Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 10/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Ερμής σε ένα καλό εξάγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα, έρχεται να βοηθήσει ώστε οι συζητήσεις να γίνουν αφορμή να κλείσουν πληγές. Από την άλλη πλευρά, η όψη είναι πολύ βοηθητική για να μπορέσουμε να ξεσπάσουμε, να πούμε όσα μας έχουν πληγώσει και σίγουρα κάποια ευήκοα αυτιά θα υπάρχουν γύρω μας. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, επωφεληθείτε από αυτήν την θεραπευτική όψη!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Τη Δευτέρα μπαίνετε σε μια εβδομάδα στην οποία δεν θα υπάρχει έλλειψη προκλήσεων. Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να δείξετε δεξιότητες προσαρμοστικότητας σε διαφορετικούς χαρακτήρες και νοοτροπίες. Μην περιμένετε οι άνθρωποι να είναι σαν εσάς και να σκέφτονται σαν εσάς. Η αρμονία βασίζεται στην αποδοχή των ανθρώπων γύρω μας όπως αυτοί είναι. Η προσπάθεια αλλαγής κάποιου και αλλαγή στον εαυτό σας, είναι ένα δύσκολο, μερικές φορές αδύνατο έργο.

Η μέρα φέρνει μια ποικιλία από ενδιαφέροντα νέα που σχετίζονται με παιδιά ή άτομα νεότερα από εσάς. Η συγγένειά σας μαζί τους δεν είναι υποχρεωτική. Αυτή θα είναι επίσης μια σημαντική ημέρα για την επιτυχία στον τομέα της εργασίας στον οποίο ασχολείστε. Όσοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή μια νέα δραστηριότητα σήμερα, μπορείτε να βασιστείτε στην καλή ανάπτυξη και την επιτυχία της στο μέλλον. Η ημέρα θα υποστηρίξει δραστηριότητες που σχετίζονται με κατασκευές, επισκευές, χερσαίες εργασίες, χερσαία ταξίδια και οικονομικές υποθέσεις σε οποιουσδήποτε από αυτούς τους τομείς. Η Δευτέρα θα είναι μια συναισθηματική μέρα, ευοίωνη για να δείξει το βάθος των συναισθημάτων σας για τους ανθρώπους που αγαπάτε.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Η μέρα φέρνει συνομιλίες με άτομα που θα σας επισκεφθούν στο σπίτι σας ή με τους οποίους πρόκειται να συναντηθείτε. Σήμερα θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε, να “πετάτε μέσα από τα σύννεφα” και πιθανώς μια τέτοια κατάσταση θα σας σώσει από δυσάρεστα συναισθήματα.

Κριός – Δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Συναντήσεις με φίλους ή οικογένεια πρέπει να προσπαθήσετε να είναι ήρεμες και να μην ψάχνετε να βρείτε το πρόβλημα! Το ίδιο ισχύει και για την εργασία σας. Χαλαρώστε γιατί η ευερεθιστότητά σας σήμερα μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συγκρούσεις και αντιδράσεις με άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε. Η απογοήτευση θα μπορούσε να είναι μεγάλη για εσάς σήμερα, ειδικά εάν έχετε πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε προτού μπορέσετε να ηρεμήσετε.

Λέων – Η μέρα ξεκινά υποδηλώνοντας την ανάγκη ολοκλήρωσης θεμάτων που έχουν βαλτώσει. Τα ζητήματα της καριέρας μπορεί να βαρύνουν πολύ το μυαλό σας, αλλά σήμερα μπορεί να βοηθηθείτε να επιτύχετε μια νέα προσέγγιση σε αυτά τα στάσιμα προβλήματα. Για να βελτιώσετε περαιτέρω τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί στις επιθυμίες του και να ακούσετε τα προβλήματά του. Ξεκινήστε την εβδομάδα συμμετέχοντας στα πιο σημαντικά πράγματα για την οικογένειά σας.

Τοξότης – Είναι οικογενειακά θέματα που έχουν την προσοχή σας σήμερα και θα πρέπει να τους δώσετε όλο το χρόνο και την ενέργειά σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε, οπότε μην παραιτηθείτε από το πρώτο σημάδι του προβλήματος! Σήμερα δεν πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας είτε σωματικά, είτε διανοητικά, επειδή δεν είστε στην καλύτερη φόρμα σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε τα επερχόμενα σχέδιά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι σε σχέση με κάποιον στην οικογένειά σας. Η Δευτέρα θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναισθηματικές και οικογενειακές καταστάσεις. Θυμηθείτε να κάνετε μια σημαντική πληρωμή ή να τηρήσετε μια υπόσχεση.

Ταύρος – Τα πράγματα θα πάνε σχετικά ομαλά για εσάς σήμερα. Προσπαθήστε να οργανώσετε τον εαυτό σας γύρω από τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μπορείτε να τις εκπληρώσετε χωρίς πιέσεις και στρες. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε κάθε εργασία στη λίστα σας, οπότε μην φοβάστε. Συνειδητοποιείτε σιγά σιγά ότι είναι λάθος ορισμένα άτομα και καταστάσεις και έτσι είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε τη στάση σας. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα για επικοινωνία και συναντήσεις με νέους και παλιούς φίλους ή τον σύντροφο σας.

Παρθένος – Τα ζητήματα που υποφέρουν από εμπόδια και καθυστερήσεις, σας επιτρέπουν να τα προχωρήσετε. Οποιαδήποτε οικογενειακό πρόβλημα αντιμετωπίζετε επίσης αρχίζει να διαλύεται, επιτρέποντάς σας να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις. Μια νέα γνωριμία σήμερα θα έχει κάποιο νόημα στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πώς θα ξεκινήσει η σχέση σας στην αρχή.

Αιγόκερως – Διαδοχικές αλλαγές και εξελίξεις, παράλληλα με τις αυξανόμενες ευθύνες, σας ξεπερνούν σήμερα, καθιστώντας σας ευερέθιστους. Πρέπει να ελέγξετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε ένα καλό σχέδιο. Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση με κάποιον που μπορεί να αλλάξει τη ζωή ή τις προτεραιότητές σας.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, μπορείτε να ξεκινήσετε την εβδομάδα με ανησυχίες σχετικά με την ανάπτυξη ορισμένων καταστάσεων. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα μπορείτε να εφαρμόσετε με επιτυχία σχέδια που σχετίζονται με πράγματα στο σπίτι σας ή αυτά που σας ανήκουν. Σήμερα, μπορεί να υπάρχει ελπίδα για κάτι νέο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι – Το θετικό πλανητικό σκηνικό θα συμβάλει στην ενίσχυση της κατανόησης με τους γύρω σας. Αυτό και το γεγονός ότι οι ιδέες σας αναγνωρίζονται και βρίσκουν υποστηρικτές, θα σας ευχαριστήσει. Ωστόσο θα ήταν καλό να διευθετήσετε πρώτα εκκρεμή ζητήματα από το παρελθόν πριν προχωρήσετε. Μια δύσκολη αρχή για την εβδομάδα. Να είστε ανθεκτικοί και να δέχεστε ήρεμα τις προκλήσεις αυτής της ημέρας.

Ζυγός – Τα οικογενειακά θέματα που έχετε στο μυαλό σας, θα γίνουν ακόμη πιο σημαντικά και θα πρέπει να δώσετε όλα όσα έχετε για να χειριστείτε την κατάσταση. Ωστόσο, μην παραλείψετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Σήμερα θα πρέπει να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα στο σπίτι, την οικογένεια ή την σχέση σας.

Υδροχόος – Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που συναντάτε, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα άτομα που εμπιστεύεστε και θέλετε να σας βοηθήσουν να είστε ο καλύτερος που μπορείτε να είστε. Μια προσδοκία σας για σήμερα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην πραγματοποίησή της από ανθρώπους ή ιδρύματα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να αναθεωρήσετε σχέδια και στόχους που έχουν τραβήξει την προσοχή σας μέχρι στιγμής και να εγκαταλείψετε αυτά που δεν έχουν αρχίσει να κινούνται μέχρι τώρα. Αποφύγετε να ζείτε με ψευδαισθήσεις ή μάταιες ελπίδες, καθώς η δυναμική των γεγονότων αυτή τη στιγμή είναι πολύ υψηλή. Τυχόν κίνδυνοι είναι ανεπιθύμητοι. Η Δευτέρα θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη δημιουργία νέων γνωριμιών, οι οποίες θα εξελιχθούν μόνο σε ενδιαφέρουσες φιλίες με άτομα από τα οποία θα μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα.

Καρκίνος – Σήμερα προσπαθήστε να φέρετε κάποια σταθερότητα στη ζωή σας, εξετάζοντας τις υποθέσεις που μένουν στάσιμες. Ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένα από αυτά δεν είναι πλέον σωστά και στην πραγματικότητα αποτελούν πηγή άγχους για εσάς. Μια μέρα για προσωπικές, ρομαντικές και οικογενειακές καταστάσεις.

Σκορπιός – Η καθημερινή σας ρουτίνα μπαίνει επιτέλους σε μια νέα φάση γαλήνης και αρμονίας. Αντί του γενικού χάους και της σύγχυσης που βασίλευε, τώρα έχετε ισορροπία και ηρεμία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να αναθεωρήσετε τη ζωή σας, επανεξετάζοντας τη στάση σας σχετικά με πολλά θέματα. Οι εκπλήξεις σήμερα θα προετοιμάσουν έναν απροσδόκητο συνδυασμό συναισθημάτων για εσάς.

Ιχθείς – Εάν ορισμένες πτυχές της ζωής σας δεν σας ευχαριστούν, θα βρείτε το θάρρος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε σήμερα για να τις αλλάξετε και να απαλλαγείτε από αυτές. Μην παραιτηθείτε, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο φαίνεται, διότι το αποτέλεσμα σίγουρα θα αξίζει τον κόπο. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε καθημερινά. Να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με εξοπλισμό για τον οποίο δεν έχετε αρκετές γνώσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading