ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η Αφροδίτη και ο Ερμής σήμερα τετραγωνίζουν με τον Κρόνο, δυσκολεύοντας την ημέρα τόσο σε συναισθηματικά, όσο και σε οικονομικά θέματα. Ο καθένας πιστεύει στο δικό του δίκαιο και δύσκολα οι συζητήσεις αποφέρουν συμβιβασμούς. Αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και νεύρα! Και φυσικά όταν μιλάμε για Ερμή, πάντα δίνουμε πιο προσοχή σε θέματα παιδιών γενικότερα, αλλά και καθώς η νευρικότητα της ημέρας θα μπορούσε να φέρει ατυχήματα. Ειδικά το πρώτο μισό της ημέρας θέλει προσοχή, ενώ αργότερα η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης θα λύσει τις συνομιλίες, τα λόγια θα λέγονται πιο εύκολα και θα εκφράζουν πιο θετικά συναισθήματα!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για δημιουργική εργασία. Σήμερα μπορείτε να κατευθύνετε τις δεξιότητες και γνώσεις σας σε μία υλική κατεύθυνση και γιατί όχι, να αναζητήσετε κάποιο κέρδος από αυτά τα πράγματα. Σήμερα δεν πρέπει να επιδιώκετε εγωιστικούς στόχους. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία με ειλικρίνεια και φως στις πράξεις σας. Σήμερα, αξιοποιήστε το μυαλό σας για να εργαστείτε, να μελετήσετε και να απορροφήσετε τη σοφία από εκείνους που γνωρίζουν γύρω σας. Οι νέες σας επαφές σήμερα δεν θα είναι τυχαίες. Θα σας συνδέσουν με ανθρώπους που θα έχουν μια αποστολή στη ζωή σας, θα έχουν θετική επίδραση στην ανάπτυξή σας. Οι γυναίκες, ειδικά οι νεαρότερες μπορούν να απολαύσουν απροσδόκητη επιτυχία.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευνοϊκές ειδήσεις σχετικά με χρήματα. Σήμερα, η οικογένειά σας θα είναι πηγή ενέργειας και γεγονότων. Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρουσα, εάν δεν εμβαθύνετε πολύ στη δουλειά ή τα προβλήματά σας.

Κριός – μια ενδιαφέρουσα μέρα, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά χρήσιμα πράγματα. Ίσως θελήσετε να σχεδιάσετε μερικές στρατηγικές για τα οικονομικά σας ή θα μπορούσατε να βρείτε ιδέες για το πώς να χρησιμοποιείτε τους πόρους σας πιο αποτελεσματικά.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια φανταστική μέρα γεμάτη θετικές αισθήσεις και γεμάτη αισιοδοξία. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Αυτό που κάνετε τώρα, μπορεί να έχει ενδιαφέρουσες επιπτώσεις. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουραστείτε σήμερα. Σημαντικές εργασίες μπορούν να περιμένουν να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά. Μείνετε καλά οργανωμένοι και τα αποτελέσματα στο τέλος της ημέρας δεν θα σας απογοητεύσουν. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ευμετάβλητοι σήμερα. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη φαίνεται να ενοχλείστε εύκολα και να επηρεάζεστε αδικαιολόγητα από τη συμπεριφορά των άλλων.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η αναμενόμενη ανάπτυξη για εσάς, θα περιλαμβάνει τις προ-προγραμματισμένες υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντά σας. Είναι πιθανά προβλήματα υγείας ή φροντίδα που σχετίζεται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα έχετε περισσότερες κοινωνικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές επαφές.

Ταύρος – θα φοβηθείτε ή πανικοβληθείτε εύκολα σήμερα. Το αδύνατο για εσάς σημείο θα είναι τα συναισθήματα και οι φόβοι σας. Σκέπτεστε υπερβολικά και αναλύετε γεγονότα και καταστάσεις για να καταλάβετε και αυτό οφείλεται στην αβεβαιότητα και το άγχος που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή, αλλά θα ήταν καλύτερο αν σταματήσετε να κουράζετε το μυαλό σας και να τονίζετε τα πράγματα. Μέχρι σήμερα το απόγευμα, ενδέχεται να λάβετε χαρούμενα νέα σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που σας ενοχλεί.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας σήμερα, παράλληλα με προβλήματα οικονομικής φύσης που εμφανίζονται στην επιφάνεια. Μείνετε συγκεντρωμένοι και θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τα πάντα και στα δύο μέτωπα. Θα δείτε τη διάθεσή σας να βελτιώνεται, καθώς η μέρα συνεχίζεται. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις για τυχόν προβλήματα. Ένα ψέμα μπορεί να καταστρέψει σημαντικά σχέδια ή σχέσεις για εσάς, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται .
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – αισθάνεστε αρκετά εσωστρεφείς σήμερα και δεν έχετε διάθεση για σχεδόν τίποτα, αλλά σύντομα θα ξανακερδίσετε την ενέργεια και το δυναμισμό σας και θα βάλετε τη ζωή σας σε τάξη για άλλη μια φορά. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή μέρα και μπορεί να έχετε ακόμη και μια φανταστική ευκαιρία στη δουλειά. Σήμερα θα είστε ευχαριστημένοι με τις ειδήσεις που θα λάβετε και για μερικούς από εσάς θα σχετίζεται με χρήματα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, εστιάστε την προσοχή σας σε συγκεκριμένες ενέργειες, την ολοκλήρωση των οποίων θα περιμένετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Μπορεί να έχετε οικονομικές θέματα που θα αναπτυχθούν ευνοϊκά. Εάν ανησυχείτε για προβλήματα που έχουν ήδη συμβεί στο σπίτι ή στις οικογενειακές σας σχέσεις, δύσκολα θα βρείτε την καλύτερη λύση για αυτά την Κυριακή. Όποια και αν είναι η φύση τους, θα χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να βρεθεί η σωστή λύση.

Δίδυμοι – σήμερα θα ασχοληθείτε πολύ με το ζήτημα των διαπροσωπικών σχέσεων. Νέες προοπτικές ανάπτυξης θα προκύψουν ταυτόχρονα και θα θελήσετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Το αποτέλεσμα αυτών των δύο παραγόντων, θα σας κάνει να ζητήσετε την βοήθεια ατόμων που βασίζεστε και που γνωρίζετε ότι είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν. Το απόγευμα θα σας δοθεί μια ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο σε ένα ζήτημα που μέχρι τώρα έχει καθυστερήσει. Θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για την ανάπτυξη σημαντικών θεμάτων. Σε γενικές γραμμές, αυτή η μέρα δεν φέρνει εκπλήξεις για εσάς.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ζυγός – αισθάνεστε πολύ κοινωνικά σήμερα και είστε ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι οι ιδέες σας βρίσκουν υποστήριξη. Τα οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν στο δεύτερο μισό της ημέρας και θα μπορείτε να βρείτε εύκολες λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα. Η υγεία σας θα είναι ασταθής ή θα αισθανθείτε κουρασμένοι μετά από μια άυπνη νύχτα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Υδροχόος – μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια. Θα είστε πολύ δραστήριοι στην επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. θα πρέπει να μείνετε ήρεμοι σε περίπτωση που προκληθούν ενοχλητικές συνομιλίες και να μην επιμείνετε ότι έχετε δίκιο και ότι όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος. Θα είναι καλύτερο εάν αφήσετε τη συνομιλία να ρέει και αντισταθείτε στην ανάγκη σας να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Δώστε τους χρόνο και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε συμμάχους στο πλευρό σας, άτομα που είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τις ιδέες σας και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, φροντίστε τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αυτή η μέρα μπορεί να σας δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά μπορεί επίσης να πάρει πολλά αν επιτρέψετε την υπερηφάνεια, τον εγωισμό ή την άσκηση δύναμης στις πράξεις σας. Την Κυριακή, μπορείτε να συζητήσετε μελλοντικές ενέργειες που σχετίζονται με έγγραφα ή διάφορες διατυπώσεις σχετικά με την ιδιοκτησία που έχετε. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή ψυχρότητα στην ερωτική σας ζωή λόγω αντιφάσεων μεταξύ των επιθυμιών σας και εκείνων του συντρόφου σας.

Καρκίνος – οι πιέσεις της καθημερινής σας ζωής ενδέχεται να έχουν επηρεάσει τη σχέση σας. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας, ίσως είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να αφιερώσετε χρόνο στο αγαπημένο σας άτομο, διαφορετικά να είστε βέβαιοι ότι θα ακουστούν κάποια παράπονα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια πλήρη αλλαγή της σκηνής όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία μπορεί γρήγορα να γίνει κάτι πολύ περισσότερο! Σήμερα οι συγκρούσεις και οι λόγοι για αυτές θα σας εκπλήξουν σίγουρα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Σκορπιός – τα οικονομικά σας είναι ένα επείγον ζήτημα και μια πληγή στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, οπότε θα πρέπει να τα τοποθετήσετε στην κορυφή της λίστας σας εάν θέλετε να βρείτε κάποια γαλήνη. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για μια τέτοια προσπάθεια. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σας, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, θα βρείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Μια απροσδόκητη πρόταση θα σας χαρίσει χαρά. Μια υπέροχη μέρα αν είστε πρόθυμοι να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – αισθάνεστε πολύ μπερδεμένοι και αμφισβητείτε κάθε σας κίνηση, ειδικά στη δουλειά, αλλά μπορείτε τελικά να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Τα πράγματα γίνονται σαφή και αυτό σας επιτρέπει να αισθάνεστε πιο σίγουροι στις επιλογές σας και να είστε σίγουροι ότι κάνατε το σωστό. Αυτή η ημέρα θα μπορούσε επίσης να φέρει θετικά νέα οικονομικού χαρακτήρα. Η έκπληξη για εσάς σήμερα (καλή ή όχι) θα σχετίζεται κάπως με έναν άνδρα.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.