ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η επίδραση της αυριανής όψης της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Δία, επισημαίνει την ανάγκη να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά την σημερινή ημέρα τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά! Όχι επιπολαιότητα λοιπόν στις κινήσεις και όχι υπερβολές στις συμπεριφορές! Αύριο θα δούμε ότι αφορά την όψη που γίνεται πια ακριβείας, πιο αναλυτικά.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα και μπορείτε να ανακουφίσετε το άγχος της Πέμπτης. Τα σημερινά γεγονότα θα είναι σίγουρα η εξέλιξη των χθεσινών. Εάν ξεκινήσουν καλά, θα τελειώσουν καλά και το αντίστροφο. Σήμερα, κάντε ό,τι είναι σημαντικό για το σπίτι σας, για να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση τις επόμενες δύο ημέρες. Έχετε ακόμα πολλές ημιτελείς εργασίες, οπότε αφιερώστε περισσότερη ενέργεια στην ολοκλήρωσή τους. Εάν χρειάζεστε βοήθεια θα την πάρετε, αρκεί να ξέρετε πώς να την ζητήσετε. Την Παρασκευή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης για ορισμένες από τις εργασίες και τις δεσμεύσεις σας, είναι περιορισμένος. Σήμερα θα έχετε πιθανώς επαφές με άτομα από το παρελθόν σας ή θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται με προηγούμενα θέματα. Ένα συμβάν στη ζωή ενός ατόμου που ανήκει στο ζώδιο των Δίδυμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου (ή με ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια) μπορεί να είναι η αιτία διαφόρων απροσδόκητων, αλλά ισχυρών συναισθημάτων.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, προσέξτε τις ψευδαισθήσεις, τις ψευδείς υποσχέσεις και όλες τις μορφές χειραγώγησης. Αυτή είναι μια σημαντική ημέρα κατά την οποία η ανάπτυξη ορισμένων ζητημάτων θα απαιτήσει από εσάς να λάβετε πρακτικές αποφάσεις και να κάνετε πρακτικές ενέργειες. Δεν είναι η ώρα να είστε σε κακή διάθεση ή κατάθλιψη.

Κριός – Οι απροσδόκητες εξελίξεις και η συνεχής αλλαγή, έχουν διαταράξει τα σχέδιά σας. Η ευελιξία είναι το κλειδί εδώ – μην είστε πολύ απόλυτοι. Κοιτάξτε όλες τις εναλλακτικές λύσεις και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή. Στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να αφήσετε τις ανησυχίες πίσω σας. Αυτή η μέρα μπορεί να σας φέρει σημαντικές πληροφορίες, μια δελεαστική προσφορά, μια πρόσκληση για μια ευχάριστη συγκέντρωση και άλλα γεγονότα και νέα που θα σας φέρουν κάποια θετική ελπίδα για το εγγύς μέλλον σας.

Λέων – Ξέρετε ότι έχετε πολλές δεξιότητες και ταλέντα, οπότε ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Βασιστείτε στην άψογη λογική σας και στα υπέροχα ένστικτά σας όταν πρόκειται να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αυτά σας έχουν καθοδηγήσει μέχρι τώρα καλά και δεν θα σας απογοητεύσουν τώρα. Στη δουλειά, θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες και αυτό θα απαιτήσει να κινηθείτε προσεκτικά και μεθοδικά για να τις επιλύσετε. Ό,τι κι αν κάνετε, μην ενεργείτε βιαστικά και υπό την αίσθηση της απογοήτευσης, καθώς με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι ότι θα κάνετε λάθη. Τα προσωπικά σας οικονομικά, είναι εξαιρετικά δύσκολα. Μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε, να δημιουργήσετε ή να αναπτύξετε επαφές με άτομα κοντά ή μακριά.

Τοξότης – Βρίσκεστε πολύ υπό πίεση σήμερα. Έχετε κληθεί να εκπληρώσετε πάρα πολλές ευθύνες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όλες αυτές οι υποχρεώσεις σας επιβαρύνουν. Πρέπει να συγκεντρωθείτε, να αφιερώσετε το χρόνο που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε κάθε εργασία μία προς μία. Μην παλεύετε σε πάρα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και μην βιάζεστε. Διαφορετικά θα επιτύχετε το αντίθετο από αυτό που στοχεύατε. Όσον αφορά τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να εξωτερικεύεστε τα συναισθήματά σας περισσότερο και να πείτε στον σύντροφό σας πώς αισθάνεστε. Υπάρχει αναταραχή και σύγχυση στην εργασία και αυτό είναι ενοχλητικό, αφού δεν ξέρετε σε τι πρέπει να στοχεύετε. Σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά τα γεγονότα που έχετε ζήσει τις τελευταίες ημέρες.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε νευρικοί και επιρρεπείς να προκαλέσετε χωρίς νόημα συγκρούσεις από μόνοι σας. Θα υπάρξει μια στιγμή έντασης με ένα παιδί ή ένα αγαπημένο άτομο. Αυτή δεν θα είναι παραγωγική μέρα, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην αυστηρή εκπλήρωση των καθηκόντων σας.

