ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Ήλιος τετραγωνίζει με τον Πλούτωνα κάνοντας την μέρα πιο δύσκολη. Απώλειες κυριολεκτικές και μεταφορικές μπορεί να δώσει η μέρα, ενώ οι σχέσεις θέλουν προσοχή, καθώς εντάσεις αλλά και οριστικές ρήξεις και χωρισμοί είναι πιθανοί. Θα υπάρχει η τάση για ακραίες αντιδράσεις με αφορμή ή χωρίς! Φοβίες και κακή ψυχολογία μπορεί τώρα να δώσουν τάσεις απομόνωσης. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να απαλλαγείτε από την αρνητικότητα της ημέρας (επηρεάζονται πιο έντονα οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του Γ’ δεκαημέρου και ειδικά όσοι ανήκετε ή έχετε ωροσκόπο στις τελευταίες ημέρες του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου).


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)


Σήμερα μπορεί να ξυπνήσετε με την αίσθηση ότι έχετε ξεχάσει ή και χάσει μια σημαντική υποχρέωση, κάτι που έπρεπε να κάνετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μην ανησυχείτε όμως, σε μια τέτοια περίπτωση θα εξακολουθείτε να μπορείτε να διορθώσετε ορισμένες από τις παραλείψεις και τις καθυστερήσεις σας, έως το τέλος αυτής της ημέρας. Την Παρασκευή, δεν θα υπάρχει ανοχή στην βιασύνη, την νευρικότητα ή την προσπάθεια να κατηγορήσετε άλλους για τα δικά σας λάθη, αλλά και να κάνετε πράξεις πονηρές και ανέντιμες. Τέτοιες ενέργειες θα γίνουν γρήγορα αντιληπτές και θα τιμωρηθούν από τη μοίρα με περίεργο, οδυνηρό, αλλά διδακτικό τρόπο.

Σήμερα θα σας απασχολήσουν ή θα συζητήσετε θέματα σχετικά με τα γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας. Κάποιοι θα ταξιδέψουν σήμερα ή θα χρειαστεί να κάνουν μια μετακίνηση κυρίως για οικογενειακούς λόγους ή με τις οικογένειές τους. Προσέξτε διαφορές καταστάσεις, καθώς οι απροσδόκητες συγκρούσεις σήμερα, θα απαιτήσουν καλά μελετημένες αντιδράσεις από εσάς. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή ημέρα για να λάβουν χρήματα και να επιτύχουν κάποιο, κέρδος έστω και μικρό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία, μέσω της οποίας θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή συμβουλές. Η μέρα φέρνει μια στιγμή έντασης, που θα έρθει μέσα από διάφορα γεγονότα ή ειδήσεις που μπορεί να μην είναι υπό τον έλεγχό σας. Εάν δεν έχετε σημαντικό λόγο να ταξιδέψετε ή να πάτε κάπου, καλύτερα να μείνετε στο σπίτι.

Κριός – σήμερα δεν επιτρέπεται η ασάφεια, η απόκρυψη ή το απόρρητο σε πράξεις και λόγια.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – θα είστε ευτυχείς να είστε με άτομα νεότερα από εσάς, αλλά προσπαθήστε να μην μπείτε στη διαδικασία κατανόησης της ζωής σας. Οι αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας σήμερα, θα επηρεάσουν τις ενέργειές σας με κάποιο τρόπο.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – μην ασκείστε. Πάρτε την υγεία σας πιο σοβαρά. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ξεκουραστείτε!
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αποφύγετε την καχυποψία και τη δυσπιστία σήμερα. Μην βλέπετε τα πάντα ως περίεργες ή ύποπτες ενέργειες απέναντί ​​σας ή ως απόπειρα απάτης και χειραγώγησης. Στην προσωπική σας ζωή, η μέρα φέρνει ευχάριστα συναισθήματα και καταστάσεις. Μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων είναι πιθανή .

Ταύρος – θα θελήσετε να κάνετε τουλάχιστον μία μικρή αλλαγή στο σπίτι σας, στον κήπο και γενικά για να κάνετε τα πράγματα γύρω σας να δείχνουν πιο όμορφα.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – η έλλειψη αυτοπεποίθησης σήμερα, μπορεί να οφείλεται σε κάποια γεγονότα του χθες. Φορτίστε τις μπαταρίες σας με ευχάριστες δραστηριότητες και συναντήσεις με τους αγαπημένους σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αιγόκερως – δείξτε σταθερότητα στο σπίτι σας και αφήστε τους ανθρώπους να βασίζονται περισσότερο σε εσάς. Αυτό θα έχει μεγάλη επίδραση στην αυτοεκτίμησή σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα περιμένετε την ανάπτυξη σημαντικών θεμάτων για την οικογένειά σας, τα οποία για κάποιο λόγο σας προκαλούν ανησυχίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σχετίζονται με την υγεία ενός μέλους της οικογένειας. Μια κατάσταση σύγκρουσης θα σας κάνει να σκεφτείτε τη δική σας συμπεριφορά. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια μέρα που θα απαιτήσει να είστε πιο ανεκτικοί και διπλωματικοί στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας.

Δίδυμοι – οι συναντήσεις και οι συνομιλίες με φίλους θα σας κατακλύσουν με διάφορες πληροφορίες και σε κάποιο σημείο μπορεί να νιώθετε ανεξήγητα κουρασμένοι.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ζυγός – μια υπέροχη μέρα για δουλειές ή δραστηριότητες που σχετίζονται με χρήματα. Η καθαρότητα στις ενέργειές σας θα καθορίσει επίσης τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Υδροχόος – η μέρα θα ευνοήσει την ανάπτυξη πραγμάτων που είναι σημαντικά για την προσωπική σας ζωή και άνεση.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να εκτελέσετε υπεύθυνα τις καθημερινές εργασίες που έχετε. Σήμερα θα ασχοληθείτε με κάποια έξοδα που είναι σημαντικό να τα κάνετε και ίσως για κάποιους να σχετίζονται με έναν συγγενή. Οι ενέργειές σας που σχετίζονται με ένα οικονομικό έγγραφο, σύμβαση, πληρωμές για τις οποίες πρέπει να λάβετε απόδειξη κ.λπ. θα απαιτήσουν προσοχή. Αυτή η ημέρα θα ευνοήσει την οργάνωση ή την υλοποίηση ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης που σχετίζεται με κάποια ευχάριστα ή σημαντικά συναισθήματα για εσάς.

Καρκίνος – Η σχέση σας με ένα αντρικό πρόσωπο θα δοκιμαστεί σήμερα. Προσέξτε συζητήσεις και πληροφορίες που θα μάθετε σήμερα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Σκορπιός – οι ενέργειές σας σήμερα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειες και τις αποφάσεις άλλων.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ιχθείς – μια υπέροχη μέρα, αρκεί να γνωρίζετε τι θέλετε και πάνω απ’ όλα πώς να το επιτύχετε. Εάν αιωρείστε στα σύννεφα, μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία για εσάς.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.