Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 16/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Σελήνη σε όψη συνόδου με τον Άρη και οι δυο από το ζώδιο του Καρκίνου, μπορούν να δώσουν μια εύθραυστη ευαισθησία που μπορεί εύκολα να φέρει ρήξεις, καθώς οι συμπεριφορές μπορεί να πληγώσουν το συναίσθημα. Αν και τις περισσότερες φορές θα πρόκειται για παρανοήσεις, καλό είναι να μην αφήνετε το εαυτό σας να παίρνει προσωπικά τα πάντα και φυσικά από την άλλη πλευρά να προσέχετε τι λέτε και πώς, καθώς και οι άλλοι θα νοιώθουν έτσι! Κατά τα άλλα αν αποφύγετε αυτό το κομμάτι, μπορεί εύκολα να ξεκινήσετε πράγματα σήμερα, να αποφασίσετε, να συντρέξετε ή να βοηθήσετε κάποιο άτομο, να πάρετε πρωτοβουλίες που οι αλλαγές που θα επιφέρουν θα είναι προς το καλύτερο. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη, άρα εσείς ειδικά βρείτε τις ισορροπίες της!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Την Κυριακή θα πρέπει να βγείτε από τον λήθαργο που πολλοί έχετε περάσει από χθες. Η ενεργή δράση σήμερα θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία σας σχετικά με ζητήματα που αφορούν την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα έχει να κάνει με το σπίτι σας και να προγραμματίσετε τα έξοδά σας για τις επόμενες επτά ημέρες. Εάν υπάρχουν πράγματα στο σπίτι σας που χρειάζονται επισκευή, εάν χρειάζεστε πιο σοβαρό καθαρισμό του σπιτιού σας ή άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για την άνεσή σας – τότε σήμερα κάντε το. Εάν σας αρέσει συνήθως να προσφέρετε στον εαυτό σας υλικές ανέσεις, τότε οι σκέψεις σας θα μπορούν να επικεντρώνονται πιο ήρεμα σε άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Οι άνδρες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις ικανότητές τους και δεν πρέπει να υπερεκτιμούν τον εαυτό τους. Μην αρχίσετε να επισκευάζετε κάτι για το οποίο δεν έχετε αρκετές δεξιότητες, ειδικά εάν περιλαμβάνει νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα. Οι γυναίκες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα μέρα για νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Όσοι από εσάς έχετε ένα παιδί ή εγγόνι που σπουδάζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα, θα είναι σε θέση να ελπίζει για καλά νέα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα είστε πιο επιρρεπείς σε θέματα υγείας. Αυτή η ημέρα θα απαιτήσει να είστε πιο υπεύθυνοι για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Σήμερα θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για να κάνετε το σπίτι σας πιο φιλόξενο και άνετο.

Κριός – σήμερα θα οργανώσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις για τη νέα εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Λέων– σήμερα οι προσδοκίες σας θα είναι διαφορετικές από τα πραγματικά γεγονότα, αλλά δύσκολα θα απογοητευτείτε.
Τοξότης – τα σημερινά νέα μπορούν να ενθουσιάσουν, να συμπληρώσουν ή να αλλάξουν μερικά από τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα τείνετε να πανικοβληθείτε για ασήμαντα πράγματα. Αυτό που θα εμφανίζεται στη ζωή σας σήμερα θα είναι σημαντικό και δεν πρέπει να το χάσετε. Σήμερα θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα μέσω ανθρώπων που θα επισκεφθούν το σπίτι σας ή με τους οποίους θα μιλήσετε. Η υγεία κάποιου που γνωρίζετε θα σας ανησυχήσει.

Ταύρος – σήμερα μπορείτε να περάσετε τη μέρα με πιο χαλαρές στιγμές, χωρίς συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να ανακάμψετε από το άγχος της προηγούμενης εβδομάδας και πριν ξεκινήσει η νέα.
Παρθένος – οι συναντήσεις και οι επαφές σας σήμερα σχεδόν πάντα θα έχουν κάποιο σημαντικό σκοπό, είτε πρόκειται για εσάς είτε για άλλους ανθρώπους.
Αιγόκερως – μην παραμελείτε τις οικογενειακές σας ευθύνες. Πολλοί θα σας χρειαστούν σήμερα!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εργασία στο σπίτι, χρησιμοποιώντας νέες συσκευές στην κουζίνα ή νέες συσκευές γενικότερα. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα σας καθησυχάσουν για ένα συμβάν που βιώσατε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι δυνατόν να συναντήσετε μια γυναίκα με την οποία θα μιλήσετε για ένα σημαντικό θέμα και για εσάς και για εκείνη. Γενικά, η Κυριακή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για σημαντικές συνομιλίες, μετά την οποία θα βρείτε λογικές λύσεις για το μέλλον σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα εξετάσετε μια πιο δυναμική ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων, από τις οποίες θα περιμένετε έσοδα στη νέα εβδομάδα.
Ζυγός – η ημέρα δεν θα είναι μια δυναμική μέρα για εσάς. Κατά πάσα πιθανότητα θα εστιάσετε σε εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Υδροχόος – να είστε πολύ προσεκτικοί με φίλους που αγαπούν παράλογες, ακραίες ενέργειες και καταστάσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να αναλάβετε καθήκοντα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας, τα οποία θα απαιτήσουν να είστε πιο υπεύθυνοι για την εφαρμογή τους. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την κατανόηση και την αρμονία στη σχέση σας. Την Κυριακή, θα προκύψει μια αμφιλεγόμενη κατάσταση με ένα άτομο που μπορεί να σας προσβάλει ή να πει κατηγορίες εναντίον σας. Στην αγάπη, αποφύγετε συνομιλίες που σχετίζονται με τις προηγούμενες σχέσεις σας που μπορούν να προκαλέσουν μια δυσάρεστη κατάσταση.

Καρκίνος – η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για εμπειρίες αγάπης και νέες γνωριμίες.
Σκορπιός – σήμερα θα προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες, αντί να δεσμευτείτε στην υλοποίησή τους.
Ιχθείς – δεν θα έχετε έλλειψη ανησυχιών, αλλά ο πανικός δεν θα σας βοηθήσει.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: