ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους! Χρόνια σας πολλά! Δίνει μεγαλύτερη κινητικότητα στην ημέρα, πιο έντονη τάση κοινωνικότητας και την τάση για εύρεση έξυπνων λύσεων, ειδικά σε όσους ανήκετε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου των αρχών του πρώτου δεκαημέρου!
Από αυτή την θέση βλέπουμε το Ήλιο να τετραγωνίζει με τον Δια. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις γίνονται ρηχές και επιπόλαιες, υπερβολές και σπατάλες τόσο στα οικονομικά, όσο και στο συναίσθημα. Δεν υπάρχει ορθότητα στην έκφραση και δεν υπάρχει τρόπος να εκτιμήσεις τώρα ένα πρόβλημα στη σωστή του διάσταση. Ευκαιρίες και χρήματα χάνονται! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων πρώτων ημερών, προσέξτε τις κινήσεις σας!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Μια υπέροχη μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες, στις οποίες θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό στην πραγματοποίηση των μελλοντικών σας ενεργειών. Nέοι άνθρωποι στη ζωή σας σήμερα θα έρθουν με νέες χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις. Η δυναμική των γεγονότων συνεχίζεται με υψηλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και μερικές φορές αυτό θα σας επηρεάσει φέρνοντας εύκολη κόπωση, νευρικότητα, ακόμη και απάθεια. Σήμερα ωστόσο, θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας με υγιεινή διατροφή, μια βόλτα έξω στο πάρκο ή στη φύση, συναντήσεις με θετικά άτομα. Την Πέμπτη, μπορεί να είστε ευάλωτοι σε βιαστικά λάθη και χειρισμούς. Εκπλήξεις στην εργασία…


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε δεσμεύσεις ή έξοδα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας ανάγκες ή την οικογένειά σας. Σήμερα μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε σημαντικά οικονομικά θέματα, η ανάπτυξη των οποίων έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Σήμερα είναι καλό να δεσμευτείτε για κάτι νέο, για το οποίο θα περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Κριός – μια δυναμική μέρα, με την ανάγκη να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις και να ενεργούμε γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά.
Λέων – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι σημαντικές σήμερα, λόγω της ανάγκης ολοκλήρωσης ορισμένων υποχρεώσεων.
Τοξότης – η υγεία σας μπορεί να είναι ασταθής, το νευρικό σας σύστημα τεταμένο, με παράπονα αϋπνίας, απώλεια όρεξης ή άλλη αδιαθεσία.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε τις οικονομικές σας ανησυχίες. Αναμείνετε καλά νέα ή ένα σχετικό συμβάν με αυτές σήμερα. Αυτή η μέρα θα έχει σίγουρα τη δική της ανάπτυξη, η οποία μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ταύρος – η ημέρα θα είναι σημαντική. Μην σπαταλάτε καλές τάσεις και ευκαιρίες με παράλογες ή αλαζονικές ενέργειες.
Παρθένος – σήμερα θα επικεντρωθείτε σε προβλήματα σπιτιού και οικογένειας και σχέδια που είναι σημαντικά για το σπίτι σας ή για τους στενούς συγγενείς σας.
Αιγόκερως – η διάθεσή σας δεν θα είναι φωτεινή και θα τείνετε να κατηγορείτε ή να θυμώνετε με άλλους για ασήμαντα πράγματα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα αντιμετωπίσετε διάφορες βραχυπρόθεσμες αγχωτικές στιγμές, οι οποίες θα σχετίζονται με σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν παράλογες ή βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Γενικά, η Πέμπτη δεν δείχνει σημαντικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, αλλά μπορείτε να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με κάποια παλιά αγάπη.

Δίδυμοι – μια δύσκολη μέρα, με πολλά καθήκοντα και πολύ ένταση, με απρόσμενες ανατροπές διαφόρων γεγονότων.
Ζυγός – η ένταση σήμερα (λόγω των μεγαλύτερων δεσμεύσεων και εργασιών σας) θα σας κάνει να εκνευρίζεστε και να ανησυχείτε.
Υδροχόος – σήμερα θα τείνετε να κοιτάτε πιο φιλοσοφικά τα προβλήματά σας και να περνάτε περισσότερο χρόνο σε ευχάριστα πράγματα και διασκέδαση.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, κάντε κάθε προσπάθεια για να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε τις νέες σας ιδέες. Αυτή είναι μια δυνατή και επιτυχημένη μέρα, με ευκαιρίες να βρείτε νέες αγορές (αν είστε έμπορος), νέους πελάτες, νέες διαφημιστικές ευκαιρίες και άλλες ευνοϊκές συνθήκες για την εργασία σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα υπάρχει ένταση στη σχέση σας με κάποιον που θα προσπαθήσει να πάρει κάτι κυριολεκτικά ή μεταφορικά μέσω εξαπάτησης ή χειραγώγησης, το οποίο σίγουρα θα νιώσετε.

Καρκίνος – μια μέρα που μπορείτε να αναζητήσετε απαντήσεις σχετικά με τη θέση σας στην οικογένεια, στην εργασία και στη ζωή γενικά. Τι έχετε επιτύχει και τι θέλετε να πετύχετε. Μια ισχυρή ενεργειακή ημέρα για εσάς, στην οποία θα μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που σχετίζονται με τη δική σας ύπαρξη.
Σκορπιός – σήμερα να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από την οικογένεια ή από τον στενό σας κύκλο συγγενών. Μιλήστε μαζί του, βοηθήστε το και προστατέψτε το από ατυχήματα ή βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες.
Ιχθείς – σήμερα θα λαμβάνετε σημαντικές και χρήσιμες ειδήσεις και πληροφορίες από διάφορες πηγές.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.