,

Handmade Candles

handmade candles

Τα κεριά ήταν ανέκαθεν ένα πολύ ωραίο και χρηστικό διακοσμητικό στοιχείο, γιατί όχι μόνο διακοσμούν και ομορφαίνουν τον χώρο μας, αλλά παράλληλα αναζωογονούν την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις μας, με τα υπέροχα αρώματά τους.


Η φετινή τάση στα κεριά είναι τα χειροποίητα κεριά σόγιας και παραφίνης σε ιδιαίτερα και μοναδικά σχέδια. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα κεριά σε σχήμα γυναικείου και αντρικού σώματος, οι κύβοι, αλλά και τα κεριά με τη μορφή αρχαίων αγαλμάτων που δύσκολα διακρίνεις ότι πρόκειται απλά για ένα κερί και όχι για κάποιο διακοσμητικό γλυπτό.

Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και αρώματα (από την απλή και μοναδική βανίλια, καρύδα, μπισκότο φράουλα, μέχρι και καραμελωμένη ζάχαρη που θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε λούνα παρκ) και φυσικά μπορείς να διαλέξεις τον δικό σου συνδυασμό. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι όποιο άρωμα και να διαλέξεις, σίγουρα θα σε ταξιδέψει και θα φέρει μία θετική αύρα στην ατμόσφαιρα του χώρου σου.


Το instagram έχει ήδη κατακλειστεί από πολλούς και διαφορετικούς κατασκευαστές χειροποίητων κεριών και φυσικά έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα styling elements για πολλούς instagramers και influensers!

Extra tip: Αν και δυσκολεύτηκα να τα ανάψω, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω το σχήμα τους, το άρωμά τους με αποζημίωσε!

@chrysa_and_theboys http://www.instagram.com/chrysa_and_theboys


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading