Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Advertisements

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι ένα φεγγάρι υπεύθυνο, έξυπνο και προσανατολισμένο στην ασφάλεια. Η Σελήνη τετραγωνίζει με την Κριαρίσια Αφροδίτη και δίνει καθοδήγηση από τις αισθήσεις και το ένστικτο! Θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα στα αισθηματικά και στην οικογένεια. Οικογενειακά προβλήματα, διαταραχές της υγείας, δυσκολίες στην εργασία, δυσφορία με το αντίθετο φύλο και δημόσιες διαφωνίες. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και το μυαλό κινείται γρήγορα και πρακτικά, αλλά βιαστικά και παρορμητικά. Οι συζητήσεις έχουν ένταση και πάθος και πολλές φορές έχουν ένα τόνο αγένειας και επιθετικότητας!

Σήμερα, η πιο αργή ανάπτυξη των καθημερινών σας εργασιών μπορεί να σας δώσει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε. Ωστόσο, η Κυριακή θα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να οργανώσετε σχέδια που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας, το σπίτι ή διάφορα θέματα ακινήτων. Στην πραγματικότητα, θα έχετε αρκετό χρόνο για τα πάντα με μια καλύτερη οργάνωση. Οι οικογενειακές σας σχέσεις μπορεί επίσης να είναι η προτεραιότητά σας την Κυριακή. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος κίνδυνος την Κυριακή, του να τείνετε να εμβαθύνετε στα οικογενειακά σας προβλήματα ή τα προβλήματα του σπιτιού, λαμβάνοντας τα πιο συναισθηματικά, ευαίσθητα ακόμη και αρνητικά. Σήμερα θα είναι σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι στη σκέψη και τη δράση, να ενεργείτε πρακτικά και να κοιτάτε αισιόδοξα το μέλλον σας. Ορισμένες προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας ή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα άτομα γύρω σας, θα έχουν θετική επίδραση στην προσωπικότητά σας.

Η ημέρα μπορεί να φέρει ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί. Τα νεότερα άτομα και ειδικά τα αγόρια, πρέπει να αποφεύγουν τα ακραία αθλήματα και τις επικίνδυνες δραστηριότητες. Σήμερα μπορείτε να λάβετε μια απόφαση σχετικά με ένα έγγραφο ή σύμβαση που θα σας ωφελήσει με κάποιο τρόπο. Η μέρα θα ευνοήσει τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και την συνάντηση με νέους ανθρώπους.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα παιδιά ή νεότερα άτομα. Νέες γνωριμίες σήμερα θα σας ενδιαφέρουν και θα κατανοήσετε διαισθητικά τη σημασία τους για το μέλλον σας. Αυτή η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία ή την τύχη να επιτύχετε εσωτερική ισορροπία και μεγαλύτερη σαφήνεια για το μέλλον σας.

Κριός – κάντε τολμηρά, αλλά εφικτά σχέδια για το μέλλον σας. Κάποιοι άνθρωποι σήμερα θα έχουν ευεργετική επίδραση στις ενέργειές σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Λέων – ξεκουραστείτε την Κυριακή, μην επιβαρύνεστε με πολλές ή σοβαρές ευθύνες.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποτελέσει πηγή ευχάριστων συναισθημάτων.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια δυναμική μέρα για εσάς, με την ανάπτυξη διαφόρων καταστάσεων που θα αλλάξουν γρήγορα τις σκέψεις και τα σχέδιά σας. Σήμερα θα έχετε σημαντικές συνομιλίες ή επαφές με μια γυναίκα, αλλά γενικά η επικοινωνία σας με τις γυναίκες θα είναι δύσκολη και τεταμένη. Από οικονομική άποψη, τα πράγματα θα είναι ευαίσθητα και μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με άτομα στην οικογένειά σας.

Ταύρος – τα περισσότερα από τα καθήκοντα που έχετε για σήμερα, μπορεί να σας επιβαρύνουν, αλλά προσαρμόστε την ενέργειά σας σωστά. Μην δημιουργείτε δυσφορία που θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Παρθένος – σήμερα θα συζητήσετε σημαντικά ζητήματα με γυναίκες στην οικογένειά σας, που μπορεί να είναι νεότερες από εσάς (όχι απαραίτητα).
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – σκεφτείτε πιο σοβαρά για τα προβλήματα της ζωής σας. Ποια είναι η πηγή τους, τι τους προκαλεί, είναι μόνο δικό σας λάθος; Εάν βρείτε τις σωστές απαντήσεις, η απόφαση για την εκκαθάρισή τους θα είναι εμφανής.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα για εσάς, καθώς διάφορα γεγονότα θα σας γεμίσουν αισιοδοξία για το εγγύς μέλλον. Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να κάνετε σχέδια και να καθορίσετε τους στόχους σας, για την υλοποίηση των οποίων θα επενδύσετε ενέργεια τις επόμενες επτά ημέρες. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους, προγραμματίζοντας μελλοντικές κοινές δράσεις μαζί τους.

Δίδυμοι – υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης ή ψέματος σε κάποιον. Ακόμα κι αν πρόκειται για ακούσια ενέργεια από την πλευρά σας, η απάντηση ή το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευχάριστο.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – ξεκουραστείτε σήμερα, μην πιέζεστε και ακολουθείτε αυστηρά ένα βαρύ πρόγραμμα με τις καθημερινές σας εργασίες.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – τα καλά πράγματα θα σας δείξουν την ορθότητα του μονοπατιού που έχετε επιλέξει για ανάπτυξη καταστάσεων και το αντίστροφο.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες – να είστε προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις ή ξεκινάτε νέα πράγματα, ειδικά εάν απαιτούν περισσότερη υπομονή και ακρίβεια στην εφαρμογή τους. Αυτή η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη δουλειά από εσάς στο σπίτι και στην εργασία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενεργείτε επιπόλαια ή βιαστικά, καθώς διακινδυνεύετε να μπείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Καρκίνος – χρησιμοποιήστε την Κυριακή για οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναντήσεις και συνομιλίες με στενούς φίλους. Μην απομονωθείτε στο σπίτι σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – ένα γεγονός ή λόγια μιας γυναίκας άνω των 50 (στις περισσότερες περιπτώσεις) θα σας προκαλέσει πόνο ή θλίψη.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – σήμερα σκεφτείτε το μονοπάτι που έχετε ακολουθήσει μέχρι τώρα. Η στασιμότητα στη ζωή σας, σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή σχέση, πρέπει να εκκαθαριστεί, να αλλάξει. Από εσάς εξαρτάται….
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: