Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 20/4

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο Ήλιος πέρασε στον Ταύρο χθες το βράδυ και συναντήθηκε με τον Ερμή που είχε μπει νωρίτερα την ίδια μέρα στο ίδιο ζώδιο. Η Αφροδίτη και αυτή στον Ταύρο. Ταύρος είναι η γη, τα οικονομικά μας, η ιδιοκτησία μας,τα κεκτημένα μας σε κάθε τομέα και φυσικά η τροφή,το φαγητό και τώρα πολύ εύκολα μπορείτε να βάλετε περιττά κιλάκια και πολύ δύσκολα να αποφασίσετε να μπείτε σε δραστηριότητα και να τα χάσετε!

Θα μπορούσαμε επίσης να είμαστε επιφανειακοί, ασυνεπείς και βιαστικοί, να βλέπουμε μονόπλευρα τα πράγματα μέσα από εξαιρετικά έντονη συναισθηματικότητα ή να νοιώθουμε απογοήτευση, καθώς η Λιονταρίσια Σελήνη τετραγωνίζει με τον Ερμή και κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Από τον οίκο που βρίσκεται, σίγουρα θα επαναφέρει θέματα μπροστά μας! Πιο αργά το βράδυ, προσέξτε εντάσεις στην οικογένεια και με το ταίρι σας, γιατί ακόμα ένα τετράγωνο της Σελήνης έρχεται να ολοκληρώσει έντονα την ημέρα!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Την Τρίτη θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε και να συγκεντρώνεστε, να παρατηρείτε τις λεπτομέρειες, να κατανοείτε και να βοηθάτε πρόθυμα. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε ακόμη και την παραμικρή πιθανότητα. Στην αγάπη σήμερα, θα είναι σημαντικό να αισθανόσαστε τα συναισθήματα των άλλων, να διατηρείτε την υπομονή και τη διπλωματία. Μην είστε πολύ ευαίσθητοι και προσπαθήστε να δείτε τη θέση της άλλης πλευράς ως προς τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τους στόχους που έχει.

Επαγγελματικά, θα υπάρξει επιτυχία ή σημαντική εξέλιξη για όσους από εσάς ασχολούνται με εργασίες που έχουν να κάνουν με το κοινό, την ακίνητη περιουσία, τα αγαθά, τις αντίκες και άλλα. Σήμερα, μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε νέα που φτάνουν σε εσάς. Ελέγξτε τις πηγές σας και την ορθότητά τους. Μην επηρεάζεστε από χειρισμούς ανθρώπων ειδικά στον τομέα τον εργασιακό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα ασήμαντα γεγονότα θα χαλάσουν τη διάθεσή σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να γίνεστε μικροπρεπείς ή φιλύποπτοι με ένα τρόπο και ότι θα είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τέτοιες καταστάσεις. Εάν το πετύχετε αυτό, η Τρίτη θα έχει κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους, τόσο προσωπικά όσο και υλικά.

Κριός – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ένα αναμενόμενο για κάποιους ή απροσδόκητο για κάποιους άλλους εισόδημα στον προσωπικό σας προϋπολογισμό.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να επισκευάσετε πράγματα και εξοπλισμό στο σπίτι, για να αγοράσετε σημαντικά πράγματα για την άνεση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – σήμερα θα είναι δύσκολο να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα, αλλά ο λόγος για αυτό θα είναι τα δικά σας λάθη ή ίσως η βιασύνη σε ενέργειες και αποφάσεις.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, στην οποία τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από την αίσθηση ευθύνης και απόδοσης. Θα έχετε πολλές εργασίες που έχετε προγραμματίσει από τις προηγούμενες ημέρες, ή που θα προκύψουν σήμερα. Κάθε εργασία θα είναι σημαντική και θα είναι η βάση για μελλοντική επιτυχία ή αναγνώριση της δραστηριότητάς σας.

Ταύρος – αυτή η μέρα θα σας εκπλήξει με αλλαγές και συναντήσεις με ενδιαφέροντα άτομα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Παρθένος – η συναισθηματική σας αστάθεια σήμερα, θα εκδηλωθεί σε διάφορες εκδηλώσεις υπερευαισθησίας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού, μπορεί να σας εκπλήξουν. Σήμερα θα σας απασχολήσει κάτι σχετικό με ένα παιδί, το οποίο μπορεί να είναι κορίτσι ή παιδί των στενών συγγενών σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε την τάση να σκεφτείτε τους λόγους που προκάλεσαν ορισμένα γεγονότα στη ζωή σας, καθώς και τις συνέπειές τους. Αυτή είναι μια δυναμική και επικοινωνιακή μέρα με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σημαντικές ειδήσεις μπορεί να είναι ένας λόγος για συζήτηση στο σπίτι ή στην οικογένειά σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε λόγο να σκεφτείτε περισσότερο και να αναζητήσετε νέες επιλογές και πιθανότητες για τα προσωπικά σας θέλω.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – τα κύρια γεγονότα σήμερα, θα αφορούν την οικογένειά σας και τους ανθρώπους από τον κύκλο συγγενών σας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Υδροχόος – μπορεί να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για αυτήν την ημέρα, αλλά όλα θα καθορίζονται από τις δικές σας ενέργειες.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε ενθουσιασμένοι για την επιτυχή υλοποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων, κάτι που θα απαιτήσει την σωστή κρίση εκ μέρους σας. Στόχος πρωτίστως είναι η πρακτική λήψη αποφάσεων και όχι επιτυχία με κάθε κόστος. Εάν κάνετε λάθη σήμερα, θα οφείλονται στην ανυπομονησία ή την απροσεξία σας με τις λεπτομέρειες.

Καρκίνος – μια σύγκρουση με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα, μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας σήμερα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Σκορπιός – προσέξτε τα ψέματα, τους χειρισμούς και τις αυταπάτες. Σήμερα πρέπει να πατάτε σταθερά στο έδαφος, εάν θέλετε να σώσετε τον εαυτό σας από λάθη ή απώλειες.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – σήμερα μπορείτε να έχετε μια σημαντική συνομιλία με έναν άνδρα για τις επαγγελματικές ή οικογενειακές σας υποθέσεις, τα οικονομικά, τα έγγραφα και πολλά άλλα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading