Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δίνοντας ώθηση σε επαγγελματικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες, ενώ τονώνει τις αισθηματικές σχέσεις και κρύβει εκπλήξεις για όσους δεν έχουν βρει ακόμα το άλλο τους μισό! Εκμεταλλευτείτε την ημέρα! Επηρεάζονται ιδιαίτερα Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του Γ΄ δεκαημέρου.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Φροντίστε την δική σας ψυχή σήμερα. Ενεργήστε με την διαίσθησή σας, χωρίς την πίεση της μεγάλης επιτυχίας ή κέρδους με οποιοδήποτε κόστος. Δείξτε στον εαυτό σας και σε άλλους ότι η ζωή σας έχει νόημα μέχρι τώρα, έχετε μάθει κάτι, έχετε συνειδητοποιήσει την αξία σημαντικών πραγμάτων, όπως η οικογένεια, η αγάπη, η εργασία. Σήμερα πρέπει να εκπέμψετε ειρήνη και σοφία στις πράξεις σας.

Η σιωπή σήμερα μπορεί να είναι χρυσός, αλλά σε ορισμένες χρονικές στιγμές. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν αυτήν την ημέρα με αυτόν τον τρόπο, θα περάσουν από στιγμές μελαγχολίας. Θα είναι ευκολότερο να αναζητήσετε λάθη σε άλλους, αντί στις δικές σας ενέργειες. Η επιθυμία σας να περάσετε μοναχικά ένα μέρος της ημέρας, δεν πρέπει να αποτελεί εκδήλωση αποξένωσης ή ψυχρότητας προς τους ανθρώπους γύρω σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διεκδίκησης και είστε ελεύθεροι να αξιοποιήσετε έτσι τον χρόνο σας. Πιο οδυνηρή μέρα θα είναι για εκείνους που λόγω νευρικότητας, θα τείνουν να δημιουργήσουν χάος, μέσω εξαπάτησης ή πονηρίας για να πάρουν κάτι για δικό τους όφελος. Οι δονήσεις της ημέρας δεν θα ανεχθούν εκδηλώσεις κακίας ή κλοπής, καθώς αυτή είναι μια πολύ πνευματική ημέρα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε έναν λόγο να ηρεμήσετε σε θέματα που έχουν δημιουργήσει ένταση ή άγχος τις τελευταίες ημέρες. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα αναπτυχθούν ευνοϊκά, αλλά φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις λογικές ή πρακτικές σας ενέργειες μέχρι στιγμής. Διαφορετικά, τα λάθη θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Σήμερα θα έχετε μια ευοίωνη μέρα να κάνετε νέους φίλους, να συναντήσετε ή να επικοινωνήσετε με φίλους από διαφορετικές πόλεις και μέρη.

Κριός – Αισθάνεστε θετικοί και είστε αποφασισμένοι να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο ισχύος που μπορεί και να έχει ήδη γίνει για κάποιους, θα σας βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Η μέρα φέρνει διάφορα νέα και περιστάσεις για εσάς, που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν έξω από την πόλη σας.

Λέων– Τα σχέδιά σας σήμερα θα συναντήσουν πολλά εμπόδια και το γεγονός ότι θα διαρκέσουν περισσότερο από όσο νομίζατε, θα σας κάνει να νιώσετε άγχος, αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί σε κατάσταση άγχους μπορεί να λάβετε λανθασμένες αποφάσεις και η ζημιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θα είναι ανεπανόρθωτη. Φροντίστε λοιπόν να παραμείνετε ήρεμοι και χαλαροί, ώστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Οι συγκρούσεις σήμερα θα σας αφήσουν δυσάρεστη πικρία.

