Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 19/4

Αστρολογικές προβλέψεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η μέρα συνεχίζει να έχει την θετική επιρροή της χθεσινής ημέρας συνόδου Ερμή – Ήλιου

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ


(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Την Δευτέρα, προετοιμαστείτε για πολλές δράσεις, από τις οποίες περιμένετε να πραγματοποιήσετε πραγματικά κάποια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή ή εργασία. Οι πιθανότητες που θα έχετε σήμερα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σας βοηθήσουν να δείξετε τις δεξιότητές σας και την ατομικότητά σας κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών. Σήμερα, ακολουθήστε τις αντιλήψεις σας και βάση αυτών λάβετε αποφάσεις. Η Δευτέρα θα είναι μια σημαντική μέρα για την πραγματοποίηση επειγόντων εργασιών που σχετίζονται με την οικογένειά σας και κάποιο ίδρυμα. Μπορείτε απροσδόκητα να αγοράσετε ένα σημαντικό ή απαραίτητο αντικείμενο τόσο για το σπίτι σας, όσο και για εσάς προσωπικά. Ένας από τους λόγους για μια τέτοια απόφαση μπορεί να είναι η εμφάνιση μιας κερδοφόρας αγοράς ή συμφωνίας για εσάς. Τη Δευτέρα, οι οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με συνεργάτες με τους οποίους έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργασία, θα έχουν καλή εξέλιξη. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα καλό εισόδημα από μια εργασία που θα κάνετε. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για όσους έχουν οικογενειακή επιχείρηση ή εργάζονται από το σπίτι. Οι γυναίκες που έχουν δικά τους παιδιά, σήμερα θα κατανοήσουν την αδυναμία προσδιορισμού και ελέγχου των ενεργειών και των επιθυμιών τους. Μπορείτε να δώσετε συμβουλές, να είστε οδηγός, αλλά να μην δείξετε τάσεις επιβολής πάνω τους.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, τα προκαταρκτικά σας σχέδια για την Δευτέρα θα είναι μεγάλα, εφικτά, αλλά θα απαιτήσουν περισσότερη δραστηριότητα από την πλευρά σας. Μπορείτε να βασίζεστε σε άτομα στην οικογένειά σας, αλλά πάνω απ’ όλα, να βασίζεστε στις προσπάθειές σας. Η ημέρα μπορεί να φέρει ένα ενδιαφέρον γεγονός με ένα μέλος της οικογένειας

Κριός – οργανώστε καλά οποιαδήποτε εργασία έχετε σήμερα σχετικά με έγγραφα, επιστολές, χαρτιά. Οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι σίγουρα δυνατές.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – μια σημαντική μέρα, γιατί κάθε δράση σήμερα θα βάλει ένα λιθαράκι για το μέλλον σας. Αναζητήστε και προσπαθήστε για το καλύτερο!
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – σήμερα θα έχετε πολλές σημαντικές συνομιλίες, που θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες που είναι σημαντικές για την υλοποίηση των σχεδίων σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε ευάλωτοι σε ψευδαισθήσεις που θα χτίσετε για κάποιες επιθυμίες, στόχους ή άτομα για τα οποία έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αυταπάτη μπορεί να είναι επώδυνη για εσάς όταν βγει η αλήθεια. Την Δευτέρα, η καθαρότητα και η σαφήνεια στις ενέργειες και τις σκέψεις σας, θα είναι πολύ σημαντική. Οι προκλήσεις για σύγκρουση ή για να σας βάλουν σε μια δύσκολη θέση είναι δυνατές από έναν άντρα με περίεργο χαρακτήρα.

Ταύρος – σήμερα αποφύγετε επικίνδυνες ενέργειες, αποφύγετε τους ξένους που σας προσφέρουν βοήθεια ή μην την ζητάτε. Σήμερα, προσπαθήστε να προστατευτείτε από προβλήματα ή δυσάρεστα άτομα.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Παρθένος – αυτή η ημέρα θα είναι σημαντική για να λάβετε σοφές αποφάσεις, ενεργήστε με σύνεση!
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε πανικό, όταν απαιτείται να κάνετε πράγματα για τα οποία δεν είστε αρκετά προετοιμασμένοι. Αξιολογήστε τις επιλογές σας καλά και μην φοβάστε να εγκαταλείψετε εάν πιστεύετε ότι μπορεί να αποτύχετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, έχετε μια ενδιαφέρουσα και αρμονική μέρα μπροστά σας, στην οποία μπορεί να προκύψουν δυσκολίες μόνο λόγω βιαστικών ή χαοτικών ενεργειών εκ μέρους σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να έχει μια επιθυμητή εξέλιξη, αν βάλετε περισσότερο συναίσθημα και τρυφερότητα σε λέξεις και πράξεις. Η υγεία μπορεί να φέρει μια βραχυπρόθεσμη ανησυχία και θα είστε σε θέση να ανακάμψετε γρήγορα. Θα είναι μια υπέροχη μέρα που θα σας προσφέρει διάφορες ευνοϊκές ευκαιρίες για επιτυχία.

Δίδυμοι – μια υπέροχη μέρα, γιατί το πρωί θα έχετε τη διάθεση για δουλειά και για νέα επιτεύγματα. Οι κοινές δράσεις με άτομα θα είναι παραγωγικές και επιτυχημένες για εσάς.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ζυγός – σήμερα θα θελήσετε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε τις ενέργειές σας μέχρι στιγμής και την πορεία που θέλετε ή πρέπει να συνεχίσετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – μην επιβαρύνεστε με πολλά καθήκοντα. Δώστε προτεραιότητα στα επείγοντα, ενεργήστε πρακτικά και χωρίς ψευδαισθήσεις ή κόλπα.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, οι προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές σας με άτομα ή ιδρύματα από διαφορετικές αποστάσεις, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η επικοινωνία σας μέσω ταχυδρομείου, email ή τηλεφώνου θα είναι σημαντική και χρήσιμη, αλλά προσέχετε τα έγγραφα, τις επιστολές και ό,τι είναι σημαντικό ή εμπιστευτικό. Οι κίνδυνοι, οι παραλείψεις και η υπερβολική εμπιστοσύνη σε αυτό, μπορεί να σας εκπλήξει δυσάρεστα.

Καρκίνος – προσπαθήστε να βγείτε από το πρόβλημα που θα συμβεί σήμερα. Ωστόσο, μην μεταφέρετε την ευθύνη σε άλλα άτομα, ειδικά εάν η εμφάνιση του είναι δικό σας λάθος.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Σκορπιός – η ημέρα θα δώσει ένα συμβάν ή μια συνομιλία που σχετίζεται με ένα αντρικό άτομο, πιθανότατα πιο νεαρό ηλικιακά.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ιχθείς – σήμερα μπορείτε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές στην αγάπη ή την οικογενειακή σας ζωή. Όλα εξαρτώνται από το τι δίνετε σε άλλους, όπως συναίσθημα, ασφάλεια κ.λπ.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading