Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η σημερινή Υπέρ – Πανσέληνος στον Σκορπιό, φαίνεται να είναι έντονη, με συναισθήματα που έχουν τη δυνατότητα να σας κατακλύσουν. Ακόμα και τα μικρότερα πράγματα θα μπορούσαν να σας κάνουν να έρθετε σε μια περίεργα έντονη κατάσταση. Και εάν τα ζητήματα έχουν βρεθεί κάτω από το χαλί, τότε αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να τα ωθήσει στην επιφάνεια. Η αναδρόμηση του Πλούτωνα σήμερα, ‘’υπόσχεται’’ να ταρακουνήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Φοβίες, καταναγκασμοί, εθισμοί κάθε είδους έρχονται στην επιφάνεια και είναι πια στην διαδρομή προς ξεκαθαρίσματα. Ο Πλούτωνας θα θελήσει να πάρει τον έλεγχο, να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι, να τελειώσει ότι έχει φθαρεί και να δώσει νέες βάσεις σε ότι αξίζει να προχωρήσει! Το βίντεο στο τέλος του κειμένου, θα σας δώσει την πλήρη εικόνα για τις προβλέψεις σας και φυσικά μην ξεχνάτε να ακούτε και τον ωροσκόπο σας!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Η Τρίτη θα είναι σίγουρα μια πιο δύσκολη μέρα από τη Δευτέρα. Είναι πιθανό ότι τα περισσότερα από τα καθήκοντα και τις ευθύνες που θα έχετε σήμερα, θα σας κάνουν νευρικούς και θα σας είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Θα είναι δύσκολο για εσάς να λάβετε βοήθεια από άλλους και αν σας δοθεί, θα είναι υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Σήμερα είναι σημαντικό να είστε ανεκτικοί και στοργικοί. Προσπαθήστε να δείξετε το καλύτερο του εγώ σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και μπορείτε να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους με την καλοσύνη σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει θύμα υπερβολικής συναισθηματικότητας και να προσέχετε για ενέργειες που σχετίζονται με την υπερβολική προσήλωσή σας σε κάποιον, ακόμα κι αν είναι το δικό σας παιδί. Σήμερα μπορείτε να ολοκληρώσετε ορισμένες από τις υποχρεώσεις σας που ξεκινήσατε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας ενέργειες. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα για άλλους ανθρώπους και όχι για τον εαυτό σας.

Ακολουθεί το βίντεο με τις προβλέψεις της Υπερ-Πανσελήνου για κάθε ζώδιο

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε τον έλεγχο της διάθεσής σας από χθες, και αυτό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειές σας σήμερα. Θα κάνετε διάφορα έξοδα για καθημερινές ανάγκες, μερικά από τα οποία θα αφορούν ανόητες αγορές ή πράγματα τα οποία στη συνέχεια θα σας προκαλέσουν απογοήτευση περισσότερο λόγω των χρημάτων που σπαταλήσατε. Σήμερα θα είναι σημαντικό να οικοδομήσετε και να διατηρήσετε, πάνω απ’ όλα την εσωτερική ειρήνη μέσα σας.

Κριός -υπάρχει κίνδυνος οι ανασφάλειές σας να βελτιωθούν εις βάρος των προσωπικών σας σχέσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να σας ενοχλήσουν. Τα χρήματα σίγουρα θα είναι ένα ευαίσθητο θέμα, όπως και η αποπληρωμή χρεών που θα δώσουν διάφορα έντονα συναισθήματ . Όσο περισσότερη δουλειά κάνετε σήμερα για το σπίτι σας, τόσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα έχετε για αύριο. Θέμα προτεραιοτήτων.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – ο χρόνος σας σήμερα θα μονοπωληθεί από διάφορα θέματα οικογενειακού χαρακτήρα που έχουν εμφανιστεί και απαιτούν μια άμεση και οριστική λύση. Προσπαθήστε να αντιδράτε πάντα με ήρεμο και συγκρατημένο τρόπο σε όσους βρίσκονται γύρω σας σήμερα, αλλιώς διατρέχετε τον κίνδυνο να εμπλακείτε σε μια σειρά συγκρούσεων. Φροντίστε να παραμείνετε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε αντίθεση δημιουργηθεί μεταξύ στενών φίλων. Τα γενικά προβλήματα της ζωής σας μεταφέρονται στη σχέση σας με το έτερο σας ήμισυ, προκαλώντας εντάσεις. Αλλάξτε τη συμπεριφορά σας πριν είναι πολύ αργά και προσπαθήστε να γίνετε πιο χαλαροί. Σχεδιάστε και ενεργήστε, σήμερα μπορείτε να πετύχετε πράγματα!
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Τοξότης – η μέρα έχει τις προκλήσεις της και δεν φαίνεται να μπορείτε να την αντιμετωπίσετε, καθώς αισθάνεστε ήδη λίγο χαμηλά σε διάθεση. Ίσως είναι καλύτερο για εσάς να αποσυρθείτε για μια μέρα και να καταγράψετε την κατάσταση. Αποδεχτείτε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και μην αντισταθείτε σε αυτό που συμβαίνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα, καθώς δεν έχετε τη δύναμη να αλλάξετε την κατάσταση ακόμα. Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις και συνιστάται να ελέγχετε την ψυχραιμία σας. Διαφορετικά, διατρέχετε τον κίνδυνο να προκαλέσετε παρανόηση ή ακόμη και μια σύγκρουση ανάμεσα σ’ εσάς και τον σύντροφό σας. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και θα νοιώσετε άβολα, αλλά η αλήθεια είναι προτιμότερη. Τα προβλήματα σήμερα δεν είναι από χθες. Είτε τα επιλύετε δραστικά, είτε θα συνεχίσουν να εμφανίζονται κατά καιρούς.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένος, Αιγόκεροι, η μέρα φέρνει διάφορα υλικά και πνευματικά οφέλη, που θα είναι σημαντικά για τη συναισθηματική και διανοητική σας σταθερότητα. Πιθανότατα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με φίλους από κοντά και μακριά, αλλά σε κάποιο σημείο αυτό μπορεί να σας κάνει να νοιώθετε νευρικά και να επιφορτισθείτε με διαφορετικά συναισθήματα.