Τοξότης – Οι δυσάρεστες εκπλήξεις μπορεί να είναι στο μενού για εσάς σήμερα, οπότε πρέπει να μείνετε γειωμένοι και να σκεφτείτε προσεκτικά κάθε σας κίνηση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγείτε από όλο αυτό το χάος και τις αναταραχές χωρίς απώλειες. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σήμερα, μπορείτε να βασιστείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε τη συμβουλή τους. Σήμερα θα είναι καλό να συναντήσετε φίλους ή άτομα που συμπαθείτε.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα ένα κομμάτι ειδήσεων μπορεί να σας ενοχλήσει ή να σας κάνει να αλλάξετε τα σχέδιά σας, τα οποία ήσασταν σίγουροι ότι θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε. Τα σημερινά νέα θα είναι χαοτικά και μπορούν να δημιουργήσουν δυσαρμονία στα συναισθήματα. Θα είστε πιο συναισθηματικοί για γεγονότα ή συνομιλίες στο σπίτι σας.

Ταύρος – Μια μέρα προβληματισμού, τι πετύχατε τον Απρίλιο, τι θα προσπαθήσετε τον Μάιο. Είστε στο δρόμο για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, οπότε μην αφήσετε τίποτα ή κανέναν να σας παρεμποδίσει! Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, τις ικανότητές σας και τη δική σας κρίση. Θα δείτε ότι είχατε δίκιο και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας ήταν δικαιολογημένες. Στην ερωτική σας ζωή, είσαστε σε λάθος δρόμο και η δυσαρέσκεια θα συσσωρευτεί, ερχόμενη τελικά εναντίον σας!

Παρθένος – Έχετε υποστεί τόσο μεγάλη πίεση, που είστε κυριολεκτικά σωματικά και συναισθηματικά εξαντλημένοι. Προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο να καθίσετε και να ελέγξετε την κατάστασή σας. Ελέγξτε την πρόοδό σας και δημιουργήστε μια νέα στρατηγική για το μέλλον. Αυτό θα σας βοηθήσει να διορθώσετε μερικά από τα λάθη που έχετε κάνει στον απρόσεκτο χειρισμό μιας κατάστασης. Μοιραστείτε τα συναισθήματα και τα προβλήματα με τον σύντροφό σας, γιατί η σιωπή μπορεί να βάζει άλλες σκέψεις στο μυαλό του. Μια ευοίωνη μέρα για οικονομικές υποθέσεις, πιθανότατα προγραμματισμένες εκ των προτέρων.

Αιγόκερως – Αυτή είναι μια θετική και εποικοδομητική ημέρα και αισθάνεστε υπέρ-ενεργητικά και δυναμικά. Θα είστε σε θέση να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αναβαθμίζοντας τις συνθήκες ζωής σας και κάνοντας τα πάντα όπως θα θέλατε να είναι. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας πιο εύκολα από τώρα και στο εξής. Υπάρχει μεγάλη ένταση στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Ζήλια και ανασφάλεια και έτσι κάπως είναι και ο/η σύντροφός σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν για πάντα. Η ημέρα μπορεί να είναι μία από τις λίγες ειδικές ημέρες για εσάς, αν ακολουθήσετε τη γενική τάση της ημέρας που γράφτηκε παραπάνω.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, ειδικά όταν εκτελείτε τις καθημερινές σας εργασίες. Αυτή είναι μια ευοίωνη μέρα με πολλούς τρόπους και θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα θετικά vibes για εσάς. Μερικές από τις σχέσεις σας αυτήν την ημέρα θα βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Δίδυμοι – Αν και τα πράγματα στη ζωή σας μπορεί να μην εξελίσσονται όπως είχατε προγραμματίσει, δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί από αυτό. Αντ’ αυτού, να είστε υπομονετικοί και να παραμείνετε ήρεμοι και θα βρεθείτε να συμβαδίζετε με νέα γεγονότα. Σκεφτείτε το ως μια μορφή επαναπρογραμματισμού, που θα σας επιτρέψει καλύτερα να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, ενώ αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ίσως είναι μια ιδέα να διατηρήσετε τα σχέδιά σας για τον εαυτό σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα άλλοι να παρεμβαίνουν σε αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μια αγορά, ανταμοιβή, απόκτηση κτλ.

Ζυγός – Υπάρχει μεγάλη αναταραχή στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και αυτό σας ετοιμάζει για τις ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Μην απελπίζεστε και μην τα παρατάτε. Πολεμήστε με όλο τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας και θα δείτε ότι όχι μόνο θα προσαρμοστείτε στις νέες σας συνθήκες στο τέλος, αλλά θα προοδεύσετε. Το χάος στη δουλειά σας είναι σημαντικό επίσης για εσάς και θα πρέπει να καταλήξετε σε ένα σταθερό σχέδιο, εάν θέλετε να εκτελέσετε όλα τα καθήκοντά σας ήρεμα, αποτελεσματικά και χωρίς υπερβολικό άγχος. Τα οικονομικά σας φαίνεται να παραμένουν στάσιμα, αλλά σύντομα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη υλική και οικονομική άνεση. Τα νέα σήμερα θα είναι σημαντικά για εσάς.

Υδροχόος – Φαίνεται ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα παντού και αυτό προκαλεί ανησυχία. Λοιπόν, η τύχη είναι στο πλευρό σας σήμερα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κάνετε κάποιες αλλαγές, βελτιώστε την καθημερινή σας ζωή και τέλος, αποκαταστήστε την ειρήνη εκεί που υπάρχουν ρήξεις. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην αφήσετε τίποτα ή κανέναν να σας απογοητεύσει. Η ένταση κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητα γεγονότα και αντιδράσεις. Αν είστε μόνη/ος, κάποιο άτομο που ξέρετε μπορεί να θέλει να σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον του. Δώστε τον χώρο!

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες για την οικογένεια ή την εργασία σας. Θα είναι δύσκολο για σας να αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε προσωπικές ή οικογενειακές καταστάσεις, καθώς θα ασχολείστε με τα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας. Σήμερα μπορείτε να δεσμευτείτε σε σχέδια που σχετίζονται με τις δουλειές του σπιτιού σας, επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας.

Καρκίνος – Οι σημερινές εξελίξεις θα συμβούν με μεγάλη ταχύτητα και θα βρεθείτε εντελώς χαμένοι. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης. Αντ’ αυτού, γειωθείτε έτσι ώστε να προσαρμοστείτε καλύτερα στη νέα πραγματικότητα. Ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε, μην τα παρατάτε! Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για το τι λέτε στον σύντροφό σας, επειδή οι παρεξηγήσεις είναι έντονες και μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε, ενδεχομένως βλάπτοντας ανεπανόρθωτα τη σχέση σας. Σήμερα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με άτομα που γνωρίζετε πως αισθάνονται κάποια αντιπάθεια για εσάς.

Σκορπιός – Ήρθε τελικά η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας! Έχετε εργαστεί τόσο σκληρά στο παρελθόν και η στιγμή σας είναι τελικά εδώ, που λαμβάνετε την ανταμοιβή σας για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Αυτή η στιγμή θα σας φέρει μεγάλη ικανοποίηση. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη σχέση σας και μπορεί να υπήρχαν εντάσεις, αλλά η πρόβλεψη είναι καλή σήμερα. Τα πράγματα είναι πιο ήσυχα και αυτό θα σας επιτρέψει να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας επιτέλους. Μια μέρα που μπορείτε να ακολουθήσετε με τόλμη τα σχέδια και τα όνειρά σας. Ωστόσο, ας μην αντιτίθενται στην κύρια τάση της ημέρας.

Ιχθείς – Δεν είναι καλή μέρα για μεγάλες αποφάσεις ή μεγάλες αλλαγές. Συνεχίστε όπως ξεκινήσατε και μείνετε σε αυτό τον δρόμο. Διατηρήστε σταθερό ρυθμό και εφαρμόστε δοκιμασμένες μεθόδους που γνωρίζετε ότι έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν. Αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια αν μπορείτε και στοχεύστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ημιτελή θέματα και να εκκαθαρίσετε τη λίστα υποχρεώσεων. Οι προσδοκίες σας για σήμερα θα είναι εφικτές και δεν θα υπάρξουν καθόλου εκπλήξεις για εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.