Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα προβλήματα της ημέρας, είναι μικρής διάρκειας λόγω του τετραγώνου του Δια με την Σελήνη και θα χρειαστεί προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις τόσο στα λόγια, όσο και στις σπατάλες. Εμπόδια σε στόχους ειδικά σε θέματα νομικά, γραφειοκρατικά ή εκπαίδευσης φέρνουν εκνευρισμό. Αποτέλεσμα είναι η τάση για φαγητό, οπότε προσέξτε μην σταματήσετε την δίαιτα σας ή να μην φάτε δίχως αύριο!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
Η Τετάρτη θα είναι μια άλλη δύσκολη μέρα, καθώς θα είναι δύσκολο για εσάς να ενεργείτε ανεξάρτητα για τις εργασίες και τα σχέδια που έχετε. Θα σας ζητηθεί να κάνετε πολλά, αλλά οι δυνατότητές σας δεν θα είναι απεριόριστες. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ένα αρκετά σταθερό χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση μέχρι τώρα, τότε την Τετάρτη μπορεί να περάσετε από καταστάσεις κατάθλιψης ή απλά να απομονωθείτε. Όποια και αν είναι η συγκεκριμένη κατάσταση στη ζωή σας, το πιο σημαντικό είναι να είστε ενεργοί, να κινηθείτε, να συναντήσετε ανθρώπους. Αυτή είναι μια σημαντική μέρα που θα καθορίσει τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας μέχρι σχεδόν το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σήμερα, είναι πιθανές αλλαγές στα σχέδια που σχετίζονται με μια επίσκεψη σε ένα ίδρυμα ή γραφείο, μια συνάντηση ή μια δημόσια εκδήλωση. Εάν ταξιδεύετε σήμερα για προσωπικούς λόγους, είτε θα απογοητευτείτε, είτε θα πρέπει να ταξιδέψετε ξανά για τον ίδιο σκοπό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες που σας έχουν προκαλέσει απώλειες ή λάθη στη ζωή σας. Ο λόγος για αυτό, θα είναι μια παρόμοια κατάσταση που θα προκύψει σήμερα. Σκοπός της θα είναι πιθανώς να ελέγξει αν έχετε καταφέρει να μάθετε από το παρελθόν σας. Αυτή η μέρα φέρνει απρόσμενες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί να υπάρχει απροσδόκητη ανάγκη επίσκεψης σε ένα ίδρυμα, τράπεζα κτλ ή στο σπίτι συγγενών ή φίλων.

Κριός – σε συνομιλίες με τους γύρω σας, βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε διπλωματικό τρόπο, καθώς οι διαφωνίες δεν θα σας ωφελήσουν. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, καθώς οι απόψεις των άλλων μπορεί να σας δώσουν τις απαντήσεις που αναζητάτε. Στην επαγγελματική σας ζωή, υπάρχει η δυνατότητα νέων συνεργασιών και συμφωνιών, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην συναντήσετε δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα. Σήμερα οι ενέργειές σας θα καθορίζονται από τα οικονομικά σας συμφέροντα, τις υποχρεώσεις ή τις δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με χρήματα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – προσπαθήστε να είστε πιο ενεργητικοί απέναντι στον σύντροφό σας, όσον αφορά την εμφάνιση των συναισθημάτων σας και μην φοβάστε να συζητήσετε μαζί του τα βαθύτερα προβλήματά σας. Τα οικονομικά θα σταματήσουν να σας προκαλούν ανησυχία, μόνο όταν αποφασίσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμή ζητήματα από το παρελθόν και να εξοφλήσετε χρέη που αποδεικνύονται ότι είναι βαρύ φορτίο. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιο έγγραφο, συμφωνία και γενικά με κάποιο γραπτό ή πνευματικό έργο.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – προσπαθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά διαπιστώνετε ότι οι μέθοδοι σας δεν αποφέρουν αποτελέσματα. Γιατί λοιπόν να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καθίσετε και να καταλάβετε πού πηγαίνετε στραβά; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας! Ζητήστε την βοήθεια και την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεστε. Θα υπάρξει πολύ δουλειά για σας σήμερα, αλλά θα τα πάτε καλά και θα είστε ευχαριστημένοι με όσα καταφέρετε.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια όμορφη και επιτυχημένη μέρα για εσάς, ειδικά αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας να απομονωθεί από φίλους και συγγενείς. Σήμερα θα είναι σημαντικό να συναντήσετε και να μιλήσετε με περισσότερα άτομα. Την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις προκαταρκτικές σας προσδοκίες για την ημέρα, καθώς θα έχετε καταφέρει να κάνετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα για τις καθημερινές σας εργασίες.

