Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
O Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα. Εσωτερική δύναμη, ικανότητα ανάλυσης, βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων, αλλαγές με θετικό τρόπο. Καλή μέρα για επαφές με ανθρώπους εξουσίας, ευκαιρίες για λύσεις σε πολλά θέματα με τον καλύτερο τρόπο. Για τα ζώδια της γης, τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια δυνατή ώθηση ειδικά σε εργασιακά και οικονομικά!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Τη Δευτέρα ξεκινά μια συναισθηματική εβδομάδα, στην οποία οι ενέργειες θα καθορίζονται από τα δικά σας συναισθήματα και προτιμήσεις. Στην πραγματικότητα, αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μέρος του σύμπαντος. Η προσοχή σας την πρώτη ημέρα της εβδομάδας πρέπει να εστιάζεται στους ανθρώπους που αγαπάτε, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Φυσικά, δεν πρέπει να ακολουθούνται όλα αυτά τυφλά. Η αποστολή αυτής της ημέρας είναι να σας κάνει να αγαπάτε τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό σας, να τους φροντίζετε, να δείχνετε τα συναισθήματά σας, να είστε απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις. Όχι δεν θα είναι όλα τέλεια σήμερα, οι παγίδες που θα προκύψουν στο δρόμο σας θα σχετίζονται με διάφορες συγκρούσεις και εξωτερικές αρνητικές επιρροές και ενέργειες γνωστών ή άγνωστων ανθρώπων. Τέτοιες καταστάσεις θα σας δείξουν αν έχετε σημειώσει πρόοδο στην ανάπτυξή σας ως άτομο ή υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθετε. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε χρήματα στο σπίτι σας ή στον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Σήμερα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας για το σπίτι και την οικογένειά σας χάρη στη βοήθεια και τη συμβουλή άλλων ανθρώπων.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας, επειδή υπάρχει πιθανότητα δυσάρεστου λάθους ή ατυχήματος. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, ειδικά εάν σχετίζονται με την εργασία, τις επιχειρήσεις, τα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα.

Κριός – η μέρα θα είναι δύσκολη και θα σας κάνει να αισθανθείτε τον αντίκτυπο των λυπημένων αναμνήσεων του παρελθόντος σας, την αρνητική επίδραση ανθρώπων από τον κύκλο συγγενών ή συναδέλφων.

Λέων – ακολουθήστε προσεκτικά τις νέες επαφές και τους γνωστούς σας. Είναι πολύ νωρίς για να καταλάβετε την σημασία τους στη ζωή σας.

Τοξότης – σήμερα οι εκπλήξεις σίγουρα θα σας κάνουν νευρικούς, γιατί θα φέρνουν σύγχυση στη ρουτίνα που έχετε συνηθίσει. Διαφορετικά, δεν θα είναι καθόλου κακές.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα λάβετε πληροφορίες που θα είναι σημαντικές για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Τη Δευτέρα θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, η εφαρμογή των οποίων θα σας δεσμεύσει τις επόμενες ημέρες. Θα είστε ευχαριστημένοι με τα νέα ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα άτομο που είναι συγγενής σας ή ένα άτομο που γνωρίζετε.

Ταύρος – σήμερα θα λατρέψετε να μιλήσετε στο τηλέφωνο, να γράψετε γράμματα ή να στείλετε μηνύματα, να κάνετε διαδικτυακές επαφές.

Παρθένος – θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση, να ενεργήσετε αποφασιστικά στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου για την ημέρα.

Αιγόκερως – απόπειρες απάτης, ανεντιμότητας στις σχέσεις, θα αφήσουν μεγάλες και ανίατες πληγές στις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η υπομονή σας θα δοκιμαστεί από ένα άτομο που πρόκειται να συναντήσετε σήμερα. Εάν ασχολείστε με οικονομικές υποθέσεις, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες. Η Δευτέρα θα είναι μια προβληματική μέρα για να ταξιδέψετε ή να αναπτύξετε τις προσδοκίες σας σχετικά με άτομα από άλλη τοποθεσία. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η ένταση θα δημιουργηθεί στη ρομαντική σας σχέση λόγω προβλημάτων στη ζωή του συντρόφου σας.

Δίδυμοι – σήμερα υπάρχει ένα μέρος για να πάτε και κάποιος για να συναντηθείτε. Μια ενδιαφέρουσα μέρα, γιατί δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε.

Ζυγός – η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε προσωπικά ή επαγγελματικά οικονομικά θέματα.

Υδροχόος – μια υπέροχη μέρα στην οποία θα μπορείτε να αναπτύξετε και να πραγματοποιήσετε τις ιδέες, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, τη Δευτέρα θα απογοητευτείτε από τις προσδοκίες σας σχετικά με μια γυναίκα, που θα παραβιάσει την υπόσχεσή της ή θα ενεργήσει χωρίς σοβαρότητα στη συγκεκριμένη κατάσταση. Εάν είστε μέρος μιας σύγκρουσης σήμερα, μην περιμένετε να αναδυθείτε νικηφόρα. Η Δευτέρα θα είναι μια ευοίωνη μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις και συνομιλίες σε θέματα σημαντικά για το μέλλον σας.

Καρκίνος – σήμερα να είστε ταπεινοί, αποδεχτείτε τα γεγονότα και μην ακολουθήσετε τις δικές σας φιλοδοξίες με οποιοδήποτε κόστος.
Σκορπιός – στην οικογένειά σας σήμερα θα υπάρξει ανάγκη για σοβαρές συνομιλίες, συγκεκριμένες δεσμεύσεις που σχετίζονται με λογαριασμούς νοικοκυριών, επισκευές, οικογενειακές σχέσεις και άλλα.
Ιχθείς – ένα πρόβλημα σήμερα μπορεί να προκαλέσει την υπομονή σας. Μερικές φορές είναι καλό να αφήνουμε τα πράγματα στη φυσική τους εξέλιξη.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.