Ταύρος – Η αυτοεκτίμησή σας είναι υψηλή αυτή τη στιγμή και έχετε την ευκαιρία να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους στόχους σας. Μην ξεχνάτε ότι οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας και έτσι διασφαλίζεται η επιτυχία! Πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι στη ερωτική σας ζωή και να δείξετε μεγαλύτερη ωριμότητα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον σύντροφό σας. Προστατέψτε τη σχέση σας από εξωτερικές επιρροές, τρίτους ή οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες. Στη δουλειά δεν έχετε συγκέντρωση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που προκαλούν αμετάκλητη ζημιά, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μια μέρα που μπορεί να φέρει απροσδόκητα γεγονότα και διάφορες εκπλήξεις.

Παρθένος – Ίσως ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα, αλλά οι ικανότητες και τα ταλέντα σας ταιριάζουν με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας σε μέγεθος! Επωφεληθείτε λοιπόν από ό,τι έχετε και αν συναντήσετε εμπόδια στην πορεία μην παραιτηθείτε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, η σχέση σας πρόκειται να φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είστε έτοιμοι να συζητήσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας, κάτι που θα επιτρέψει στη σχέση σας να πλησιάσει πολύ το ιδανικό σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, οι προηγούμενες προσπάθειες για αύξηση του εισοδήματός σας αποφέρουν τελικά καρπούς και αυτό θα σας επιτρέψει να αναπνέετε επιτέλους με μια ανάσα ανακούφισης. Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά στα υλικά πράγματα στη ζωή σας.

Αιγόκερως – Πρέπει να δείτε τα πράγματα με λογική και να κρατήσετε τα νεύρα σας, καθώς θα παίρνετε αποφάσεις σήμερα. Διαφορετικά, μια βιαστική κίνηση από την πλευρά σας, θα μπορούσε να είναι αρκετή για να σας βάλει σε μια δύσκολη κατάσταση. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες για γρήγορη ανάπτυξη που έρχονται στο δρόμο σας. Εάν τα χειριστείτε καλά, θα δείτε ότι όλα ταιριάζουν στη θέση τους και δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους για το μέλλον σας. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για εσάς να διευκρινίσετε τα ζητήματα με τον σύντροφό σας και να κάνετε αυτήν τη συζήτηση, διαλύοντας τυχόν μαύρα σύννεφα στη σχέση σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη στιγμή και θα πρέπει να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας. Η ημέρα θα απαιτήσει προσοχή σε επαφές με άντρες που έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα θα πρέπει πιθανώς να προστατέψετε την οικογένειά σας από τις ενέργειες ανθρώπων με αρνητική ενέργεια. Σήμερα θα ζήσετε μια ευχάριστη εκδήλωση που σχετίζεται με μια γυναίκα, πιθανώς από τον κύκλο των φίλων σας. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά αν η περίσταση είναι μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με κοντινούς ανθρώπους ή αγαπημένους. Την Παρασκευή, μην επικεντρωθείτε στα έξοδα για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, τα αποτελέσματα είναι πιο σημαντικά από το ποσό που θα χρειαστεί.

Δίδυμοι – Λένε ότι η υπομονή είναι μια αρετή, και αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα σήμερα, επειδή οι απαιτήσεις για ψυχική αντοχή θα είναι εξαιρετικά υψηλές. Προσπαθήστε να παραμείνετε καλά οργανωμένοι για να επικρατήσετε υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, εστιάστε στην αλλαγή αυτών των πραγμάτων στη ζωή σας που δεν σας ικανοποιούν ή που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Όσον αφορά τη σχέση σας, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η συνεχής και έντονη διαμάχη σας έκανε να σκεφτείτε σοβαρά να το τερματίσετε. Ωστόσο, προτού κάνετε αυτό το αμετάκλητο βήμα, θα ήταν καλή ιδέα να συζητήσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας και να δείτε εάν μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος. Στη δουλειά, οι σχέσεις σας με συναδέλφους μπορεί να είναι τεταμένες. Κάντε ένα βήμα πίσω αντί να πιέσετε αυτήν τη στιγμή. Ίσως διαπιστώσετε ότι σε λίγες εβδομάδες θα είναι πιο πρόθυμοι να ακούσουν τις ιδέες σας. Η ημέρα φέρνει περισσότερες συναντήσεις, συνομιλίες ή εργασίες που σχετίζονται με παιδιά ή νέους.

