Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)


Σήμερα, η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας πιο καταθλιπτικά συναισθήματα και απότομες εκρήξεις συναισθημάτων. Γινόμαστε πιο εσωστρεφείς, ενώ πολλές φορές νοιώθουμε μια απροσδιόριστη εσωτερική αναστάτωση και συνήθως προτιμούμε την απομόνωση. Τα εμπόδια δεν λείπουν από αυτή την όψη, εντείνοντας το γενικότερο κλίμα και τα λόγια μας! Αποφύγετε ζητήματα που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με άτομα ισχύος, εξουσίας σε κάθε τομέα της ζωής σας και ειδικά στην εργασία (επηρεάζει περισσότερο τα Γ΄ δεκαήμερα των τελευταίων ημερών).


Από τις 16:00, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, δημιουργώντας ένα εξάγωνο με τον Ερμή. Έτσι θα νιώσουμε τα πνευματικά ερεθίσματα που μας επηρεάζουν και από τους δύο πλανήτες. Ίσως θα αναθεωρήσουμε σχέδια για τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένεια με θετική διάθεση, ενώ οι βόλτες και οι όμορφες συζητήσεις είναι στο αστρολογικό μενού επίσης. Και το βράδυ είναι κατάλληλο για επιχειρηματικά ζητήματα και παρόμοια θέματα, καθώς μπορούμε να βασιστούμε σε καλές ιδέες. Η κρίση μας τώρα είναι πιο ορθή, η αντίληψη πιο γρήγορη και η σκέψη μας μπορεί να αποδεχτεί ζητήματα και να δημιουργήσει πιο καινοτόμα (επηρεάζει περισσότερο τα Α΄ δεκαήμερα των πρώτων ημερών).

Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη αρχή για τη νέα εβδομάδα. Μην φοβάστε τις περισσότερες από τις εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσετε σήμερα. Δράστε και αποδείξτε τις ικανότητες σας! Γνωρίστε διαφορετικούς ανθρώπους, πραγματοποιήστε νέες ιδέες! Το άγχος και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου θα ανταμειφθούν με σημαντικά αποτελέσματα για εσάς. Ένα πρόβλημα με ένα ανδρικό άτομο θα έχει την ευκαιρία να επιλυθεί, χάρη σε σημαντικά νέα ή προτάσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εργασία με εργαλεία και για την ανάπτυξη περιουσιακών ή οικιακών υποθέσεων.

Οι ερωτικές σας σχέσεις πρέπει να αφήσετε να εξελιχτούν φυσικά. Η πίεση από εσάς θα σας φέρει ανεπιθύμητες ανησυχίες ή την εμφάνιση ευαίσθητων καταστάσεων. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι στο σπίτι σας, στις οικογενειακές σας υποθέσεις και θα είναι μια ευκαιρία για θετικά συναισθήματα και εμπειρίες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε κάποιες ευθύνες σχετικά με ένα παιδί ή νεότερα άτομα που θα πρέπει να εκπληρωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια και για την ανάπτυξη επαφών με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις (ιντερνετικές πιθανότατα). Σήμερα μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκές ειδήσεις για εσάς από άλλη τοποθεσία. Θα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς η επικοινωνία με άτομα για την οποία θα υπάρχουν ορισμένοι λόγοι.

Κριός – μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ζητήματα που ξαφνικά εμφανίζονται και απαιτούν το χρόνο και την προσπάθειά σας να τα επιλύσετε. Αν και θα βρεθείτε κάτω από πολύ πίεση, τελικά θα επικρατήσετε. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε πολύ γρήγορα, καθώς μπορεί να κάνετε λάθη. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή ένα απροσδόκητο εισόδημα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – να είστε προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες σας σήμερα. Δώστε σε κάθε νέα σχέση χρόνο να δοκιμαστεί φυσικά και να αναπτυχθεί φυσικά. Στη δουλειά, η πίεση αυξάνεται και αυξάνεται γρήγορα και το πρόγραμμά σας θα είναι απολύτως γεμάτο.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα για να εργαστείτε με σημαντικά έγγραφα, συμβόλαια, οικονομικά θέματα και άλλες ενέργειες που απαιτούν μεγαλύτερη συγκέντρωση.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε περισσότερες οικογενειακές εργασίες και δεσμεύσεις, σε μερικές από τις οποίες θα πρέπει να βασιστείτε στην βοήθεια άλλων ανθρώπων. Σε γενικές γραμμές, έχετε μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα μπροστά σας, στην οποία τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν μόνο από τη βούληση και τη φιλοδοξία σας.

