Αστρολογικές προβλέψεις
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 11/4

Advertisements

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ξυπνά έντονα και βαθιά, τεταμένα συναισθήματα. Το πάθος και η ζήλια θα είναι κυρίαρχα, δίνοντας ακανόνιστες ενέργειες τόσο στα προσωπικά θέματα, όσο και στα οικονομικά! Μια όψη κρίσης που θέλει ηρεμία και σωστή διαχείριση (επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Γ΄ Δεκαημέρου).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτή η Κυριακή, είναι μια μέρα που η ικανότητά σας να μιλάτε με τα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή, θα είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη πραγματικών αποτελεσμάτων ή για την αρμονία στη σχέση σας. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες καταστάσεις για να δοκιμάσετε πόσο καλά μπορείτε να προσαρμοστείτε με διαφορετικούς ανθρώπους, διαθέσεις ή καταστάσεις. Όσοι από εσάς έχετε διπλωματικές δεξιότητες, θα προσαρμοστείτε πολύ γρήγορα στις σύνθετες δονήσεις αυτής της ημέρας. Για άλλους, η υπερευαισθησία θα δημιουργήσει ανεπιθύμητα προβλήματα, που θα κυμαίνεται μεταξύ ενός είδους απάθειας και απαισιοδοξίας. Να είστε πολύ προσεκτικοί όσοι από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά ότι η συναισθηματική σας κατάσταση ή διάθεσή σας μπορεί να κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω σας, καθώς και στον εαυτό σας.

Την Κυριακή, απαιτείται προσοχή στην υγεία μιας γυναίκας, καθώς και της συναισθηματικής και ψυχικής της κατάσταση. Εάν λάβετε μια πρόταση ή ιδέα από φίλους που σχετίζεται με δουλειά ή οικονομικά θέματα, μην βιαστείτε να δώσετε απάντηση σήμερα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτείτε. Τα προβλήματα στη ζωή των γυναικών, θα αποτελούν ένδειξη απαραίτητης αλλαγής στο σπίτι.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, επιρρεπείς σε θλίψη ή απαισιοδοξία, αν και τα πράγματα εξελίσσονται με ευνοϊκό τρόπο για εσάς. Αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στα προβλήματα υγείας σας ή στις ανησυχίες για τους αγαπημένους σας. Σήμερα μπορεί να αναστατωθείτε από ειδήσεις

Κριός – χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας για να δημιουργήσετε μια νέα ρομαντική σχέση, να αναπτύξετε ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα, καθώς και θέματα οικογένειας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Λέων – η μέρα θα ευνοήσει συναντήσεις και συγκεντρώσεις με τους αγαπημένους σας, χρήσιμες ή σημαντικές για εσάς.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – πολλή ένταση γύρω σας, μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Βρείτε τρόπους για να απαλλαγείτε από το άγχος που συσσωρεύετε στον εαυτό σας μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων. Θα συναντήσετε σοβαρή αντίσταση από ανθρώπους, όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε την ιδέα ή την επιθυμία σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε αρκετή δουλειά στο σπίτι σας, που θα προσελκύσει πλήρως την προσοχή σας. Παρά την απροθυμία σας να δεσμευτείτε σε ορισμένα πράγματα, καλύτερα να αναλάβετε την ευθύνη και να κάνετε ό,τι πρέπει να γίνει. Έτσι, θα βρείτε χρόνο για τα συναισθηματικά σας θέματα, αλλά και για ευχάριστες δραστηριότητες.

Ταύρος – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας, για να δείξετε και να αποδείξετε ότι είστε ένα άτομο με δυνατότητες. Να είστε ενεργοί, διαφημίστε τον εαυτό σας, αλλά μην δείξετε αλαζονεία ή υπερηφάνεια.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – μια μέρα που είναι δύσκολο να προβλεφθεί, καθώς θα φέρει στη ζωή σας πολλές απροσδόκητες εμπειρίες και γεγονότα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – σήμερα μπορείτε να διασφαλίσετε μια παραγωγική μέρα, κατά την οποία με τις προσωπικές σας προσπάθειες και την προστασία σας από τη μοίρα, θα μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα θα ασχοληθείτε με μια σοβαρή ή υπεύθυνη εργασία, ανεξάρτητα από το τι θα σχετίζεται. Θα προκύψουν εύκολα συγκρούσεις με συναδέλφους, πελάτες ή άλλα άτομα στην καθημερινή σας ζωή. Η σχέση σας με άτομα τα οποία δεν θα δείξουν λιγότερο πείσμα από εσάς, θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή.

Δίδυμοι – σήμερα ο νούμερο ένα εχθρός σας, θα είναι η διάθεσή σας, η μεγαλύτερη ευαισθησία σας, η αδυναμία σας να αγνοήσετε τις αρνητικές επιρροές ορισμένων ανθρώπων γύρω σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ζυγός – την Κυριακή να είστε προσεκτικοί σε όσα δεσμεύεστε, τι υπόσχεστε και να αποφύγετε τυχόν επικίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – σήμερα μπορεί να σας πλημμυρίσει μια πληθώρα πληροφοριών που σχετίζονται με την προσωπική, επαγγελματική ή δημόσια ζωή σας. Δεν θα είναι κάθε είδος ειδήσεων πολύτιμο, αληθινό ή σχετικό με εσάς. Επιλέξτε τα λοιπόν πάντα με σοφία και προσοχή.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, μην φοβάστε να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε την ευθύνη για σημαντικές ενέργειες στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην εργασία. Σήμερα θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία να επιτύχετε καλά αποτελέσματα και θα λάβετε την απαραίτητη υποστήριξη από τη μοίρα. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι οι εκδηλώσεις ανυπομονησίας ή περιττού άγχους.

Καρκίνος – μια υπέροχη μέρα για ευχάριστες συναντήσεις και εμπειρίες με φίλους, συγγενείς ή αγαπημένους.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Σκορπιός – οι κύριες ευθύνες σας σήμερα θα κινηθούν γύρω από την οικογένειά σας. Μια οικογενειακή επανένωση για μια σημαντική περίσταση είναι δυνατή.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Ιχθείς – μην επιβαρύνεστε με τις αρχικές σας προσδοκίες για αυτήν την ημέρα, καθώς θα σας προσθέσουν φόβους ή ανησυχίες, αντί για το αντίθετο. Αυτό δεν θα σας φανεί χρήσιμο!
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: