτιού σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.