Αστρολογικές προβλέψεις
Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
H σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης επικρατεί σήμερα και θα λύσει τις συνομιλίες, τα λόγια θα λέγονται πιο εύκολα και θα εκφράζουν πιο θετικά συναισθήματα. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις και αγορές και πολλές συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα ιντερνετικά ή όχι, όμως υπό την σκιά της Πανσελήνου και της αναδρόμησης του Πλούτωνα, κάτι που δείχνει πολλά για την ψυχολογία μας, τις αποκαλύψεις, τις εκκαθαρίσεις κτλ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Την Δευτέρα, ξεκινήστε την εβδομάδα εστιάζοντας στην πρακτική πλευρά της ζωής – εργασία, χρήματα, σπίτι κτλ. Αυτή είναι μια μέρα που θα φέρει πολλή ένταση στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να είναι πολύ καρποφόρα και παραγωγική μέρα, με σημαντικά αποτελέσματα. Άσκηση περισσότερου ελέγχου στις ενέργειες και την δουλειά σας – αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας σας σήμερα. Η έξοδος από μια δυσάρεστη κατάσταση ή η επίλυση ενός προβλήματος, μπορεί να επιτευχθεί μέσω των συμβουλών ή της βοήθειας ενός ατόμου. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Είναι πιθανό για μερικούς από εσάς να ταξιδέψετε και αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίτευξη του στόχου σας. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ένα δώρο ή αγορά.

Ακολουθεί το βίντεο με τις προβλέψεις της Υπερ-Πανσελήνου για κάθε ζώδιο.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα κάνετε τα πράγματα αργά, κρίνοντας πολύ προσεκτικά κάθε βήμα ή δράση. Τα σημερινά γεγονότα θα περιλαμβάνουν διαφορετικούς ανθρώπους και θα είναι δύσκολο για εσάς να προσαρμοστείτε σε διαφορετικούς χαρακτήρες και τρόπους επικοινωνίας. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν αδύνατα πράγματα και ότι θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Κριός – είναι μια καλή στιγμή για διαπροσωπικές σχέσεις όλων των ειδών, είτε πρόκειται για εμβάθυνση του δεσμού με τους φίλους σας, είτε για συναντήσεις νέων ανθρώπων. Μπορεί να λάβετε μια κλήση αφύπνισης στη ερωτική σας ζωή, καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν ήσασταν πολύ κοντά στον σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Ό,τι κι αν κάνετε σήμερα, φροντίστε τη δική σας υγεία και φυσική κατάσταση.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – το σημερινό πλανητικό περιβάλλον είναι πολύ ευνοϊκό και θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά αισιόδοξοι. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς και θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από υποστηρικτές. Θα γνωρίσετε επίσης έναν αριθμό αξιόλογων ανθρώπων. Τα οικονομικά από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και θα απαιτήσουν μεγάλη προσοχή από την πλευρά σας, για να μην καταλήξουν σε απόλυτο χάος. Εάν αφήσετε την κακή διάθεση και την απαισιοδοξία στις σκέψεις σας, έχετε μια χαμένη μέρα μπροστά σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Τοξότης – πρέπει να αναλάβετε πιο ενεργό ρόλο στα οικονομικά σας και να αρχίσετε να εξοφλείτε λογαριασμούς και χρέη που σας έχουν βαρύνει. Η πολύ μεγάλη αβεβαιότητα ή αμφιβολία, σήμερα θα είναι ο μεγάλος εχθρός σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι το τέλος και η αρχή ενός νέου σταδίου ανάπτυξης, η ολοκλήρωση ορισμένων και η έναρξη νέων σχεδίων και γενικά σήμερα θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας διαφόρων ειδών. Κάτι που φαίνεται πολύ κακό, θα είναι πραγματικά καλό για εσάς. Αποφύγετε τους φόβους για το μέλλον σας σήμερα, ανεξάρτητα από την περίπτωσή σας. Αυτή τη μέρα απεικονίζει σημαντικά νέα ή την παραλαβή ενός σημαντικού εγγράφου.

