Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μια ισχυρή θέληση που φέρνει η Φάση της Σελήνης σήμερα, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια σύγκρουση συμφερόντων. Εάν προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, μπορεί να τα κάνετε χειρότερα, οπότε μην είστε πολύ περήφανοι για να παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε βοήθεια.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)


Αν από την Τρίτη προετοιμάζεστε για μια μέρα πιο απαλλαγμένη από μεγάλες ευθύνες (ανεξάρτητα από τις πραγματικότητες της ζωής σας) και δίνετε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουραστείτε, για ευχάριστες δραστηριότητες με πράγματα που σας δίνουν θετική ενέργεια, θα ήταν πολύ καλό για σήμερα. Από μεθαύριο θα επιστρέψετε στα καθήκοντά ρουτίνας, τα οποία μερικές φορές είναι αρκετά δυσάρεστα και ενοχλητικά. Την Τετάρτη, εάν είναι δυνατόν λοιπόν, περάστε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι σας, πηγαίνετε κάπου, συναντήστε συγγενείς ή αγαπημένους που έχουν πάντα θετική στάση. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε διάφορες ειδήσεις που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και για αυτόν τον λόγο είναι καλό να είστε δραστήριοι στο Internet dating (για όσους αναζητούν το σύντροφό τους, θα αποδώσει!). Φυσικά, κάθε γεγονός σήμερα θα έχει την κατάλληλη εξέλιξη, σύμφωνα με την ειλικρίνεια, την καλοσύνη και το φως στις ενέργειές σας. Τα νεότερα άτομα του Υδροχόου ή του Ζυγού, θα δυσκολευτούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, τον ευερεθιστότητα και την αδυναμία να πραγματοποιήσουν κάποια επιθυμία τους σήμερα. Οι συνέπειες της συμπεριφοράς σας απέναντι σε άλλους, θα είναι εις βάρος σας. Πολλοί σήμερα θα παρακολουθούν με αγωνία τα προβλήματα υγείας ή τη θεραπεία ενός φίλου ή ενός αγαπημένου προσώπου.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε σχεδόν όλα τα αρχικά σας σχέδια για την ημέρα. Μην αγνοείτε τις συμβουλές ή τη βοήθεια που σας προσφέρει κάποιος. Εάν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα σήμερα, να είστε προσεκτικοί και ακριβείς στις ενέργειές σας. Αυτή η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για θέματα σχέσεων αγάπης, αλλά μάλλον με μια ήδη υπάρχουσα σχέση, παρά με μια νέα.

Κριός – σήμερα θα λάβετε πολλά νέα και θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, ιδίως τον θυμό. Κάποια οικονομικά θέματα μπορούν να φέρουν αναστάτωση στην οικογένεια, εξαιτίας της υπερβολικής αντίδρασης ενός μέλους της. Πρέπει να μεταφέρετε το μήνυμά σας στον αγαπημένο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να είναι πολύ αργά αύριο. Καλή μέρα για επιχειρηματίες, καθώς μπορεί να δουν κάποια ξαφνικά απροσδόκητα κέρδη.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Λέων – μια υπέροχη μέρα στην οποία θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Να είστε ειλικρινείς και σωστοί στις πράξεις σας! Συναισθηματικά δεν θα είστε πολύ σταθεροί, επομένως προσέξτε πώς συμπεριφέρεστε και τι λέτε μπροστά σε άλλους.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – μια δυναμική μέρα, με ευκαιρίες να επιτύχετε καλά αποτελέσματα ή κέρδη. Πρέπει να βάλετε τη νοημοσύνη και την επιρροή σας για να διευθετήσετε τα πράγματα στη δουλειά. Σήμερα, θα θέλατε να κάνετε όλα τα πράγματα που συνηθίζατε να αγαπάτε κατά την παιδική σας ηλικία.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα πρέπει να δείξετε τη δύναμη του χαρακτήρα σας, την ικανότητα να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Τα νέα που πρόκειται να λάβετε σήμερα μπορεί να μην σας αρέσουν, μπορεί να σχετίζονται με προβλήματα άλλων ή δικά σας και μπορεί να σχετίζονται με κάποια απροσδόκητη δυσάρεστη κατάσταση. Να είστε προσεκτικοί στις συνομιλίες και τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε σήμερα.

Ταύρος – υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε για καλύτερη άνεση στο σπίτι σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε ξανά τις δεξιότητές σας. Τολμήστε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας αρέσει πλέον, χωρίς να φοβάστε! Στο τέλος, βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε και θα δικαιολογηθείτε στις αποφάσεις σας. Έχουν συσσωρευτεί πάρα πολλά προβλήματα στη σχέση σας και αν το σκεφτείτε, φταίτε εσείς.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Παρθένος – τα προβλήματα σήμερα οφείλονται στις παραλείψεις ή τα λάθη σας τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην ερωτική σας ζωή, είναι καλή στιγμή για να προσπαθήσετε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Καθίστε και συζητήστε μαζί πράγματα, στοχεύοντας να βρείτε λύσεις που θα ωφελήσουν τη σχέση σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αιγόκερως – οι εκπλήξεις σήμερα θα σας δώσουν μια ευκαιρία, την οποία ελπίζω να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο, αλλά και με τον πιο ειλικρινή τρόπο. Θα κάνατε καλά για να προστατέψετε τη σχέση σας από το άγχος της εργασίας σας. Εάν φέρνετε μαζί σας όλα τα προβλήματά σας, αυτό που επιτυγχάνετε είναι να δημιουργήσετε δυστυχία και να χαλάτε τη σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευχάριστοι.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε τα μέσα και τις ευκαιρίες να υλοποιήσετε επιτυχώς τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Είναι δυνατόν να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά μια γυναίκα από τον κύκλο συγγενών σας. Αυτή η ημέρα φέρνει το τέλος ή την έναρξη μιας νέας αλλαγής, η ανάπτυξη της οποίας θα γίνει αισθητή πιο ξεκάθαρα τις επόμενες ημέρες, μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Δίδυμοι – θα έχετε πολλά σχέδια και ιδέες για υλοποίηση κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Όλα θα εξαρτηθούν από εσάς και την συνέπεια στην εκτέλεση των καθηκόντων. Τα οικονομικά χρειάζονται πιο προσεκτικό χειρισμό, καθώς είστε επιρρεπείς σε απρόσεκτες και απερίσκεπτες δαπάνες.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ζυγός – πολλή δουλειά σήμερα, που δεν αντιστοιχεί πάντα σε μεγάλο εισόδημα, αλλά η δουλειά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Κάντε υπομονή! Αποφύγετε να αποσυνδεθείτε από πράγματα στα επαγγελματικά σας, εκτός εάν είστε απολύτως βέβαιοι για το αποτέλεσμα ή ότι δεν περιέχουν κρυφές παγίδες. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – σήμερα είτε δεν θα είστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση, είτε οι άνθρωποι γύρω σας θα βρουν έναν τρόπο να εμποδίσουν την πραγματοποίηση των καθηκόντων σας. Υπάρχει κάτι να σκεφτείτε και κάτι να αλλάξετε στη ζωή σας! Όσον αφορά τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε τα λάθη του παρελθόντος, να αφιερώσετε το χρόνο και την ενέργειά σας στον σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, αποφύγετε να επιβάλλετε τη γνώμη ή τη θέλησή σας σε άλλους ανθρώπους, καθώς το καθήκον αυτής της ημέρας είναι να μάθετε να κατανοείτε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα των ανθρώπων με τους οποίους έχετε καθημερινή επαφή. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες για τις πράξεις και τα λάθη σας, προσπαθήστε να μην τα κάνετε. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα φιλία ή γνωριμία.

Καρκίνος – ένα ενοχλητικό σύννεφο σύγχυσης σας περιβάλλει. Ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάζεστε υπερβολικά και αυτό είναι πολύ καλό. Οι ασάφειες στη ζωή σας σήμερα, μπορεί να είναι αιτία δυσπιστίας ή υποψίας στα λόγια και τις ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας. Είναι μια καλή μέρα να πάρετε την ευκαιρία σε κάτι που θέλετε, αλλά δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να πάρετε, γιατί η τύχη φαίνεται να είναι στο πλευρό σας. Εναλλακτικά, αγοράστε ένα λαχείο.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Σκορπιός – θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες για πραγματοποίηση σήμερα, ειδικά σε ενέργειες που σχετίζονται με τα οικονομικά ή διάφορα έγγραφα. Να είστε έτοιμοι να έρθετε αντιμέτωποι με μυστικά που νομίζατε ότι ήταν καλά κρυμμένα και προβλήματα που νομίζατε ότι είχαν ξεπεραστεί. Μην διστάσετε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και να κάνετε ό,τι χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από αυτήν μια για πάντα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ιχθείς – σήμερα θα δυσκολευτείτε να σημειώσετε πρόοδο στη ζωή σας, αλλά οι ενέργειές σας θα είναι σημαντικές για τις μελλοντικές σας πράξεις και την ανάπτυξή σας ως άτομα. Τα οικονομικά σας αγχώνουν και όλα αυτά οφείλονται σε λάθη του παρελθόντος που τώρα επέστρεψαν για να σας στοιχειώσουν. Αναλάβετε την πρωτοβουλία και διορθώστε την κατάσταση πριν επιδεινωθεί.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.