Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 8/4
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 8/4

Advertisements

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα εντείνει το κλίμα των ημερών! Επηρεάζονται περισσότερο οι τελευταίες μέρες του Β’ Δεκαημέρου και οι πρωτες ημέρες του Γ’ Δεκαημέρου. Θέματα οικονομικών, απώλειες οικονομικές, κλοπές, λάθη, ψέματα και ψευδαισθήσεις, αυταπάτες! Τα θέματα κορονοϊού, πιέζουν και σήμερα! Να είστε προσεκτικοί! Η διάθεση θα είναι πιο βαριά, πιο καταθλιπτική…
Δύσκολα γίνεται σωστή εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων, ακόμα και για ανθρώπους που νομίζουμε ότι ξέρουμε καλά, πόσο περισσότερο για όσους δεν ξέρουμε!
Άρης και Ποσειδώνας… θα ακούσουμε και αλλά για τους εμβολιασμούς, η σύγχυση συνεχίζεται και τα προβλήματα. Τώρα μια επιπλέον σύγχυση με τα self tests.
Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το αναπνευστικό, είναι φωτιά και αέρας μαζί. Ο Ποσειδώνας, ο ιός, τα φάρμακα, το νερό, τα νοσοκομεία, η υγεία… Προσοχή λοιπόν και στην υγεία, τόσο όσο αφορά τις μολύνσεις, όσο και ατυχήματα που μπορεί να προκαλέσει η φωτιά και το νερό, η κατανάλωση φαρμάκων και το αλκοόλ. Μια όψη που θα μας επηρεάζει ακόμα για πολύ καιρό. Το καθαρό μυαλό και η λογική είναι το φάρμακο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Σήμερα πρέπει να υπάρχει κίνηση, πρέπει να υπάρχει δράση και η επιδίωξη της επιτυχίας και της ελευθερίας. Η πρακτικότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, θα καθορίσει επίσης τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων σας, αν θα είναι σημαντικά μόνο για σήμερα ή θα έχουν μακροχρόνια σημασία στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις σήμερα για να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα και περιπτώσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για δικαστικές ή νομικές υποθέσεις και ειδικά οικονομικού χαρακτήρα. Η αλλαγή ενός προγραμματισμού ενός ταξιδιού, θα είναι η καλύτερη λύση για εσάς σήμερα. Οι δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με μια γυναίκα θα σας ενοχλήσουν, αλλά τέτοια γεγονότα είναι μέρος της διαδικασίας της ζωής. Γενικά, σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώσετε πολλές εργασίες, οι περισσότερες από τις οποίες θα σχετίζονται με χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σας, οι οποίες δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα χαρείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή να έχετε διαδικτυακές επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Θα υπάρξουν πληροφορίες που θα βιάζεστε να μοιραστείτε ή θα ανυπομονείτε να λάβετε.

Κριός – ένα γεγονός ή μια συζήτηση που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα θα σας απασχολήσει σήμερα.
Υγεία: 3/5
Χρήμα: 4/5
Οικογένεια: 3/5
Θέματα αγάπης:5/5

Λέων – μια υπέροχη μέρα! Ενεργήστε, αποφασίστε, μετακινηθείτε, συσσωρεύστε γνώσεις, δείξτε ικανότητες, αποδείξτε ποιοι είστε σε άτομα που μπορούν να καθορίσουν την επιτυχία σας.
Υγεία: 2/5
Χρήμα: 1/5
Οικογένεια: 3/5
Θέματα αγάπης:1/5

Τοξότης – η προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να αποτελέσει πηγή ειδικών καταστάσεων. Δώστε αγάπη, προσοχή, τρυφερότητα. Αυτό που θα λάβετε σε αντάλλαγμα, είναι πολύ θετική ενέργεια και αγάπη.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 3/5
Οικογένεια: 5/5
Θέματα αγάπης:5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την πρόσφατη ένταση και το άγχος στη ζωή σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και θα μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για θέματα αισθηματικά.

Ταύρος – αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας συναισθηματικά και διανοητικά. Μπορείτε να ελέγξετε τη ζωή σας μόνο και αυτή φυσικά σε κάποιο βαθμό. Η υγεία σας μπορεί να είναι σταθερή, αλλά το πόσο, θα εξαρτηθεί από εσάς!
Υγεία: 1/5
Χρήμα: 4/5
Οικογένεια: 2/5
Θέματα αγάπης:1/5

Παρθένος – ένας λόγος να χαμογελάτε σήμερα, μπορεί να είναι μια συνάντηση, ένα θέμα ή μια συνομιλία που σχετίζεται με έναν άνδρα άνω των 35 ετών.
Υγεία: 1/5
Χρήμα: 5/5
Οικογένεια: 4/5
Θέματα αγάπης:3/5

Αιγόκερως – θα τείνετε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους φίλους σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι εις βάρος της οικογένειας ή άλλων σημαντικών καθημερινών εργασιών.
Υγεία: 4/5
Χρήμα: 2/5
Οικογένεια: 3/5
Θέματα αγάπης:5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, είναι μια μέρα για να ξεκαθαρίσετε αμφιβολίες ή υποψίες σε σημαντικές σχέσεις. Σήμερα δεν θα κάνετε λάθος εάν ακούσετε τις συμβουλές ή λόγια που σας λένε. Μια συνάντηση ή συνομιλία με ένα άτομο, θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σας. Αυτή η μέρα μπορεί να εκπλήξει μερικούς από εσάς με απροσδόκητη τύχη.

Δίδυμοι – πάνω απ’ όλα σήμερα, δεν επιτρέπεται η αλλαγή της διάθεσης, η απαισιοδοξία ή η δυσαρέσκεια. Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα, θα συμβεί, για τα υπόλοιπα υπάρχει και το αύριο!
Υγεία: 1/5
Χρήμα: 1/5
Οικογένεια: 1/5
Θέματα αγάπης:4/5

Ζυγός – σήμερα θα απολαύσετε καλά νέα σχετικά με την εργασία, τις επιχειρήσεις, τις οικονομικές σας υποθέσεις ή σημαντικά έγγραφα.
Υγεία: 1/5
Χρήμα: 1/5
Οικογένεια: 3/5
Θέματα αγάπης:5/5

Υδροχόος – σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να σχεδιάσετε τις εργασίες σας, κάτι που θα απαιτήσει σοβαρή προσοχή στην εφαρμογή του τις επόμενες 2-3 ημέρες.
Υγεία: 1/5
Χρήμα: 4/5
Οικογένεια: 5/5
Θέματα αγάπης:1/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις οικονομικές σας ενέργειες και θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντική σταθερότητα στις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα, μπορεί να προκύψει πρόβλημα εάν είστε ανυπόμονοι ή κρίνετε εσφαλμένα μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και μια πιθανή συγκέντρωση για μια ειδική περίσταση.

Καρκίνος – σήμερα εστιάστε μόνο στα πιο σημαντικά καθήκοντα για εσάς. Μην ανησυχείτε για πολλά πράγματα, καθώς οι δυνατότητές σας θα είναι περιορισμένες.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 1/5
Οικογένεια: 2/5
Θέματα αγάπης:4/5

Σκορπιός – μια μέρα για αγάπη και ρομαντικές εμπειρίες. Ωστόσο, οι περιπέτειες και οι φλερτ μπορεί να σας κοστίσουν, φέρνοντας απογοήτευση ή απροσδόκητα προβλήματα.
Υγεία: 2/5
Χρήμα: 5/5
Οικογένεια: 5/5
Θέματα αγάπης:2/5

Ιχθείς – αυτή η μέρα θα είναι σημαντική για εσάς, λόγω της προσδοκίας που θα έχετε για μια συνομιλία, συνάντηση ή άλλη ειδική περίσταση.
Υγεία: 2/5
Χρήμα: 4/5
Οικογένεια: 2/5
Θέματα αγάπης:2/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: