Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Δίας μετακινείται στους Ιχθείς για μια προσωρινή διαμονή δυόμισι μηνών, οπότε η ευτυχία και η τύχη σας μπορεί να ενισχυθούν. Ο τρόπος σκέψης σας για διάφορες καταστάσεις μπορεί είτε να σας βοηθήσει, είτε να σας εμποδίσει, όμως σίγουρα αυτή η αισιόδοξη επιρροή σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τη στάση σας, ειδικά σε εκείνους τους τομείς όπου έχετε τη μεγαλύτερη δυσκολία. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα είστε πιο άμεσα ευνοημένοι. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα αλλαγής, που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια ή και ανησυχία. Πολλά ζητήματα σήμερα έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις ή και χώρες. Αυτή η μέρα έρχεται στη ζωή σας με νέες πιθανότητες, αρκεί να έχετε αρκετή ελευθερία να τις συνειδητοποιήσετε και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας. Αυτή η ημέρα δεν θα φέρει πολλά καθήκοντα και ευθύνες. Θα αναζητάτε επαφές με άτομα από τα οποία μπορείτε να μάθετε κάτι, που μπορούν να σας βοηθήσουν με κάτι και που έχουν κάποιο νόημα στη ζωή σας. Σήμερα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας και προσπαθήστε να είστε χαμογελαστοί, γοητευτικοί. Η ένταση σε μια φιλική σχέση δεν θα σας εκπλήξει. Μια ευνοϊκή μέρα για αγάπη ή οικογενειακά θέματα, για ρομαντική ανταλλαγή μηνυμάτων ή μέσω διαδικτύου με έναν σύντροφο που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο μέρος.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα βασικά σας σχέδια για την ημέρα, καθώς θα είναι δύσκολο για εσάς να συγκεντρωθείτε. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σύγχυση στις υποχρεώσεις σας λόγω της επίδρασης διαφόρων παράπλευρων παραγόντων. Αυτή η ημέρα απεικονίζει περισσότερες τηλεφωνικές ή διαδικτυακές συνομιλίες ή συναντήσεις. Πιθανώς άλλοι άνθρωποι θα τραβήξουν την προσοχή σας με τα προβλήματά τους, με σχόλια σχετικά με καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν.

Κριός – Μην αφήνετε να μπει περισσότερο άγχος στην καθημερινή σας ζωή. Αντιμετωπίστε το εγκαίρως! Σήμερα θα δυσκολευτείτε να το αντιμετωπίσετε και η υγεία σας μπορεί να είναι επιβαρυνθεί.

Λέων – Μια σειρά εμποδίων και καθυστερήσεων θα εμποδίσουν τις εξελίξεις που θέλετε και θα σας κρατήσουν λίγο πίσω. Μην απογοητεύστε, υπάρχει κάτι να σκεφτείτε σήμερα, τι σκοπεύετε να κάνετε για το μέλλον σας ή πιο συγκεκριμένα για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τοξότης – Σήμερα θα παρακολουθείτε στενά τα γεγονότα ή τις σχέσεις που έχετε με άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κακή βούληση από άλλους και να ειπωθούν κάποια κακά σχόλια για εσάς, αλλά δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας αγγίξουν. Δεν αξίζει τον κόπο.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια επείγουσα δέσμευση σχετικά με την οικογένεια ή έναν συγγενή, που θα απαιτήσει επίσκεψη σε κάποια υπηρεσία, ταξίδι ή επαφές με άτομα από άλλη τοποθεσία. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εργασία, ειδικά αν σχετίζεται με τις μεταφορές, τον τουρισμό, τις επικοινωνίες, την ψυχαγωγία. Η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για οικογενειακές και ρομαντικές εμπειρίες.

Ταύρος – Πολύπλοκα γεγονότα ξετυλίγονται σήμερα γύρω σας και σίγουρα θα υπάρχει κάποια σύγχυση. Αντιμετωπίζετε έναν μάλλον βαρύ φόρτο εργασίας, οπότε μην αναβάλλετε τα πράγματα.

Παρθένος – Σήμερα όλη σας η ενέργεια πρέπει να επενδυθεί στην εργασία ή την επιχείρησή σας, καθώς και σε επείγουσες εργασίες που δεν πρέπει να αναβληθούν.

Αιγόκερως – Μια καλή μέρα για ταξίδι, για την ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών ή επαγγελματικών (πολιτικών) σχέσεων με ανθρώπους από διάφορες αποστάσεις.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε εμπειρίες με μια γυναίκα με την οποία μπορείτε να σχολιάσετε τις αναμνήσεις σας από το παρελθόν σας ή με παλιούς γνωστούς. Σήμερα μπορείτε να χαρείτε για την προσωπική επιτυχία της φίλης σας. Παρά την καλή διάθεσή σας και την ανάπτυξη ευνοϊκών καταστάσεων, την Πέμπτη ένα άτομο γύρω σας θα ψάχνει κάτι για να πάρει ή να σας προκαλέσει προβλήματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τις ενέργειες αυτού του ατόμου.

Δίδυμοι – Θα έχετε πολλές εργασίες στο σπίτι σας, οπότε μην χάνετε χρόνο με συναντήσεις και διασκέδαση που μπορούν να περιμένουν.

Ζυγός – Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για σχέδια και εργασίες οικονομικού χαρακτήρα. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας.

Υδροχόος – Μια μέρα με διάφορες εκπλήξεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας ή τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, ενεργοποιήστε την Πέμπτη και μην κλειστείτε στον εαυτό σας, στο σπίτι ή στα προσωπικά σας προβλήματα. Σήμερα θα είναι σημαντικό να έχετε μια κοινωνική ζωή και να βρείτε διάφορες μορφές ευχάριστου ελεύθερου χρόνου. Σήμερα, η επικοινωνία ή οι συναντήσεις που θα έχετε, θα σας φέρουν μια θετική διάθεση ή προσδοκία για την ανάπτυξη σημαντικών θεμάτων στο εγγύς μέλλον. Πολλοί θα είστε ευχαριστημένοι με τα χρήματα στο σπίτι, κάτι που δεν θα αποτελεί έκπληξη.

Καρκίνος – Μην αφήνετε κανέναν να σας χειραγωγήσει, μην ενθουσιάζεστε από υποσχέσεις ή προσφορές κερδών και πλούτου. Μπορεί να ονειροβατείτε!
Σκορπιός – Θα είναι δύσκολο για εσάς να ελέγχετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Εάν κλάψετε, μην αισθανθείτε άσχημα, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την ψυχή και το σώμα σας από την αρνητική ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί μέσα σας.
Ιχθείς – Μια μέρα που μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αγορές για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για να κανονίσετε ένα σημαντικό έγγραφο που σχετίζεται με την ιδιοκτησία σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.