Ταύρος – είστε γεμάτοι προβλήματα στη ζωή σας και αισθάνεστε κουρασμένοι. Ως αποτέλεσμα, ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία, κατηγορώντας τα για ό,τι συμβαίνει. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της σήμερα, αλλά αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση, δεν φταίει κανείς, ούτε οι άνθρωποι γύρω σας, ούτε εσείς. Είναι ο τρόπος που η ζωή πηγαίνει μερικές φορές. Πράγματα συμβαίνουν που προκαλούν άγχος και εξαρτάται από εσάς να αλλάξετε τη στάση σας και να διορθώσετε την κατάσταση. Προσέξτε την ζήλια και την κτητικότητα στα αισθηματικά σας. Μια μέρα που αν κοντρολάρετε τα πράγματα θα μπορέσει να αποδώσει, αρκεί να γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε και εάν έχετε αρκετούς πόρους για αυτό.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – είστε σε πολύ καλή διάθεση σήμερα και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας, να βγείτε και να περάσετε μια ωραία μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μερικές ατυχίες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής και αυτό έχει τη δυνατότητα να σας απογοητεύσει. Προσέξτε γιατί μάλλον έχετε παραμελήσει τον σύντροφο. Οι προσδοκίες σας σήμερα θα σχετίζονται κυρίως με ταξίδια ή άτομα που δεν ζουν στο σπίτι σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε τη συντροφιά του πλησιέστερου και αγαπητού σας προσώπου. Μην αφήσετε την ψυχραιμία σας να γίνει καλύτερη από εσάς και να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Πραγματικά δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προβλήματα όπου δεν υπάρχουν. Ο/Η σύντροφός σας, χρειάζεται την υποστήριξή σας, όπως και οι φίλοι σας σήμερα. Και επειδή θέλετε να τους βοηθήσετε όλους, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τον χρόνο σας αρκετά καλά. Σήμερα γνωρίστε φίλους, κάντε σημαντικές συνομιλίες, μην απομονωθείτε στον δικό σας κόσμο.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα τείνετε να δημιουργείτε μια διάθεση γύρω σας, εάν δεν υπάρχει. Σήμερα θα απολαύσετε τη συνάντηση παλιών και νέων φίλων ή γνωστών, αλλά οι συνομιλίες σας με άντρες θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές ή ενδιαφέρουσες για εσάς.

Δίδυμοι – οι ευθύνες που θα σας ζητηθεί να αναλάβετε σήμερα, θα είναι τόσο μεγάλες που θα χρειαστεί να αντλήσετε όλα τα αποθέματα ενέργειάς σας και να κινηθείτε γρήγορα για να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Το απόγευμα μπορεί να έχετε λίγο περισσότερη δυσκολία στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως βρεθείτε σε αντίθεση με αυτά. Στη γενική σύγχυση, ίσως θελήσετε να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα. Θέματα υγείας ίσως σας απασχολήσουν, αλλά παραμείνετε ήρεμοι. Αγοράστε κάτι για τον εαυτό σας σήμερα, φρεσκάρετε το σπίτι σας και κάντε τα πράγματα γύρω σας να φαίνονται όμορφα, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας σχέσεων.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ζυγός – είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι, τολμηροί και αποφασισμένοι αν θέλετε τελικά να τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Εάν το σκεφτείτε λίγο, θα διαπιστώσετε ότι έχετε καλές ιδέες και ότι εάν τις εφαρμόσετε, θα καταλήξετε σε μια καλή στρατηγική και θα μπορούσατε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το εισόδημά σας θα δείτε να πηγαίνει καλύτερα, παρόλα αυτά και αυτό και η εργασία σας θα σας προβληματίσουν και ίσως πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η σαφήνεια που μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς, μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά είναι καλύτερα να γνωρίζετε την αλήθεια όπως είναι.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Υδροχόος – είναι κυρίως επαγγελματικά θέματα που θα σας δυσκολέψουν σήμερα. Προβλήματα που θα εμφανιστούν στην επιφάνεια και απαιτούν την επείγουσα προσοχή σας για μια άμεση λύση. Αισθάνεστε ανασφάλεια και δυσπιστία αυτή τη στιγμή και δυσκολεύεστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε. Θα ήταν καλύτερο επομένως, να αφήσετε στην άκρη τυχόν σημαντικές αποφάσεις και να εστιάσετε σε θέματα μικρότερης σημασίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα λάθη που θα δυσκολευτείτε να διορθώσετε στο μέλλον. Όταν πρόκειται για αγάπη, υπάρχουν πολλά που θέλετε να κάνετε και να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας σήμερα, αλλά φαίνεται ότι θα σας απογοητεύσουν περιστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Μια μέρα για χαλαρές ώρες και συναντήσεις με καλούς ανθρώπους.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα προσπαθήσετε να επηρεάσετε θετικά τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας, με διάφορες χειρονομίες ή δώρα. Εσωτερικά, θα έχετε μια έντονη επιθυμία για αρμονία στο σπίτι και σε σχέσεις με ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Την Τρίτη, μπορείτε να περιμένετε νέα ή συνομιλία με ένα άτομο που πιθανότατα ζει σε άλλη πόλη ή που θα ταξιδέψει εκείνη την ημέρα.

Καρκίνος – σήμερα θα γεμίσετε με ένα απίστευτο συναίσθημα ενέργειας και η διάθεσή σας θα είναι έντονη. Επωφεληθείτε από αυτό, ξοδεύοντας χρόνο με φίλους, κάνοντας κάτι που σας αρέσει. Καθώς προχωράει η μέρα, μπορεί να βρεθείτε να αγωνίζεστε για να ελέγξετε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Το γεγονός του ότι δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει, σας κάνει εξαιρετικά ευερέθιστους και οι αυξανόμενες αισθήσεις άγχους, σας κάνουν επιρρεπείς στην έναρξη συγκρούσεων με τους γύρω σας. Ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε, να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές και να επιβραδύνετε. Δεν υπάρχει λόγος να θέσετε σε κίνδυνο τις φιλίες σας για χάρη της διάθεσης. Μια μέρα επίσης που αφορά την αγάπη, αλλά αν είστε πρόθυμοι να τη δώσετε και όχι απλώς να περιμένετε κάποιον να σας αγαπήσει, χωρίς να καταβάλλετε προσπάθεια και συναισθήματα για αυτό.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Σκορπιός – οι νέες εξελίξεις εκτυλίσσονται με γρήγορο ρυθμό και αυτό φέρνει μια ένταση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε. Να είστε υπομονετικοί και να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να προσαρμοστείτε στις νέες σας συνθήκες και θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας μια άλλη φορά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα έχουν άμεσες συνέπειες στο μέλλον σας. Αφήστε τα για μια πιο ευνοϊκή μέρα. Σήμερα επικεντρωθείτε στις οικονομικές σας υποθέσεις, οι πιθανότητες επιτυχίας σε αυτό το θέμα είναι πραγματικές. Θα ήταν καλό να σταματήσετε να ασκείτε κριτική και να κατηγορείτε τον σύντροφό σας για ό,τι είναι λάθος στη ζωή σας και να παραδεχτείτε ότι είστε επίσης υπεύθυνοι.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – η αισιοδοξία και η θετικότητα σηματοδοτούν αυτήν την ημέρα. Είστε έτοιμοι να κάνετε πράγματα, να ταξιδέψετε, να βγείτε και να απολαύσετε μερικές υπέροχες στιγμές με φίλους και αγαπημένους. Ενδέχεται να έχετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας μέσω ενός είδους κρίσης ή αμφισβήτησης που θα σας κάνει να νοιώσετε κάπως άβολα . Ο σύντροφός σας, σας κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά μπορεί επίσης να νιώθετε λίγο στριμωγμένα κατά καιρούς. Εάν αυτό είναι αλήθεια, ήρθε η ώρα να εξηγήσετε ότι πρέπει να έχετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας περιστασιακά. Τα νέα ή οι προσφορές σήμερα μπορεί να σας εκπλήξουν, αλλά δεν θα είναι τυχαία ή χωρίς νόημα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.