Τον ίδιο δρόμο πήραμε, με διαφορετικό προορισμό
-Σοφία Β.- ΣΧΕΣΕΙΣ

Τον ίδιο δρόμο πήραμε, με διαφορετικό προορισμό

Advertisements

Όσο και να προσπαθείς, η μαγεία του έρωτα, δεν λύνεται με κανένα ξόρκι, δεν σπάει με κανένα φυλαχτό. Είναι τόσο δυνατή, σαν να έχεις πιει το φίλτρο της αιώνιας αγάπης και κανένα αντίδοτο δεν μπορεί να την σταματήσει.

Ο έρωτας γεννάει την αγάπη και η αγάπη την ανάγκη για συμβίωση. Δεν αντέχεις στιγμή χώρια του, δεν αντέχεις στιγμή μακριά του. Η κοινή σας ζωή είναι η επόμενη κίνηση, θέλοντας έτσι να στεγάσεις την αγάπη σου. Όλα ομολογούν πως θα έχετε μια όμορφη ζωή, όλα ομολογούν πως το κοινό σας μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο…

Ποιος όμως μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο ζωής; Ποιος εγγυάται για το «για πάντα μαζί;» Κι αν τελικά ο προορισμός του καθενός είναι διαφορετικός και δεν το ξέρει; Κι αν τελικά στην πορεία αλλάξετε διαδρομή; Γεγονότα και καταστάσεις επηρεάζουν τις αποφάσεις μας, αλλάζουν τις επιθυμίες μας. Περίεργο ον ο άνθρωπος, περίεργες και οι πράξεις του. Λίγο θέλει το μυαλό για να γυρίσει ρότα.

Απρόβλεπτη η ζωή και τίποτα δεν μπορεί να την ορίσει. Αλίμονο σ’ αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο.

Της Σοφίας Β.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: