Όλοι οι γονείς ξέρουμε το χάος που επικρατεί στα παιδικά δωμάτια αλλά και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όταν τα παιδιά αφήνουν τα παιχνίδια τους εδώ κι εκεί. Και φυσικά ξέρουμε πολύ καλά ποιος θα αναγκαστεί να τα μαζέψει στο τέλος!


Κατά καιρούς έχω βρει διάφορους τρόπους αποθήκευσης για τα παιχνίδια, από τα γνωστά πλαστικά κουτιά με καπάκια, καλάθια κλπ. Τον τελευταίο όμως χρόνο ανακάλυψα τα παιδικά τελάρα. Ναι, καλά ακούσατε τελάρα! Μοιάζουν πολύ με τα γνωστά τελάρα του μανάβη μόνο που είναι πιο όμορφα και πιο πολύχρωμα.


Βγαίνουν σε ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς,  από τα γνωστά έντονα βασικά χρώματα αλλά και σε υπέροχες παλ αποχρώσεις. Μια καλή ιδέα για να βάλεις και τα παιδιά στο “κόλπο” είναι να χωρίζουν τα παιχνίδια τους στα τελάρα ανά χρώμα : τα κόκκινα τουβλάκια στο κόκκινο τελάρο, τα πράσινα στο πράσινο κλπ…

Είναι αναδιπλούμενα και μπορούν να στοιβαχτούν το ένα πάνω στο άλλο.  Μπορείς να τα βρεις σε 3 διαστάσεις, μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Και φυσικά οι χρήσεις τους δεν τελειώνουν εδώ.

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κι εσύ ο ίδιος, για αποθήκευση μικροπραγμάτων σε μια ντουλάπα, στο μπαλκόνι, αλλά και απλά σαν εναλλακτικό τραπεζάκι/ κομοδίνο.

 

Ψάξε στο instagram για να τα δεις αλλά και να πάρεις έμπνευση και ιδέες!

chrysa_and_theboys

http://www.instagram.com/chrysa_and_theboys

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.