Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

29 Απριλίου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Μεγάλη Πέμπτη και με αυτή την όψη, η πνευματικότητα γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και η διαίσθησή μας, μας καθοδηγεί εκεί που πρέπει… Μην ξεχνάτε πως κάθε όνειρο σας στέλνει ένα μήνυμα, άρα θυμηθείτε να τα αναλύετε, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε εκεί κοντά στις αρχές του Γ΄ δεκαημέρου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Ιχθύες, θα έχετε την τιμή να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτή την όψη!


30 Απριλίου Μεγάλη Παρασκευή και ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό και οι δυο από το ζώδιο του Ταύρου. Πολλά θα αναθεωρήσετε, αλλά και πολλές θα είναι οι ξαφνικές εκπλήξεις και τα απροσδόκητα. Μια όψη που όμως θέλει και προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει έντονη  νευρικότητα και ανησυχία, προκαλώντας εντάσεις πραγματικά από το πουθενά! Θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα ή να κάνετε διαφορετικά πράγματα, αλλά με ηρεμία και χωρίς ρίσκο που μπορεί να φέρει προβλήματα ή ατυχήματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί εκεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις πρώτες ημέρες του Β ‘ δεκαημέρου, επηρεάζεστε περισσότερο και ειδικά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

1 Μαΐου – Πρωτομαγιά και Μεγάλο Σάββατο και η όψη συνεχίζεται, για να φτάσουμε μέσα από αυτό το κλίμα στις 2 Μαΐου και το Άγιο Πάσχα! Σίγουρα η επικοινωνία είναι πιο βαθιά, ίσως να θέλει να δώσει μηνύματα σε κάποιους, εκτός από ευχές, να βγουν και κάποια παράπονα! Το κινητό και ο υπολογιστής θα πάρουν φωτιά, απόλυτα λογικό για την ημέρα και τις καταστάσεις κάτω από τις οποίες την ζούμε! Η αναπόληση του παρελθόντος δεν θα λείψει! Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του Γ΄ δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο, ενώ αργότερα μια όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα φέρει για κάποιους τρυφερές στιγμές και πολύ ευαισθησία, αν κάνετε την βόλτα σας λοιπόν μετά την οικογενειακή συγκέντρωση ή μπείτε να χαλαρώσετε στο διαδίκτυο, μπορεί να προσελκύσετε κάποιον ή κάποια που θα σας φανεί πολύ στοργικό και ενδιαφέρον άτομο! Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου έχετε το αβαντάζ της όψης! Φυσικά μια σημαντική όψη που δείχνει το γενικό κλίμα της ημέρας, είναι η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο και η οποία θα συνεχιστεί και για την Δεύτερα του Πάσχα! Περιορισμός και θλίψη,. στενότητα οικονομική και αποστάσεων. Προσοχή στα ηλικιωμένα άτομα, αλλά και σε όσους έχουν έντονες τάσεις κατάθλιψης. Ας είμαστε όσο πιο κοντά μας επιτρέπεται σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Η μοναξιά, οι αναμνήσεις και οι περιορισμοί είναι ένα δύσκολο τρίπτυχο!


Εύχομαι σε όλες και όλους ένα ευλογημένο Πάσχα με υγεία!

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 29/4 ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΩΣ ΚΑΙ 2/5 ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ!

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Κριός
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη ροή των καταστάσεων. Για εσάς, αυτό είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία σας και αυτό σκοπεύετε να κάνετε. Θα προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Μην φοβάστε να κινηθείτε αποφασιστικά και να φροντίσετε για τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η υποστήριξη θα προέλθει από ένα άτομο που αγαπάτε πάρα πολύ. Θα ενεργείτε με διακριτικό, σχεδόν αθόρυβο τρόπο, κάτι που είναι πολύ αποτελεσματικό για εσάς. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές θα χαλαρώσουν την ένταση από τις προσπάθειές σας. Απολαύστε χαλαρωτικό, ήρεμο χρόνο δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος
Θα πάτε ενάντια στη ροή. Θα περάσετε από μια φάση άρνησης και αμφιβολίας για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας ή λέγονται από άτομα από τον κύκλο σας. Θα έχετε αντιφατικές σκέψεις και εσωτερική αναζήτηση. Μην ανησυχείτε, καθώς αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Ωριμάζετε, τα πράγματα αλλάζουν, οπότε η αντίσταση και η άμυνα είναι φυσικά από την πλευρά σας, έως ότου καταφέρετε να φτάσετε στην αποδοχή. Επωφεληθείτε από το σαββατοκύριακο για να επαναπροσδιορίσετε τις σταθερές της ζωής σας και να επανεξετάσετε τα γεγονότα, για άλλη μια φορά. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί και κρατήστε τα πράγματα που σας ικανοποιούν.

Δίδυμοι
Θα απασχοληθείτε με τη θέση σας στην κοινωνία ή στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας λόγω γεγονότων που σας έκαναν να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα νέο πρίσμα. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι ψάχνετε, ως μέλος μιας ομάδας; Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Πώς νομίζετε ότι σε βλέπουν οι άλλοι; Η αμφισβήτηση των γεγονότων είναι καλή, καθώς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέα, πιο σταθερά θεμέλια, τα οποία θα σας επιτρέψουν να δείτε το μέλλον με πιο αισιόδοξο και σίγουρο τρόπο. Εάν θέλετε να επιτύχετε, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, μακριά από δισταγμό και δεύτερες σκέψεις.

Καρκίνος
Θα αφιερώσετε την ενέργειά σας στην οικογένειά σας. Κάποια πράγματα θα απαιτήσουν τη συμμετοχή σας, ακόμη και την αποφασιστική παρέμβασή σας. Θα συνεργαστείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας για να βρείτε λύσεις, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να καταβάλλετε διπλάσια προσπάθεια στο δρόμο για να επιτύχετε αποτελέσματα. Εάν δεν έχετε δική σας οικογένεια, μπορείτε να ξεκινήσετε μια. Είτε φαίνεται απαραίτητο, είτε επειδή κάτι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα. Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα θα είναι θετικά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε άτομα που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό.

Λέων
Μπορείτε να προγραμματίσετε ταξίδια, επαφές, κοινωνικές συγκεντρώσεις και οτιδήποτε άλλο που σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους και σε διαφορετικές καταστάσεις, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε ισχυρή επιρροή στα σωστά άτομα, ώστε να μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τη βοήθειά τους. Μερικοί άνθρωποι που σας υπονομεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και κρυφά ενεργούν εναντίον σας, είναι πιθανό να εκτεθούν, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια. Δεν είναι όλα όσα σας λένε απαραίτητα αλήθεια, αλλά θα ακούγονται ρεαλιστικά και πειστικά. Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε, καθώς θα καθορίσει πολλά πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς και συμμετέχετε μόνο σε καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα.

Παρθένος
Θα έχετε την δημιουργική σκέψη που απαιτείται για να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα. Θα μπορείτε να ελέγχετε πολλές από τις υποθέσεις σας. Ωστόσο, να θυμάστε πάντα να ενεργείτε εντός των ορίων που ορίζονται από τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων. Εν ολίγοις, οι αποφάσεις που σας αφορούν πρέπει να ληφθούν σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων. Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας και εκτιμήστε την κρίση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Έτσι θα ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και θα διατηρήσετε μια πολυπόθητη ισορροπία με το περιβάλλον σας.

Ζυγός
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και αντιπάλους. Ευνοείστε όμως εκθέτοντας εκείνους που είναι διπρόσωποι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να έχετε καταλάβει κάτι, αλλά τώρα οι υποθέσεις γίνονται σίγουρες και αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα στις κινήσεις σας. Μην διστάσετε να είστε δογματικοί με τον τρόπο που χειρίζεστε αυτές τις καταστάσεις. Εκτός αυτού, η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Διεκδικήστε τι σας ανήκει και διευκρινίστε τη θέση σας. Τώρα είναι η ώρα να δώσετε ένα μήνυμα σε όσους βρίσκονται γύρω σας.

Σκορπιός
Θα επαναπροσδιορίσετε τη στάσης σα σε διάφορους τομείς. Ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής και εργασιακό περιβάλλον μπορεί να είναι η λύση που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα βήματα που θέλετε. Πρέπει να αρχίσετε να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που θα βελτιώσουν την υγεία σας σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ακόμα και οι άνθρωποι γύρω σας ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούν το ρόλο τους. Κάποιοι πρέπει να φύγουν και άλλοι πρέπει να βρίσκονται κοντά σας με κάθε κόστος. Κάθε κίνηση που φέρνει αλλαγή και βελτίωση ευνοείται. Μην διστάσετε να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης
Θα νοιώσετε έναν νέο αέρα στη νοοτροπία σας. Οποιαδήποτε μορφή δέσμευσης σας φαινόταν τρομακτική, ωστόσο τώρα μερικές εξελίξεις μπορεί να ανοίξουν έναν νέο κύκλο. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε το επόμενο βήμα της ζωής σας, πιθανώς μια συμβίωση, έναν γάμο, ένα παιδί ή μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα σας. Ό,τι κι αν είναι, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Ο άνεμος της αλλαγής είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου μέχρι να λάβετε τις αποφάσεις σας. Μην βιάζεστε σε πράγματα. Σκεφτείτε τα και αποφασίστε να λάβετε υπόψη τους στόχους σας. Μπορεί να ακούσετε κάποιες συμβουλές ή νέα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε. Μην τα αγνοήσετε.

Αιγόκερως
Ίσως θα εκπλαγείτε αν κοιτάξετε πίσω στη ζωή σας και δείτε πώς έχει εξελιχθεί σχετικά με την οικογένειά σας, την περιουσία σας ή τον τόπο κατοικίας σας. Πόσα πράγματα έχουν αλλάξει; Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή δεν είχε προγραμματιστεί ποτέ, αλλά εμφανίστηκε φυσικά, καθώς περνούσε ο καιρός. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσο έντονα αντιστέκεστε, η αλλαγή στη ζωή είναι αναπόφευκτη. Αυτά είναι τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να προωθήσετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλετε. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κατευθύνετε τις καταστάσεις για να επωφεληθείτε από αυτά. Σύντομα, ο χρόνος θα δικαιολογήσει τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας, αρκεί να είστε σίγουροι και αισιόδοξοι.

Υδροχόος
Τώρα μπορείτε να λάβετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα και να κάνετε πιο τολμηρά βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας. Εκτός από αυτό, η συμβολή άλλων ανθρώπων φαίνεται να σας επηρεάζει θετικά, επομένως θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε και να ζητήσετε τη συμβουλή ή την παρέμβασή τους. Τα άτομα με δύναμη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αρκεί να παίξετε το παιχνίδι σωστά. Επιπλέον, ένα ζήτημα που έχει κάνει τη ζωή σας δύσκολη, τώρα κινείται προς μια λύση, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε και να αισθάνεστε λιγότερο άγχος.

Ιχθείς
Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να σκέφτεστε ρεαλιστικά για να λάβετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας, αυτό όμως δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά και να βάλετε τα πράγματα στη σωστή σειρά. Μην χάνετε χρόνο, κάντε ό,τι έχετε νωρίς. Σε κάθε περίπτωση, λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας, καθώς και τις θυσίες που έχετε κάνει για να επιτύχετε τους στόχους σας μέχρι στιγμής. Ένα άτομο που εμπιστεύεστε παραμένει στο πλευρό σας διακριτικά, υποστηρίζοντας τις αποφάσεις σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να του το ζητήσετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.