Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4
Advertisements

Την Παρασκευή, θα πρέπει να συνδυάσετε τις έντονες δονήσεις του Απριλίου, για να ολοκληρώσετε κρίσιμα θέματα με τη χρήση σοφών και πρακτικών λύσεων. Σήμερα δεν είναι η μέρα μάχης, ο στόχος είναι να εναρμονίσουμε τα αντίθετα ή διαφορετικά άτομα, απόψεις και διαθέσεις. Προετοιμαστείτε σήμερα για να ακούσετε περισσότερο τι λένε οι άλλοι. Η σιωπή σήμερα μπορεί να είναι χρυσός. Ένα σχόλιο ή μια παρατήρηση μπορεί να προκαλέσει μια σειρά δυσάρεστων συγκρούσεων και παρανοήσεων.

Σήμερα η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες επαφές και εμπειρίες με μια γυναίκα από άλλο μέρος, εθνικότητα ή θρησκεία για κάποιους. Η επίλυση οικονομικών ζητημάτων και προβλημάτων, μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από ό,τι περιμένατε. Η ημέρα δεν φέρνει οικονομικές δυσκολίες, αλλά η προσοχή σας σχετικά με το χρήμα και ειδικά όταν εργάζεστε με χρήματα, θα είναι παραπάνω από επιθυμητά για εσάς. Η υγεία ενός γυναικείου νεαρού ατόμου (τις περισσότερες φορές), μπορεί να απαιτεί ιατρική εξέταση, ή θεραπεία.

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα έχετε υποχρεώσεις ή προβλήματα στο σπίτι σας σχετικά με την τεχνολογία, με διάφορες άμεσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και διάφορα άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα είναι σημαντικό να μην προσέχετε τυχόν νέα ή σχόλια που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Το απόγευμα και το βράδυ, θα έχετε μια ουσιαστική συνομιλία με φίλους.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες ,Τοξότες, πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε ή θα κάνετε μια μετακίνηση σήμερα για οικογενειακούς λόγους. Είναι δυνατόν να συναντήσετε συγγενείς από άλλο μέρος. Η Παρασκευή δίνει συνομιλίες ή συναντήσεις με ενδιαφέροντα άτομα, ακόμη και με ξένους. Να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας και να αποφύγετε την απαισιοδοξία.

Κριός – σήμερα θα περάσετε καλά με το να σχεδιάσετε τις ιδέες και τις ενέργειές σας.

Υγεία ⇒ 1/5

Χρήμα ⇒ 3/5

Οικογένεια ⇒ 1/5

Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – σήμερα, μπορείτε να χαρείτε από κάποια απροσδόκητα χρήματα, μικρά επιπλέον έσοδα ή άλλα θετικά οικονομικά γεγονότα για εσάς.

Υγεία ⇒ 5/5

Χρήμα ⇒ 4/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Τοξότης – σήμερα να είστε γενναιόδωροι με χαμόγελο και διάθεση. Δώστε το καλύτερο του εαυτού σας και έτσι το καλύτερο θα επιστρέψει σε σας.

Υγεία ⇒ 5/5

Χρήμα ⇒ 4/5

Οικογένεια ⇒ 2/5

Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, δώστε περισσότερη προσοχή στο σπίτι ή στα παιδιά σας (εάν έχετε). Αυτή η μέρα σας προσφέρει δυνατές και αξέχαστες εμπειρίες, οπότε δώστε το καλύτερο.

Ταύρος – σήμερα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα υπέροχο φαγητό, νέα ρούχα ή άλλα πράγματα που θα δημιουργήσουν μια καλύτερη διάθεσή και θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση.

Υγεία ⇒ 5/5

Χρήμα ⇒ 4/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Παρθένος – αυτή η μέρα σας φέρνει μια συνάντηση ή συνομιλία με έναν άνδρα φίλο ή σύντροφο, που μπερδεύεται σε θέματα που σχετίζονται με τα προσωπικά του.

Υγεία ⇒ 4/5

Χρήμα ⇒ 4/5

Οικογένεια ⇒ 3/5

Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – σήμερα να είστε μαζί με παιδιά, με ενήλικες και να προσαρμοστείτε με τους χαρακτήρες και τις συνήθειες των ανθρώπων γύρω σας. Μια ευχάριστη δοκιμασία σας φέρνει μια εξέλιξη που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Υγεία ⇒ 3/5

Χρήμα ⇒ 2/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, πολλοί πιθανότατα θα ασχοληθείτε με κάποια εργασία. Θα είναι μια εξαιρετική μέρα για εσάς, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε την όπως είναι. Κρατήστε την πόρτα σας ανοιχτή στους επισκέπτες. Εάν κάποιος σας προσκαλέσει σε μια συγκέντρωση ίσως και μέσω διαδικτύου, μην απορρίψετε την πρόσκληση.

Δίδυμοι – μια ημέρα για αγάπη, αρμονία, ζητώντας ή δίνοντας συγχώρεση, ενώ ένα δώρο ή μια όμορφη χειρονομία είναι πιθανά.

Υγεία ⇒ 5/5

Χρήμα ⇒ 4/5

Οικογένεια ⇒ 4/5

Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – είστε πολύ ανυπόμονοι σήμερα, θα πρέπει να δείξετε ηρεμία. Αποδεχτείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις όπως είναι.

Υγεία ⇒ 5/5

Χρήμα ⇒ 2/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Υδροχόος – Είναι μια μέρα με επιρροή από καλές ευκαιρίες, με πιθανότητες επιτυχίας, αλλά μην είστε αλαζονικοί, περήφανοι και εγωιστές.

Υγεία ⇒ 4/5

Χρήμα ⇒ 1/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, σήμερα θα λάβετε αποφάσεις που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το χωρισμό από ορισμένα άτομα, την εργασία κ.λ.π. Παρά την σημασία αυτής της ημέρας, θα υπάρξει πιθανόν κάποια απόπειρα χειραγώγησης ή κλοπής, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Την Παρασκευή, ορισμένοι από εσάς θα ανησυχείτε για την υγεία ενός στενού φίλου ή συγγενή.

Καρκίνος – έχετε πολλές δουλειές στο σπίτι σας. Μην προγραμματίζετε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση μόνο. Εστίαση στις ημιτελείς δουλειές του σπιτιού.

Υγεία ⇒ 5/5

Χρήμα ⇒ 2/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Σκορπιός – ο κίνδυνος που φέρνει η μέρα, είναι ένα ψέμα με σκοπό να εξαπατηθεί σε κάτι. Ελπίζω να έχετε αρκετή εμπειρία ζωής και να αποφύγετε τέτοιες παγίδες και κινδύνους.

Υγεία ⇒ 2/5

Χρήμα ⇒ 5/5

Οικογένεια ⇒ 2/5

Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ιχθείς – οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να σας ωφελήσουν με πληροφορίες, συναντήσεις ή προτάσεις που θα λάβετε. Οι ενέργειές σας σήμερα είναι δική σας ευθύνη.

Υγεία ⇒ 2/5

Χρήμα ⇒ 2/5

Οικογένεια ⇒ 5/5

Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.