Ταύρος – η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και να σέβεστε. Και θα χαρείτε να μάθετε ότι θα πετύχετε σε αυτήν την προσπάθεια! Προσέξτε τα λόγια σας και προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Θα διαπιστώσετε ότι το άνοιγμα των καναλιών επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και πιο ήρεμα σε καθημερινή βάση και σε όλες τις άλλες πτυχές της ζωής σας. Θα πρέπει επίσης να βρείτε τον χρόνο και την τάση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Σήμερα θα πρέπει να συναντήσετε ή να μιλήσετε με ξένους. Μια επιρροή στην απόφασή σας ή τη δράση σας σήμερα, μπορεί να συμβεί από ένα άτομο.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Παρθένος – έχετε την τάση να είστε υπερβολικά απαισιόδοξοι, να πιάνεστε από μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Πρέπει να αλλάξετε την στάση σας αμέσως και να μάθετε να εστιάζετε στο θετικό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματά σας, αντί να πνίγεστε σε μια σταγόνα νερού. Εάν είστε αισιόδοξοι, θα διαπιστώσετε επίσης ότι θα έχετε τον χρόνο και την επιθυμία να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, ακόμη και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Σήμερα θα χαρείτε με συναντήσεις ή συνομιλίες για ένα σημαντικό λόγο με φίλους.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αιγόκερως – η καλή διαχείριση του χρόνου είναι το κλειδί σήμερα. Αυτό και η ενέργεια και ο δυναμισμός που αισθάνεστε, θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας. Είστε έτοιμοι για αλλαγή και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας έρχονται σήμερα, για να βελτιώσετε τη ζωή σας και την καθημερινή ρουτίνα. Τα απροσδόκητα γεγονότα θα είναι στο κυρίως μενού της αστρολογικής σας ημέρας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, μπορεί να υπάρξει μια δυσάρεστη κατάσταση στην οικογένειά σας, που σχετίζεται με το ψέμα ή την εξαπάτηση κάποιου, η οποία θα αποκαλυφθεί. Οι ένοχοι θα αναζητήσουν δικαιολογίες και τους σχετικούς λόγους για αυτό το πρόβλημα. Σήμερα, να είστε πιο ευαίσθητοι στις επιθυμίες ή τις ανάγκες μιας γυναίκας στην οικογένειά σας, που μπορεί να είναι η γιαγιά, η μητέρα, η αδελφή σας κτλ.

Δίδυμοι – είστε ανασφαλείς για ορισμένα ζητήματα στη ζωή σας και αυτό σας κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας. Θα στραφείτε είτε στον σύντροφο σας για βοήθεια, είτε εναλλακτικά σε αξιόπιστα κοντινά σας άτομα. Μια σημαντική μέρα λόγω της ανάγκης να κάνετε κάποια υπεύθυνη δουλειά, να πάρετε τουλάχιστον μία σημαντική απόφαση ή να κάνετε μια αλλαγή μέσω μιας νέας προσπάθειας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 345
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ζυγός – αυτή είναι μια μέρα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Οι ταχείες εξελίξεις φέρνουν αναζωογόνηση και δημιουργούν νέες συνθήκες που σας συναρπάζουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας σε όλες αυτές τις διαδοχικές αλλαγές. Μείνετε συγκεντρωμένοι και κάντε το καλύτερό σας, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες ανάπτυξης που φέρνουν αυτές οι εξελίξεις. Θα έχετε πολλή δουλειά στο σπίτι σας και δύσκολα θα συμμετάσχετε σε άλλες δραστηριότητες εκτός του σπιτιού σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Υδροχόος – θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην σχέση σας σήμερα. Παρακολουθήστε τι λέτε, επειδή είναι πιθανές παρεξηγήσεις. Αυτό που λέτε θα μπορούσε να βγει από λάθος και να καταλήξει να εισπραχτεί αρνητικά από τον σύντροφό σας, όταν αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θέλατε να κάνετε. Μια καλή μέρα που ελπίζω να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αρκεί να προσέξετε αυτό το εμπόδιο.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε τις διαθέσεις κατάθλιψης ή να αποφύγετε να αισθανθείτε ότι άλλοι άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν. Ο στόχος αυτής της ημέρας, είναι να σας δείξει την ποικιλία των γεγονότων και των συναισθημάτων που αντανακλούν τη ζωή του καθενός μας κάθε μέρα. Σήμερα θα είστε ενθουσιασμένοι ή θα ενδιαφερθείτε πολύ για τις ειδήσεις που θα λάβετε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις σχετικά με χρήματα στην οικογένειά σας σήμερα, καθώς θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί εκεχειρία ή να κατανοήσετε διαφορετικές απόψεις.

Καρκίνος – η διάθεσή σας είναι πολύ χαμηλή και δεν έχετε ούτε τη δύναμη, ούτε την όρεξη να προχωρήσετε και να κάνετε οτιδήποτε. Αυτό είναι κακό πραγματικά, επειδή οι υποχρεώσεις σας θα αρχίσουν να συσσωρεύονται, οδηγώντας σας στην απόγνωση αργότερα. Γι’ αυτό προσπαθήστε, ακόμα και αν νιώθετε οκνηρά, να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας, διαφορετικά δεν θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την πίεση. Σήμερα θα σας ενδιαφέρει και θα είναι πιο ευνοϊκό να ασχοληθείτε με την υλική πλευρά της ζωής σας, σπίτι, εργασία, ιδιοκτησία, προσωπικό αυτοκίνητο, επισκευές, κατασκευές και άλλα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Η συζήτηση πραγμάτων με τον σύντροφό σας δεν είναι καλή ιδέα, καθώς είναι πιθανό να καταλήξει σε μια παρανόηση ή ακόμη και μια ρήξη. Εάν είστε μόνοι, μείνετε σε εγρήγορση! Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσετε και δεν έχετε ιδέα! Η ερωτική σας ζωή θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας την Τετάρτη.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ιχθείς – θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας σε οποιονδήποτε γύρω σας σήμερα και αυτό μπορεί να σας κάνει να θυμώσετε και να εκνευριστείτε. Καλύτερα να κρατάτε την ψυχραιμία σας. Σήμερα θα είστε πολύ πιο τολμηροί στο σχεδιασμό των μελλοντικών σας ενεργειών. Κάποιος ή κάτι θα σας δώσει εμπιστοσύνη να κατορθώσετε μια επιτυχία.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.