ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Λίγες ώρες πριν ο Δίας περάσει στου Ιχθύες και διανύει τις τελευταίες ζωδιακές μοίρες του στον Υδροχόο. Αύριο στις 1.36 ώρα Ελλάδας θα βρίσκεται στην κυριαρχία του, άρα ήδη θα αρχίσουν θέματα να κινούνται γύρω από τις ιδιότητες του! Και ποιος δεν δείχνει συμπόνια για όσα γίνονται στην Μέση Ανατολή; Για τα θέματα βίας που στοίχειωσαν τις τελευταίες ημέρες; Όμως ο Δίας δεν είναι μόνο η συμπόνια και η αλληλεγγύη που ήδη την βλέπουμε να εκδηλώνεται και κοινωνικά! Είναι η χαρά της βοήθειας των άλλων, της φιλανθρωπίας. Από ένα ζώδιο του νερού, εσείς οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες των δυο τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, των δυο πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζεστε σαφώς περισσότερο και άρα μέσα από πράξεις βοήθειας, μπορείτε να νοιώσετε πιο ήρεμα, πιο χαρούμενα!
Εκφραστείτε με ψυχή ανοιχτή στους ανθρώπους και τον Θεό, υποδεχόμενοι των πλανήτη των θρησκειών και της επέκτασης, ξέροντας πως ακόμα και οι προσευχές σας τώρα μπορούν να προστατέψουν όλο τον κόσμο!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Την Παρασκευή θα είστε πιο απασχολημένοι με εργασίες στο σπίτι ή με άτομα από τον οικογενειακό σας κύκλο, στα οποία θα έχετε κάποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις. Η ευτυχία και η αρμονία στην οικογένειά σας σήμερα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εσάς, τη διάθεση και τις ενέργειές σας. Φυσικά, ορισμένοι περιορισμοί ενδέχεται να προκύψουν αυτήν την ημέρα, λόγω διαφόρων περιστάσεων. Η συνέπεια στις εργασίες που πρέπει να εκτελέσετε θα είναι σημαντική για την επιτυχία σας σήμερα. Δεν είναι μια δύσκολη μέρα, αρκεί να οργανώνετε την ημέρα σας καλά. Αυτή είναι μια ευοίωνη μέρα για γάμο και για την οργάνωση οικογενειακών εκδηλώσεων. Μια απροσδόκητη αλλαγή στην οικογένεια ή τον κύκλο φίλων ή συγγενών σας μπορεί να είναι μια αγχωτική κατάσταση. Η σχέση σας με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω θα απαιτήσουν προσοχή. Προσοχή σε όσους από εσάς σήμερα θα αναζητούν ένα ειδικό δώρο για μια σημαντική περίσταση.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα περιμένετε τις ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας που σας έχουν υποσχεθεί κάτι. Μερικά γεγονότα την Παρασκευή μπορεί να σας ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση και να επηρεάσουν την υγεία σας. Σήμερα, ακολουθήστε προσεκτικά τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που θα λάβετε. Θα δημιουργήσουν μια νέα ιδέα ή λύση σχετικά με τις μελλοντικές σας ενέργειες.

Κριός – η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Καλή μέρα για νέες γνωριμίες και για την εξέλιξη των πρόσφατα δημιουργημένων.
Λέων – σήμερα ένα παιδί ή νεαρό άτομο θα σας ενθουσιάσει με κάποια νέα ή μέσω κάποιας κατάστασης.
Τοξότης – οι σημερινές ειδήσεις θα σας ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν με κάποιο τρόπο τα συναισθήματά σας, τα σχέδια, την κοσμοθεωρία σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα για εσάς, αρκεί να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε να επιτύχετε σήμερα, αν αυτό είναι δυνατόν. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εργασίες που σχετίζονται με επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι σας, για εργασία στη γη ή το εξοχικό σας ή για τη δική σας επιχείρηση. Οι απροσδόκητες ειδήσεις μπορούν να σας κάνουν να κάνετε μερικές επείγουσες τηλεφωνικές κλήσεις.

Ταύροι– πρέπει να φυλάτε προσεκτικά τα προσωπικά σας αντικείμενα και τις πληροφορίες που αποτελούν προσωπικά ή επαγγελματικά σας μυστικά.
Παρθένος – σήμερα συναντάτε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Είναι μια μέρα που μπορείτε να γνωρίσετε την αγάπη, να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες, να αποκτήσετε πλούσια γνώση.
Αιγόκερως – Οι κίνδυνοι λαθών, ατυχημάτων, παρεξηγήσεων είναι δυνατοί.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε μια συνάντηση ή συνομιλία όπου θα συζητήσετε τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα και τα σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ορισμένα γεγονότα μπορούν να σας φέρουν πίσω σε εμπειρίες από το παρελθόν σας. Αποφύγετε το άγχος σήμερα, γιατί αυτή η μέρα θα σας δώσει ευκαιρίες ή ευκαιρίες για ανάπτυξη. Όλα θα εξαρτηθούν από το πού κατευθύνετε την ενέργεια και την προσοχή σας.

Δίδυμοι – θα ενθουσιαστείτε με πολλά και με πολύ συναισθηματικό τρόπο. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε ακόμη και τις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις.
Ζυγός – τα μικρά εισοδήματα θα φαίνονται μεγάλα στα μάτια σας. Έχετε μάθει να εκτιμάτε ακόμη και μικρές νίκες ή επιτυχίες.
Υδροχόος – μια μέρα για εξέλιξη νέων ή παλιών φιλιών, για να συναντήσετε μια νέα αγάπη ή για να αναβιώσετε μια παλιά.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, με πολλή υπομονή και πρακτικότητα στις αποφάσεις και τις ενέργειες, θα είστε σε θέση να επιτύχετε αποτελέσματα. Ένας σημαντικός ρόλος στις ενέργειές σας σήμερα θα είναι η ικανότητά σας να οργανώνετε σωστά τις εργασίες σας ανάλογα με τη σημασία τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανθρώπους που θα εισπράξουν τα λόγια σας πολύ συναισθηματικά, γιατί και εσείς μετά θα δυσκολευτείτε να ξεχάσετε αυτό το θέμα. Η Παρασκευή θα ευχαριστήσει πολλούς με σημαντικά νέα που μπορεί να αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχουν οικονομικό χαρακτήρα.

Καρκίνος – σήμερα δεν θα είστε δραστήριοι ή φιλόδοξοι, αλλά η μέρα θα έχει μια πολύ καλή εξέλιξη για εσάς.
Σκορπιός – η οικογένεια θα χρειαστεί την προσοχή σας, τη δέσμευση σας για ορισμένα καθήκοντα ή συναντήσεις.
Ιχθείς – σήμερα μπορείτε να ενεργήσετε πιο έντονα για σημαντικά οικονομικά θέματα για εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.