ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η οικονομική σταθερότητα είναι το ζητούμενο σήμερα και εδώ μπορείτε να βρείτε την απαραίτητη σταθερότητα για να καλύψετε με κάποιο τρόπο την ανάγκη σας να νοιώσετε ασφαλής. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους ειδικούς ή μεγαλύτερους. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα επωφεληθούν από αυτήν την επιρροή, τόσο στις επιχειρήσεις ή στην εργασία, όσο και στην προσωπική τους ζωή.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Στα μέσα της εβδομάδας είναι πάντα καλό να κοιτάζετε γύρω, να βλέπετε πώς αναπτύσσονται τα σχέδιά σας και την εφαρμογή των πιο σημαντικών εργασιών σας. Κάντε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στα σχέδια για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Η διάθεσή σας πρέπει να διατηρηθεί σε θετικά επίπεδα για να περάσει κάποιες μικρές αναταραχές. Αυτές οι αναταραχές μπορούν να επηρεάσουν την κατανόησή σας για τη ζωή, τη γνώμη σας για ορισμένα άτομα ή με κάποιο τρόπο να αγγίξετε άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εκείνοι που σήμερα αποφασίζουν να αφήσουν τη θέση τους για πάντα και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια μεγαλύτερη περίοδο εύρεσης και προσαρμογής σε νέες συνθήκες. Να είστε προσεκτικοί με εργαλεία, εξοπλισμό και το όχημά σας. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη θα έχει περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας σήμερα, καθώς θα είναι ο κύριος εχθρός σας.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή απογοητεύσεις στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινές επαφές. Μια απόφαση ή δράση ενός μέλους της οικογένειας θα σας απογοητεύσει. Την Τετάρτη μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας.

Κριός – σήμερα μην αγνοείτε συνομιλίες, συμβουλές ή προτάσεις που θα λάβετε από ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου.
Λέων – η διάθεσή σας θα είναι απαισιόδοξη, αλλά μπορείτε να δώσετε το καλύτερό σας και να δημιουργήσετε ευκαιρίες για χαμόγελα.
Τοξότης – ένα πρόβλημα σήμερα θα δοκιμάσει την υπομονή και την ικανότητά σας να μιλήσετε με άτομα γύρω σας.

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, σήμερα θα έχετε ξαφνικά την ευκαιρία να αναπτύξετε μια παλιά ιδέα ή σχέδιό σας. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα ή υλικές υποθέσεις. Αποφύγετε να έχετε ειδικές προσδοκίες στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας, καθώς τα σημερινά γεγονότα θα έχουν εξελίξεις που δύσκολα θα μπορείτε να ελέγξετε.

Ταύρος – ετοιμαστείτε για μια νέα ανάπτυξη σήμερα.
Παρθένος – ένα ψέμα θα οδηγήσει σε πολλά ακόμη. Το ερώτημα είναι αν θα προσπαθήσετε να το πείτε εσείς σε κάποιον ή το ψέμα θα κατευθύνεται από κάποιον άλλο σε εσάς.
Αιγόκερως – θα περάσετε μια σημαντική μέρα, στην οποία θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να κλείσετε σημαντικά οικονομικά θέματα ή να πραγματοποιήσετε συνομιλίες σχετικά με μια αγορά ή μια σύμβαση. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας, πιθανώς λόγω μιας ειδικής κατάστασης που θα βοηθήσει σε αυτό. Την Τετάρτη, μπορεί να είστε λυπημένοι ή απογοητευμένοι από την επιπόλαια συμπεριφορά ενός συγγενή σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα υπάρξει κάτι για να είστε ευτυχισμένοι και κάποιοι να σας δώσουν καλή διάθεση.
Ζυγός – η μέρα φέρνει περισσότερη σαφήνεια στα σημαντικά σχέδια για το μέλλον σας.
Υδροχόος – σήμερα θα έχετε την τάση να είστε σε θέση αναμονής.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε μια δύσκολη μέρα την Τετάρτη, γιατί θα πρέπει να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια που θα χρειαστούν χρόνο για να τα προσπεράσετε. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την ολοκλήρωση των ήδη υπαρχουσών υποχρεώσεων και εργασιών σας. Εάν καταφέρετε να ηρεμήσετε την επιθυμία σας να είστε ηγέτες με κάθε κόστος, τότε σήμερα μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα. Η Τετάρτη θα ευνοήσει συναντήσεις αγάπης, νέες ρομαντικές γνωριμίες, ειδικά αυτές που θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια φίλων ή συγγενών.

Καρκίνος – οι υποχρεώσεις ή οι περιστάσεις που θα έχετε σήμερα με ένα παιδί ή με νεότερα άτομα θα έχουν μια καλή εξέλιξη.
Σκορπιός – επικοινωνήστε σήμερα. Θα υπάρξει κάτι για να μάθετε και κάτι για να πείτε στους ανθρώπους γύρω σας ως νέα, πληροφορίες ή κάτι που πρέπει να γνωρίζουν.
Ιχθείς – μια ευοίωνη μέρα για εργασία με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλες σημαντικές συμφωνίες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.