Ταύρος – μια υπέροχη μέρα για λογικά και πρακτικά θέματα που αφορούν χρήματα και οικονομικά έγγραφα και πληρωμές. Παρόλο που υπάρχει μια ατμόσφαιρα γενικής αναστάτωσης, θα πρέπει να μην επηρεάζεστε από αυτήν.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Παρθένος – σήμερα παρακολουθήστε τις ειδήσεις στη χώρα όπου ζείτε ή σε όλο τον κόσμο. Μερικές από αυτές μπορεί να είναι σημαντικές για εσάς προσωπικά και για τα σχέδιά σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να υποφέρει από εντάσεις σήμερα, αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα διαρκέσει πολύ, ειδικά αν καταφέρετε να είστε όσο πιο ευέλικτοι και διπλωματικοί μπορείτε.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – πολύ δουλειά και θα σας φέρει ένταση, αλλά και μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σημαντική ιδέα για να αποδείξετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Μην αφήνετε αυτά που λένε οι άλλοι να σας επηρεάσουν αδικαιολόγητα ή να σας οδηγήσουν στο να κάνετε λάθος επιλογές.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα νιώσετε ευχάριστα συναισθήματα, που σχετίζονται με την πραγματοποίηση των προσδοκιών ή των σχεδίων σας και σε ορισμένες περιπτώσεις με χρήματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να εργαστείτε με έγγραφα, να υπογράψετε μια σύμβαση ή άλλη συμφωνία.

Δίδυμοι – ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα γυναικείο και το πιθανότερο νεαρό άτομο, θα σας απασχολήσει. Ζητήματα που σας ενοχλούν, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με την οικογένεια, επιλύονται τελικά, αφήνοντάς σας ελεύθερους να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε και μην ξεκινάτε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα σας οδηγήσει σε χάος.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ζυγός – προσέξτε σε όλα τα σημαντικά θέματα που θα ασχοληθείτε σήμερα. Προσοχή στα ψέματα, την εξαπάτηση ή την αυταπάτη. Η αισθηματική σχέση σας φαίνεται γεμάτη από πολλά μικρά προβλήματα. Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες που αφορούν εσάς, όμως και εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να συνεργαστείτε, για να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Υδροχόος – παρά τις ευνοϊκές τάσεις, η Δευτέρα θα είναι μια μέρα για να παραμείνετε στάσιμοι και να συνεχίσετε τις εργασίες που έχετε ήδη αναλάβει. Ορισμένες σχέσεις με άτομα γύρω σας, τείνουν να σας προκαλούν σύγχυση και αυτό δεν βοηθά. Θα ήταν καλό να έρθετε σε επαφή και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αυτό θα σας φέρει ανακούφιση και θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ακριβώς τις καταστάσεις γύρω σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με πολλές διαφορετικές εργασίες και καταστάσεις. Αυτή θα είναι μια στιγμή που θα σας φέρει μια ποικιλία αλλαγών και ευκαιριών για ταξίδια και μετακινήσεις. Σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία με γείτονες ή φίλους, με τους οποίους θα συζητήσετε διάφορα οικογενειακά θέματα και καταστάσεις.

Καρκίνος – μια υπέροχη μέρα που θα είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί στην επιθυμία των άλλων να μιλήσουν ή να είναι μαζί σας. Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση, μπορεί να βρεθείτε σε έντονη διαφωνία. Κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Σκορπιός – μια πολύ κουραστική μέρα, με επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα, συνομιλίες ή συναντήσεις με άτομα από διαφορετικά μέρη. Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις, προβληματικές καταστάσεις και διαφωνίες. Μην το παρακάνετε και μην πιέζετε την τύχη σας, γιατί θα επιδεινώσετε τα πράγματα. Εάν παραμείνετε ευέλικτοι και προσπαθήσετε να συμβιβάζεστε, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να βρείτε κάποια ειρήνη. Εάν είστε ανύπαντροι, ετοιμαστείτε να συνδεθείτε ξανά με κάποιον από το παρελθόν σας. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάτι που είχε μείνει ημιτελές με τον τρόπο που θα επιλέξετε.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – ένα γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα άνω των 50 μπορεί να σας ανατρέψει δυστυχώς την διάθεση, να σας απογοητεύσει ή να σας προσβάλει. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τον σύντροφό σας από το άγχος της εργασίας σας σήμερα και μην φέρνετε μαζί σας αυτά τα προβλήματα μέσα στη σχέση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψετε τη σχέση σας από άσκοπα προβλήματα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.