Ταύρος – οι σημερινές αστρολογικές πτυχές φέρνουν στο φως θέματα από το παρελθόν και θέματα που ίσως δεν έχετε σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να είναι ημιτελής επιχείρηση και ανεκπλήρωτες επιθυμίες που έρχονται στην επιφάνεια, δημιουργώντας μια αίσθηση έλλειψης ικανοποίησης σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε απλώς να είναι άτομα τα οποία έχετε ξεχάσει εντελώς. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τα πράγματα σωστά και να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν για πάντα. Οικονομικά, τα αστέρια σας ευνοούν σήμερα, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο. Οι ανησυχίες σας όμως σήμερα, σίγουρα θα είναι υπερβολικές.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – νιώθετε μεγάλη ανάγκη να περάσετε χρόνο με τον πλησιέστερο και αγαπητό σας άνθρωπο σήμερα. Η οικογένειά σας, σας χρειάζεται τώρα ακριβώς όπως την χρειάζεστε, οπότε δώστε το εκατό τοις εκατό. Επικεντρωθείτε στα προβλήματά τους και μοιραστείτε τα δικά σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε λύσεις μαζί. Οι συγκρούσεις σήμερα θα προκύψουν για μικρά πράγματα, αλλά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές καταιγίδες στη σχέση σας. Στη δουλειά, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο ελπίζατε. Έχετε κάνει πολλές λανθασμένες στροφές στο δρόμο και έχετε λάβει πολλές λανθασμένες αποφάσεις, που σας οδήγησαν σε μια πολύ δυσάρεστη πορεία. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διορθώσετε την κατάσταση σήμερα, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – ήρθε η ώρα να σταματήσετε να προσποιείστε ότι όλα στη ζωή σας είναι ωραία και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να διορθώσετε την κατάσταση. Επικεντρωθείτε καλά στη δουλειά και τις εργασίες που θα έχετε σήμερα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε πράγματα ως επαγγελματίας ή ως ένα υπεύθυνο άτομο.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα εστιάσετε στα υλικά πράγματα της ζωής, που σας κάνουν να νιώθετε άνετα ή άβολα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για επισκευές στο σπίτι ή για την αγορά σημαντικών αντικειμένων. Γενικά, αυτή η μέρα φέρνει ευνοϊκές στιγμές και καταστάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε ήδη.

Δίδυμοι – έχετε μια βαθιά αίσθηση ανασφάλειας σχετικά με ορισμένα ζητήματα στη ζωή σας και αυτό σας κάνει να αμφισβητείτε την κρίση σας. Όσον αφορά τη σχέση σας, θα ήταν καλή ιδέα να εστιάσετε στην αποσαφήνιση ορισμένων εκκρεμών ζητημάτων. Σήμερα θα πρέπει να μιλήσετε με έναν άντρα που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου ή έχει ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – νιώθετε την επιθυμία να βγείτε έξω και να αλληλεπιδράσετε με άλλους, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, καθώς και να συναντήσετε φίλους. Αυτή μπορεί να είναι η τέλεια μέρα για να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγορά, την οποία έχετε σκεφτεί και η οποία σίγουρα θα σας κάνει ευτυχισμένους. Σήμερα μπορείτε να δεσμευτείτε για ένα σημαντικό έγγραφο ή σύμβαση.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – αυτή είναι μια καλή μέρα για ίντερνετ, σύνδεση και επικοινωνία με τους γύρω σας. Ως αποτέλεσμα, οι φιλίες, οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα ωφεληθούν. Θα είστε σε θέση να πλησιάσετε πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορεί να έχετε απομακρυνθεί πρόσφατα, αλλά που αγαπάτε και σέβεστε πραγματικά και θα μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και γνωστούς, που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινή σας ζωή. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, θα ήταν χρήσιμο να προσπαθήσετε να μάθετε νέα πράγματα, να επενδύσετε σε νέες δεξιότητες στην εργασία σας και γενικά να δείξετε κάποιες καινοτόμες ενέργειες. Παρά τις δυσκολίες που θα έχετε στην οργάνωση και την εκτέλεση των οικονομικών σας υποθέσεων, αυτή η ημέρα θα σας δώσει τις απαραίτητες συνθήκες για την ευνοϊκή ανάπτυξη ή ολοκλήρωσή τους. Την Δευτέρα μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας ή να πάτε στο σπίτι των φίλων σας.

Καρκίνος – οι σημερινές, αυξημένες ευθύνες και απαιτήσεις, θα απορροφήσουν όλο το χρόνο και τις ενέργειές σας και δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Θα περάσετε μέρος της ημέρας σας με φίλους, αλλά αυτό δεν είναι χάσιμο χρόνου. Θα υπάρξει κάτι που πρέπει να μάθετε.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Σκορπιός – έχετε την τάση να είστε λίγο πιο υλιστικοί από ό,τι πρέπει. Αυτή είναι μια τάση που πρέπει να περιορίσετε λίγο. Η αδυναμία σας σήμερα να ξοδέψετε χρήματα όπως και όταν θέλετε, αγοράζοντας ό,τι σας αρέσει, δεν πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας. Φυσικά όμως πρέπει να προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωή με μεγαλύτερη άνεση. Στη δουλειά, προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με συναδέλφους που εκτιμάτε και σέβεστε και που θα θέλατε να είναι σύμμαχοι και όχι ανταγωνιστές σας. Μια σημαντική μέρα, με την ανάγκη να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε τουλάχιστον μία αλλαγή στη ζωή σας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ιχθείς – αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για πολλές πτυχές της ζωής σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σκέφτεστε κάθε σας κίνηση, γιατί αυτό που κάνετε σήμερα θα έχει καθοριστικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Μείνετε ρεαλιστές και εμπιστευτείτε τις γνώσεις σας και όλα θα πάνε καλά. Οι περισσότερες εργασίες στο σπίτι σήμερα θα σας επιβαρύνουν, αλλά δεν πρέπει να αναβληθούν.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.