Αστρολογικές προβλέψεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη μεταφέρθηκε στο ζώδιο του Ταύρου, το ζώδιο της κυριαρχίας της. Δείτε πως σας επηρεάζει ΕΔΩ. Οι καλές όψεις των προηγούμενων ημερών είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, ενώ το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, θα βοηθήσει τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του Γ΄ δεκαημέρου, να κατορθώσουν πράγματα που επιθυμούν. Όσα είναι σημαντικά για εσάς, σήμερα έχετε την ευκαιρία να τα βάλετε σε προτεραιότητα και να επιτύχετε αποτελέσματα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ


(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)


Την Πέμπτη θα δείτε πολύ περισσότερο την αληθινή ή ψευδή αξία ανθρώπων και καταστάσεων στη ζωή σας. Εάν έχουμε την επιθυμία και το θάρρος να το κάνουμε, η μέρα ευνοεί ένα τέτοιου είδους ξεκαθάρισμα δίνοντας τις αφορμές. Σήμερα μπορείτε να γίνετε θύμα σκόπιμης απάτης, χειραγώγησης, εμπλοκής σε ίντριγκα και κουτσομπολιό. Αποφύγετε σκόπιμες ή ανέντιμες ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα, καθώς αυτό που θα χάσετε θα είναι δυσάρεστα αντιμετωπίσιμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα εκπλαγείτε από ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν ανήκει στην οικογένειά σας. Η Πέμπτη δίνει τη δυνατότητα αναβολής συναντήσεων, αλλαγής υποσχέσεων που έχουν ήδη δοθεί, απόρριψης ελέγχου ή επιθυμίας κάποιου για εξουσία. Θα πρέπει να επιβάλλετε επίσης τον αυτοέλεγχο στα λόγια και τις ενέργειες σας σήμερα.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, κάποια απροσδόκητα γεγονότα θα είναι η βάση για αλλαγές στα σχέδιά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα συμβάλουν στην επιτυχία ορισμένων επερχόμενων γεγονότων στη ζωή σας. Θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία που μπορεί να σας κατευθύνει σε μια νέα, ευνοϊκή κατεύθυνση για εσάς. Αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα δράματα που αφορούν τη ζωή άλλων ανθρώπων, καθώς δεν είναι δική σας ευθύνη να τα επιλύσετε.

Κριός – σήμερα αναζητάτε την αλήθεια για γεγονότα και άτομα που σας ενδιαφέρουν και από τα οποία εξαρτάται κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Λέων – η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να διατηρείτε την αρμονία στη σχέση σας, καθώς τα σημερινά γεγονότα θα προκαλέσουν την υπομονή σας με διάφορους τρόπους.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – σήμερα θα είστε σιωπηλοί, βυθισμένοι στις δικές σας σκέψεις, σχέδια και ενδιαφέροντα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή σχέδια, από τα οποία θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη των σχεδίων ή των ιδεών σας. Οι καταστάσεις που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή σε μια ρομαντική ή συζυγική σχέση, θα είναι μια αιτία να μιλήσετε με φίλους ή συγγενείς.

Ταύρος – κάποια προβλήματα σήμερα θα είναι σε θέση να σας εκπλήξουν, παρόλο που σας στέλνουν σήματα για αρκετές ημέρες τώρα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για όσους από εσάς έχετε υποχρεώσεις σχετικά με γονικές περιουσίες ή κληρονομικές υποθέσεις.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αιγόκερως – οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα θυμούνται αυτήν την ημέρα για κάτι. Νέες πηγές εσόδων θα δημιουργηθούν μέσω ατόμων που γνωρίζετε.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα περιμένετε ειδήσεις που σχετίζονται με εξελίξεις ή άλλες ενέργειες εκ μέρους ανθρώπων εκτός του σπιτιού σας. Η διάθεσή σας θα είναι μεταβαλλόμενη, απαισιόδοξη, ή θα τείνετε να φέρνετε στο μυαλό σας δυσάρεστες αναμνήσεις. Για μερικούς από εσάς, η μέρα φέρνει μια συγκέντρωση ή συνάντηση για μια ειδική περίσταση. Θα υπάρξει προσωρινό άγχος ή μια κάπως λεπτή κατάσταση στην εργασία σας.

Δίδυμοι – σήμερα μπορείτε να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια μικρή μετακίνηση, να γνωρίσετε άτομα που προέρχονται από άλλα μέρη. Μια μέρα για χρήσιμη και ενδιαφέρουσα επικοινωνία για εσάς.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ζυγός – θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια της ημέρας, αλλά η έλλειψη καλής οργάνωσης θα είναι κυρίως δικό σας λάθος.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Υδροχόος – προσέξτε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, τους οποίους δεν εμπιστεύεστε ή που έχουν κακή φήμη.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι τα πιο σημαντικά καθήκοντα αυτής της εβδομάδας είναι ήδη σε φάση επίλυσης. Σήμερα θα μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες, συναντήσεις με φίλους και άλλα. Παρά την ευνοϊκή τάση της ημέρας, σήμερα είναι πιθανό να αναστατωθείτε από δυσάρεστες ειδήσεις ή από συνομιλία με ένα άτομο που ζει έξω από το σπίτι σας.

Καρκίνος – αυτή η ημέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική, ειδικά για τους άντρες του ζωδίου. Να είστε ενεργοί, λογικοί, φιλόδοξοι και ειλικρινείς στις πράξεις σας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – ένα γεγονός ή μια ενέργεια που θα κάνετε με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από τα ζώδια της Παρθένου, του Ταύρου ή του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τη ζωή σας σήμερα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ιχθείς – μια αγχωτική κατάσταση μπορεί να σας εκτροχιάσει για κάποιο διάστημα της ημέρας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.