Ζυγός – Αυτή η μέρα είναι γεμάτη με απροσδόκητες εξελίξεις και γεγονότα αναστάτωσης που θα μπορούσαν να σας καταπιέσουν και να σας δοκιμάσουν πραγματικά. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Μην τα παρατάτε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να κατακλυστεί από όλα αυτά. Αν το κάνετε, το μόνο που θα επιτύχετε είναι να χάσετε εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σας και της κατάστασης. Στην ερωτική σας ζωή, φαίνεται ότι η απροσεξία έφερε λόγια που πλήγωσαν και η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί. Στη δουλειά, θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη σήμερα. Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση και να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τις εντοπίσετε αμέσως και να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Είναι επίσης καλή στιγμή να τολμήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Θα χαρείτε να συζητήσετε διάφορα θέματα της ζωής με τους φίλους σας, να κάνετε νέες προσωπικές ή επαγγελματικές γνωριμίες.

Υδροχόος – Έχετε προσπαθήσει πολύ καιρό για να πετύχετε τους στόχους σας και όλες οι προσπάθειές σας ανταμείβονται τελικά. Τελικά θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια σας. Μείνετε θετικοί και αισιόδοξοι, συνεχίστε να θέτετε στον εαυτό σας νέους στόχους και να προχωράτε δυναμικά. Όλα ξεδιπλώνονται καλά στη δουλειά. Κάθε κίνησή σας είναι τέλεια τώρα και κάθε προσπάθειά σας, προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα. Μην αφήσετε μικρά προβλήματα να σας ξεπεράσουν και να μην τα παρατήσετε, σε καμία περίπτωση ή αφήσετε να χάσετε το πλεονέκτημά σας. Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς, πληροφορίες, προσωπικό μήνυμα, έγγραφο ή άλλη προσωπική ιδιοκτησία.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, αποφύγετε τις ανησυχίες και το άγχος την Παρασκευή. Κάντε τα πράγματα αργά, με έμφαση στις λεπτομέρειες. Σήμερα, εστιάστε σε γεγονότα που συμβαίνουν στη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέμβαση ή την περιέργεια για τη ζωή άλλων ανθρώπων. Στην αγάπη σήμερα να είστε φυσικοί, μην επιβαρύνεστε με ειδικές προσδοκίες, μην κάνετε πράγματα που δεν είστε σίγουροι πως θα γίνουν αποδεκτά από τον σύντροφό σας.

Καρκίνος – Οι σκέψεις και οι κρίσεις σας ήταν σωστές πρόσφατα, οπότε έχετε εμπιστοσύνη ότι το σχέδιο που έχετε ορίσει για την επίτευξη των στόχων σας είναι απόλυτα υγιές. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην αφήσετε τα σχόλια και τις απόψεις άλλων να σας βάλουν σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την πορεία της δράσης που έχετε ξεκινήσει, διαφορετικά θα χάσετε τελικά τον δρόμο σας. Η σχέση σας θα επωφεληθεί από μια διεξοδική αναθεώρηση ορισμένων σημείων που πρέπει να εστιάσετε, καθώς θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας δεν είναι ικανοποιημένος. Ακούστε τι έχει να πει και αν θέλετε να μείνετε μαζί, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας. Μια καλή μέρα που θα έρθει με μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και πιθανότητες για εσάς.

Σκορπιός – Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με ορισμένα επαναλαμβανόμενα προβλήματα σήμερα, που έχετε αποφύγει ως τώρα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συγκεντρωθείτε και να βρείτε μερικές άμεσες και τελικές λύσεις σε αυτά τα ζητήματα, ώστε να μην σας ενοχλήσουν ποτέ ξανά. Από τώρα και στο εξής, προσπαθήστε να υιοθετήσετε αυτήν τη νέα στρατηγική διευθέτησης των ζητημάτων μόλις προκύψουν, έτσι ώστε να μην σας κρατούν πίσω. Στη δουλειά, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας εάν θέλετε να πετύχετε. Δεν είστε σε θέση να λάβετε σημαντικές αποφάσεις εν μέσω αυτών των δυσκολιών. Καλύτερα να τα αφήσετε για μια άλλη μέρα, όταν τα αστέρια θα σας φανούν πιο ευνοϊκά. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα σε ενέργειες που σχετίζονται με πωλήσεις ή υποχρεώσεις, από τις οποίες θα αναμένετε εισόδημα.

Ιχθείς – Ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλατε να στηριχτείτε στους γύρω σας για να επιτύχετε τους στόχους σας, θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο σήμερα. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να βασιστείτε στη δική σας δύναμη. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά από ό,τι έχετε συνηθίσει, αλλά θα δείτε αποτελέσματα για τις προσπάθειές σας. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στην εργασία. Βεβαίως, αυτό θα σας βγάλει λίγο από το χρονοδιάγραμμα, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι αλλαγές είναι στην πραγματικότητα προς όφελός σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να αποτελούν πηγή άγχους και ανησυχίας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για σημαντικές συναντήσεις, συνομιλίες, οικογενειακές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.