Αστρολογικές προβλέψεις
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 17/4

Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τα τρίτα δεκαήμερα έχετε την τιμητική σας! Ο Άρης κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Δία, ενώ και ο Ερμής κάνει επίσης ένα εξαιρετικό εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, μπορείτε να έχετε και την τύχη, αλλά και την τάση να προχωρήσετε καταστάσεις και να επιτύχετε αποτελέσματα, ενώ μαζί με εσάς και οι Λέοντες και οι Τοξότες, μπορούν να περιμένουν κάποια ευχάριστα νέα, να κάνουν αγορές, να καταφέρουν να επιτύχουν μια εγκυμοσύνη, όπως και να μάθουν για μια γέννηση ή κάτι σχετικό με ένα παιδί. Αν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο, σήμερα είναι η μέρα!

Ο Ήλιος τετραγωνίζει με τον Πλούτωνα, δυσκολεύοντας το ευχάριστο σκηνικό της ημέρας. Έχει ξεκινήσει από χθες και μπορείτε να δείτε τι σημαίνει η όψη στις χθεσινές προβλέψεις!

Παρόλα αυτά, ο Ερμής θα κάνει αργότερα ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα για να μην αφήσει την μέρα ήσυχη, δίνοντάς μας άσχημες ειδήσεις, φέρνοντας δυσάρεστα συναισθήματα και κατάθλιψη. Προσέχουμε τα παιδιά, καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται στο 5 οίκο, ενώ και θέματα εξωτερικού και διπλωματίας θα είναι από περίεργα ως δυσάρεστα. Η ακριβής όψη, θα κορυφωθεί στις 18/4.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

Το Σάββατο, θα είναι σημαντικό να αποδεχτείτε και να χαρείτε για τη σημασία των μικρών επιτυχιών που έχετε επιτύχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μερικά από αυτά μπορεί να σας έφεραν ένα είδος αναγνώρισης με διάφορες μορφές. Το Σάββατο είναι μια στιγμή όχι μόνο για μια νηφάλια αξιολόγηση όσων έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και για τη συγκέντρωση του θάρρους για να προχωρήσετε ακόμα πιο τολμηρά και με πιο επιμέλεια. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε αυτήν τη μέρα με τη διάθεση και την επιθυμία να κάνετε καλά πράγματα, αλλά το καλό και το κακό θα συμβαδίζουν αυτήν την ημέρα. Μερικά γεγονότα που προϋπήρχαν, σήμερα θα σας βαρύνουν με απογοήτευση, θλίψη, πόνο χωρισμού ή αποτυχία. Άλλα θα σας χρεώσουν με αισιοδοξία, ότι ένα νέο θετικό κύμα στη ζωή σας έρχεται. Για μερικούς από εσάς, το Σάββατο θα είναι μια μέρα για θεραπεία στο σπίτι ή σε νοσοκομείο, για άλλους θα σας ζητηθεί να φροντίσετε ένα άρρωστο άτομο και ούτω καθεξής. Η υγεία θα είναι προτεραιότητα για τους περισσότερους ανθρώπους αυτήν την ημέρα, αν και τα προβλήματα θα είναι διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα έχετε έναν λόγο για δυναμική επικοινωνία με μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, για σημαντικά οικονομικά και περιουσιακά θέματα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα σας εκπλήξει κάτι που δεν ήταν καθόλου στις προσδοκίες σας. Αυτή την ημέρα, θα τη θυμάστε για ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός, με σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συγκεντρώσεις με συγγενείς για διάφορες περιπτώσεις. Σήμερα, εκτιμάτε την οικογένειά σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιατί είναι η υποστήριξή σας.

Κριός – αναζητήστε αρμονία στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Κάντε τους ανθρώπους που σας αγαπούν, χαρούμενους με ένα δώρο ή περισσότερη προσοχή.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Λέων – μια υπέροχη μέρα, για την οποία εάν έχετε ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα προετοιμασίας και σωστή στάση απέναντι στις καταστάσεις, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – οι συνομιλίες που σχετίζονται με τα προσωπικά ή οικογενειακά σας οικονομικά, θα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα ή παλιούς γνωστούς υπό διαφορετικές συνθήκες. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τη βούληση ή την επιθυμία ενός μέλους της οικογένειάς σας ή ενός συγγενή σας, κάτι όμως που μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση στην σχέση σας.

Ταύρος – σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να χειριστείτε τα γνωρίσματα του δικού σας χαρακτήρα, που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – καθαρίστε το σπίτι σας, αναδιατάξτε τα πράγματα και τα έπιπλα, για καλύτερη λειτουργικότητα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αιγόκερως – οι φιλικές σχέσεις θα απαιτήσουν μεγαλύτερη σαφήνεια στις προσδοκίες που έχετε τόσο εσείς, όσο και το φιλικό σας άτομο .
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, το Σάββατο θα είναι μια μέρα που θα συζητήσετε και θα επιλύσετε διάφορα οικονομικά θέματα. Σήμερα μπορείτε να χειριστείτε έγγραφα ή χρήματα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, σήμερα μερικοί μπορεί να χαρείτε για απροσδόκητα χρήματα ή κέρδη.

Δίδυμοι – θα έχετε την τάση να δημιουργείτε ένταση μόνοι σας. Έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, αλλά προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα αργά και όχι με την ιδέα ότι δεν θα έχετε αρκετό χρόνο.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – το Σάββατο σας φέρνει διάφορες εκπλήξεις, προετοιμαστείτε καλά!
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Υδροχόος – προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σήμερα θα σας αναγκάσουν να λάβετε μια απόφαση ή να ενεργήσετε συγκεκριμένα για να τα επιλύσετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές ευχάριστες δραστηριότητες. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια και ψυχαγωγία έξω από το σπίτι σας. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε τα επαγγελματικά σας για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος – μια υπέροχη μέρα, με ευκαιρίες για τον καθένα από εσάς, ώστε να θυμάστε αυτήν την ημέρα για μια ειδική περίσταση που μπορεί να έχει σχέση με κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Σκορπιός – μια ευνοϊκή ημέρα για σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού, όπως και για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που σχετίζονται με ένα παιδί.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – μια περίπλοκη μέρα στην οποία το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να παρακολουθήσετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα και να κινηθείτε ανάλογα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: