Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4
Advertisements

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
Η σύνδεση μεταξύ της Σελήνης και του Δια, θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς και κοινωνική και επαγγελματική επιτυχία. Παραδοσιακά θεωρείται τυχερή όψη, οπότε προσπαθήστε να επωφεληθείτε σήμερα (επηρεάζονται περισσότερο τα Γ΄ Δεκαήμερα).
Και η όψη αγάπης μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη που ξεκίνησε χθες, εξακολουθεί να επηρεάζει σήμερα (επηρεάζονται περισσότερο τα Γ΄ Δεκαήμερα).
Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες αργά το βράδυ στις 11:34 μμ, δίνοντάς μας καλοσύνη, προθυμία, ευαισθησία. Φέρνει αναποδιές και εμπόδια, τα οποία θα μας κάνουν αναποφάσιστους, αδρανείς, απαισιόδοξους και θλιμμένους. Υπάρχει τάση για διάβασμα και ρομαντισμό, αλλά και πολύ μεγάλη φαντασία. Δίνει αστάθεια στον έρωτα και ότι έχει σχέση με την αποταμίευση. Αν είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθείς ή είναι ο ωροσκόπος σας, θα προσέξετε την τάση για επιπλέον κιλά τώρα! Πιθανόν να αντιμετωπίσετε συχνά ψυχικά και σωματικά προβλήματα που προέρχονται συνήθως από το δυσμενές περιβάλλον και από παρεξηγήσεις.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Την Τετάρτη, δεν χρειάζεται να επιδείξετε τις ενέργειες ή τις ικανότητές σας. Είναι μια μέρα δουλειάς και ενεργεί καλυτέρα με σιωπή και σοφία. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να απομονώσετε τον εαυτό σας, ούτε να είστε εχθρικοί με τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε. Η ζεστασιά και η ειλικρίνεια που πρέπει να εκπέμψετε σήμερα δεν είναι με λόγια, αλλά με πράξεις, με χειρονομίες, με ένα χαμόγελο. Μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα για θέματα αγάπης, για αναζήτηση ενός συντρόφου ψυχής, για τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων σοβαρών σχέσεων. Να είστε ενεργοί σήμερα αν θέλετε να σημειώσετε πρόοδο στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, αλλά ακολουθήστε αυτά που ανέφερα στην αρχή του κειμένου! Όσοι από εσάς έχετε ένα θέμα υγείας, θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για αποθεραπεία και ανάκαμψη. Την Τετάρτη είναι καλή μέρα για την εφαρμογή σχεδίων ιδιοκτησίας ή αγορών.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, είναι μια μέρα που θα είστε πρόθυμοι να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας για συναισθηματικά θέματα και οικογενειακές καταστάσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σας εξασφαλίζει από προβλήματα στην ερωτική σας ζωή και οι γυναίκες θα το αισθανθείτε περισσότερο. Σήμερα, προσπαθήστε να εναρμονίσετε τη σχέση σας, όχι να δημιουργήσετε νέα προβλήματα και αντιφάσεις.

Κριός – θα έχετε αρκετά καθήκοντα σήμερα, που είναι απαραίτητα για την οικογένειά σας. Δώστε το καλύτερό σας για την εφαρμογή τους.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Λέων – Οι ανησυχίες ή κάποιο άγχος που σχετίζεται με έναν άντρα είναι πιθανά.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – σήμερα, θα περάσετε καλά μέσα από συναντήσεις, συνομιλίες ή συγκεντρώσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μια μέρα που θα λάβετε πολλές και πολύτιμες πληροφορίες.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε πιο δυναμική επικοινωνία. Δεν θα σας κάνουν ευτυχισμένους όλες οι ειδήσεις σήμερα και είναι πιθανές απογοητεύσεις ή θλίψη. Σημαντικά γεγονότα θα σχετίζονται με ταξίδια, μεγάλες αποστάσεις ή άτομα από άλλες πόλεις και χωριά.

Ταύρος – ετοιμαστείτε για πολύ δουλειά, για πιο υπεύθυνες εργασίες και υποχρεώσεις.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Παρθένος – προσοχή θα απαιτήσει η σχέση σας με ένα γυναικείο άτομο, που θα προσπαθήσει να σας χειριστεί για κάποιο σκοπό και να σας εκμεταλλευτεί με κάποιο τρόπο.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Αιγόκερως – τα προβλήματα σήμερα δεν είναι σίγουρα από χθες και η καθυστέρηση της λύσης σε ένα πρόβλημα, προκαλεί την εμφάνιση άλλων προβλημάτων.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, είναι μια μέρα που θα πρέπει να επενδύσετε με περισσότερο ενθουσιασμό ή αποφασιστικότητα σε ενέργειες που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Οι εργασίες που σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς και που εξαρτώνται από εσάς, θα είναι σημαντικές και επείγουσες. Είναι μια επιτυχημένη μέρα από πολλές απόψεις, γι’ αυτό ενεργήστε με αυτοπεποίθηση και μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο.

Δίδυμοι – μια μέρα που θα αλλάξετε τα σχέδιά σας εν κινήσει. Θα υπάρξουν εκπλήξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ζυγοί – μια υπέροχη μέρα για την πραγματοποίηση σημαντικών σχεδίων για εσάς. Μοιραστείτε τα και ζητήστε εμπειρία ή βοήθεια από άτομα αν χρειάζεται.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Υδροχόος – μια μεγάλης διάρκειας συνομιλία ή ένα γεγονός φέρνει η μέρα, που σχετίζεται με ένα κορίτσι, κόρη, εγγονή, αδελφή κ.τ.λ
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να μιλήσετε λιγότερο, να ακούσετε περισσότερο και να σκεφτείτε τα γεγονότα της ημέρας. Πολύ λίγα πράγματα σήμερα θα εξαρτηθούν από εσάς, οπότε τα συναισθήματά σας πρέπει να σταθμιστούν καλά. Σήμερα, σώστε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σας και μετά τα αγαπημένα σας πρόσωπα από αρνητικά συναισθήματα και αντιδράσεις.

Καρκίνος – κάθε ενέργεια που κάνετε σήμερα στο σπίτι σας, θα είναι σημαντική. Μην υποτιμάτε τα οικογενειακά σας καθήκοντα και τις ευθύνες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – η μέρα φέρνει χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες για εσάς, οι οποίες θα έρθουν από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους ή τους γείτονές σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για ενέργειες που σχετίζονται με συμβάσεις, έγγραφα, οικονομικά θέματα, πληρωμές κ.λπ.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.