Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 14/4

Αστρολογικές προβλέψεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Συνεχίζεται το όμορφο χθεσινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη και σήμερα (διαβάστε τις χθεσινές όψεις). Ένα επιπλέον εξάγωνο δημιουργεί ο Ήλιος με τον Δια σήμερα, δίνοντάς μας την τύχη, που παραδοσιακά προσφέρει ο Δίας ώστε να βρεθούν λύσεις εκεί που νομίζουμε ότι υπάρχει αδιέξοδο! Αρκετές οι ευκαιρίες και τα χρήματα που με κάποιο τρόπο θα λάβουμε σήμερα, ενώ προβλήματα επαγγελματικά, νομικά, γραφειοκρατικά ή σπουδών, όπως και ζητήματα στις προσωπικές μας σχέσεις, βρίσκουν τρόπους να επιλυθούν. Αν χρειάζεστε βοήθεια σήμερα από μια υπηρεσία, ένα ίδρυμα ή ένα άτομο που ανήκει σε τέτοιους χώρους επαγγελματικά, μπορείτε να την έχετε (επηρεάζονται περισσότερο τα Γ΄ δεκαήμερα).


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)


Την Τετάρτη θα έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος περνά και δεν έχετε κανέναν έλεγχο σε αυτό, σε συνδυασμό με την δυναμική των γεγονότων που θα ξεδιπλωθούν σήμερα. Θα είστε σε θέση να σημειώσετε πρόοδο σε πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά εστιάστε στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία και ο δυναμισμός των σημερινών γεγονότων, δεν πρέπει να σας κουράζει ή να παρέχει δικαιολογίες για ανευθυνότητα, όπως και τάση να καθυστερείτε. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για δραστηριότητες που σχετίζονται με ταξίδια και για επικοινωνία με άτομα από άλλες χώρες, εικονικά και δια ζώσης όπου είναι εφικτό. Πρέπει να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα στη ζωή σας, να επικοινωνείτε με διαφορετικούς ανθρώπους (χωρίς να επιλέγετε προσωπικά με ποιον θέλετε να μιλήσετε και με ποιον θέλετε να συναντήσετε). Εκπλήξεις και απροσδόκητα γεγονότα (αποφάσεις) σήμερα μπορεί να συμβούν στο χώρο του σπιτιού σας και θα είναι κυρίως υλικής φύσης ή καθημερινά θέματα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να επιτύχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα, χάρη στην επιμέλεια και τη δουλειά σας. Οι συγκρούσεις σήμερα θα σας μπερδέψουν, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή μπορεί να είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς, στην οποία είναι καλό να προγραμματίζετε εκ των προτέρων αυτά που θέλετε σύμφωνα με τις προτεραιότητές σας.

Κριός – για διάφορους λόγους σήμερα θα δώσετε προτεραιότητα ή θα έχετε περισσότερες καταστάσεις και θέματα που σχετίζονται με την αγάπη ή την προσωπική σας ζωή.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – η μέρα θα απαιτήσει αυξημένη προσοχή για τα γυναικεία άτομα και ειδικά τα νεαρότερα. Αποφύγετε τις επικίνδυνες ενέργειες ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – οι γονείς, θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις σχετικές με την εκπαίδευση, οποιαδήποτε συγκεκριμένη δραστηριότητα ή εκδήλωση που αφορά το παιδί σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη δοκιμασία σε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Εξαρτάται από εσάς σε ποιο βαθμό θα μπορέσετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να αποφεύγετε παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις. Η Τετάρτη μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα για την ανάπτυξη της αισθηματικής σας σχέσης, ειδικά αν αφορά έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη.

Ταύρος – οι εμπειρίες που θα έχετε σήμερα με φίλους, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία ή επιρροή σε εσάς. Μπορεί να μην βλέπετε αυτό τον αντίκτυπο καθαρά, αλλά έρχεται…
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Παρθένος – μια υπέροχη μέρα για εσάς με πολλούς τρόπους. Μην φοβάστε να ενεργήσετε και να ακολουθήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, αρκεί να μην βλάπτουν άλλους ανθρώπους.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αιγόκερως – σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη κατάσταση ή θέση για να είστε ηγέτης, να ελέγχετε άλλους ανθρώπους ή να επηρεάζετε τις αποφάσεις τους. Αυτή είναι μια μέρα για ταπεινότητα και αποδοχή της ζωής ως έχει…
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα μπορεί να έχετε συνομιλίες ή δεσμεύσεις σχετικά με ένα επερχόμενο ταξίδι ή μια συνάντηση. Θα τείνετε να ξεφύγετε από τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε προτίμηση για δραστηριότητες που είναι ευχάριστες για εσάς. Μια παλιά φιλία θα σας υπενθυμίσει την ύπαρξή της με ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, μήνυμα ή συνάντηση. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από μερικούς από τους εσωτερικούς φόβους και τις ανησυχίες σας.

Δίδυμοι – θα θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα. Θα έχετε προσδοκίες για συγκεκριμένα αποτελέσματα από τις δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθείτε σήμερα. Να είστε γενναίοι, αλλά σοφοί…
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγοί – μια υπέροχη μέρα μπροστά σας, θα σας ανοίξει την πόρτα για να δείξετε στον εαυτό σας, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – σήμερα θα πρέπει να λάβετε μια σημαντική ή δύσκολη απόφαση. Ελαχιστοποιήστε το άγχος και πάρτε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, σήμερα θα είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και φιλόδοξοι στις οικονομικές υποθέσεις και τις ενέργειές σας. Απαιτείται προσοχή κυρίως σε έγγραφα ή συμβόλαια με τα οποία ενδέχεται να εμπλακούν ορισμένοι από εσάς. Σήμερα, πολλοί να αναμένουν σημαντικά γεγονότα ή ειδήσεις που σχετίζονται με συγγενείς ή στενούς φίλους.

Καρκίνος – σήμερα δεν επιβαρύνεστε με αφόρητες ευθύνες ή πάρα πολλά καθήκοντα. Θα είστε πιο περιορισμένοι και η υγεία σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Σκορπιός – τα προβλήματα σήμερα θα είναι σε θέση να σας εκπλήξουν, ως πηγή και ως κατεύθυνση ανάπτυξης τους.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ιχθείς – αυτή η μέρα μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη, αλλά στην πραγματικότητα θα σηματοδοτήσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading