Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Καλό μήνα! Είστε έτοιμοι να ανοίξετε νέες πόρτες με νέες ευκαιρίες στη ζωή σας; Εάν έχετε ολοκληρώσει σωστά κάποιες σημαντικές προετοιμασίες στα τέλη Μαρτίου, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντικούς στόχους και εργασίες βήμα προς βήμα. Νέες αλλαγές θα συμβούν σήμερα, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, τόσο στα αισθηματικά σας, όσο και στην οικογένεια. Ωστόσο, ο καθένας θα τα νιώσει ανάλογα με την πνευματική και ατομική του ανάπτυξη. Τα πράγματα δεν μπορούν να είναι τα ίδια για όλους. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτοί οι δυο τομείς της ζωής σας θα υποστούν τη μεγαλύτερη, πιο σημαντική εξέλιξη, είτε έχετε τη θέληση και την επιθυμία αυτή, είτε όχι. Κάποια πράγματα πρέπει να συμβούν.


Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για εσάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μια καλή στιγμή για τεμπελιά και να αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει χρόνο. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και στο τέλος της ημέρας να χαίρεστε για τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για αγορές ή επισκευές (βελτιώσεις) στο σπίτι σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, έχετε μια σημαντική μέρα μπροστά σας, την αρχή ενός νέου κύκλου ανάπτυξης σημαντικών δράσεων και σχεδίων για εσάς. Σε πολλές περιστάσεις άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας, αλλά θα πρέπει και εσείς με την σειρά σας να λάβετε υπόψη τη γνώμη τους. Οι εκδηλώσεις εγωισμού δεν θα γίνονται ανεκτές με κανέναν τρόπο.


Κριός – σήμερα τα νεότερα άτομα του ζωδίου θα είναι ευάλωτα στην εξαπάτηση, την επιρροή ψεύτικων ειδήσεων ή υποσχέσεων.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Λέων – οι στιγμές της θλίψης σήμερα μπορεί να σχετίζονται με την απώλεια (κυριολεκτική ή μεταφορική) ενός αγαπημένου σας στο πρόσφατο παρελθόν σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Τοξότης – και σήμερα θα υπάρχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας με άλλα άτομα με τα οποία έχετε κοινές εργασίες, κοινά μαθήματα ζωής ή άλλα σημαντικά καθήκοντα που πρέπει να εκτελέσετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα εστιάσετε σε διάφορα οικογενειακά θέματα ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι, που θα είναι σημαντικά για εσάς. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε για ενδιαφέροντα θέματα με συγγενείς, κυρίως γυναίκες. Αυτή η ημέρα θα τη θυμόμαστε με νέα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα από τον κύκλο συγγενών ή γνωστών σας.

Ταύρος – σήμερα περισσότερη δράση και δουλειά που απαιτεί ακριβέστερο σχεδιασμό των καθηκόντων και των ευθυνών σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – η υγεία σας είναι ασταθής λόγω αϋπνίας, κάποιας ίωσης ή άλλης ασθένειας. Εάν είναι δυνατόν, δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒  2/5

Αιγόκερως – θα ξεκινήσετε με ένταση και προβλήματα αυτόν τον μήνα. Τα γεγονότα που θα σας επιβαρύνουν αυτήν τη στιγμή, δείχνουν πού και ποια μαθήματα ζωής σας δίνονται για τον Απρίλιο. Μάθετε από αυτά!
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε μια ξεχωριστή μέρα για την ανάπτυξη των υποθέσεων σας. Θα έχετε την ευκαιρία για πραγματική επιτυχία που σχετίζεται με τα χρήματα ή τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η ημέρα προβλέπει γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο που θα αντικατοπτρίζει με κάποιο τρόπο αυτά τα θέματα και τον προϋπολογισμό σας.

Δίδυμοι – σήμερα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια αγορά ή να κάνετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα δώρο. Οτιδήποτε έχει να κάνει με πράγματα, αγαθά ή ακίνητα, σήμερα θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ζυγός – οι εκπλήξεις σήμερα θα προκαλέσουν αλλαγές στα σχέδιά σας. Τα πράγματα θα λειτουργούν όμως με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Υδροχόος – οι κίνδυνοι σήμερα κρύβονται μέσα σας, στις δικές σας αποφάσεις και ενέργειες. Το χάος, όπου προκύπτει, θα απαιτήσει υπεύθυνη δράση και πολλή κοινή λογική.

Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να βρείτε το θάρρος να ξεκινήσετε κάποια πράγματα με αυτοπεποίθηση, για να δείτε να έχουν μια καλύτερη εξέλιξη για εσάς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε συνειδητοποιήσει τα λάθη σας ή έχετε βρει νέες μεθόδους για την εφαρμογή όσων θέλετε να κάνετε. Σήμερα, αντιμετωπίστε τολμηρά τα προβλήματά σας στην εργασία ή με συναδέλφους που δημιουργούν ένταση.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει συνομιλίες, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς. Σήμερα θα έχετε κάτι να μάθετε από τα άτομα με τα οποία ζείτε μαζί .
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Σκορπιός – οι καλές οικονομικές τάσεις αυτής της ημέρας, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ιχθείς – σήμερα η προσωπική σας ζωή θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή, εξετάζοντας κάποια φαινομενικά αθώα σχόλια ή παρατηρήσεις.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading