Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

Την Τετάρτη θα μπορέσετε να δείτε κάποια από τα αποτελέσματα ή συνέπειες της εργασίας σας, σε σχέσεις με άλλα άτομα με τα οποία έχετε μια τεταμένη σχέση από την αρχή της εβδομάδας. Σήμερα η διάθεσή σας, ο θετικισμός και η αισιοδοξία σας, θα είναι πολύ σημαντικά, παρά τις δυσκολίες ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα ήταν καλό να βρείτε την αρμονία και την ισορροπία ανάμεσα σε όσα έχετε κάνει τις πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδας και σε αυτά που σκοπεύετε να κάνετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Την Τετάρτη, ενδέχεται να υπάρχει ένταση στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ή υποθέσεων που σχετίζονται με την επιχείρησή σας (εάν έχετε). Η ένταση μπορεί να σχετίζεται με συγκεκριμένες προθεσμίες για εργασίες, εργασία με άτομα με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες και νοοτροπίες ή με εμπόδια που σχετίζονται με απροσδόκητους παράγοντες και περιστάσεις. Την Τετάρτη, η σχέση με τις γυναίκες ή μεταξύ των γυναικών θα είναι δύσκολη. Μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή επείγουσα εργασία στο σπίτι θα απαιτήσει από εσάς να προγραμματίσετε καλύτερα τις εργασίες σας. Με αυτόν τον τρόπο, σε κάποιο βαθμό, θα είστε σε θέση να αποφύγετε δυσκολίες ή παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς, καθώς διάφορα δυσάρεστα νέα θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας. Θα τείνετε να είστε πιο απαισιόδοξοι για το μέλλον σας και να δημιουργείτε ένταση με ευερεθιστότητα σας. Εργαστείτε με τον δικό σας τρόπο και επικοινωνήστε επίσης με αυτόν, με τα άτομα με τα οποία έχετε καθημερινή επαφή. Την Τετάρτη, θα πρέπει να περάσετε λίγο αλλά σημαντικό χρόνο με το παιδί σας ή άλλο νεαρό άτομο, συγγενή ή φίλο.

Κριός – σήμερα μπορείτε να γίνετε αντικείμενο εξαπάτησης, χειραγώγησης ή να αποπειραθούν να σας προκαλέσουν με διάφορους τρόπους και σκοπούς.
Υγεία: 4/5
Χρήμα:1/5
Οικογένεια: 5/5
Θέματα αγάπης: 3/5


Λέων – προσπαθήστε να κινητοποιήσετε τους δικούς σας εσωτερικούς πόρους, για να επιτύχετε μια ισορροπία συναισθημάτων, αυτοέλεγχου και μια πιο φιλοσοφική άποψη των γεγονότων σήμερα.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 2/5
Οικογένεια: 5/5
Θέματα αγάπης: 4/5

Τοξότης – σήμερα τα περισσότερα από τα καθήκοντά σας και η απόδοσή τους, θα καθοριστεί από τη βοήθεια ή τη συμμετοχή άλλων ατόμων.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 5/5
Οικογένεια: 3/5
Θέματα αγάπης: 3/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μεγαλύτερο δυναμισμό στις επαφές σας με διαφορετικά άτομα. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στη νοοτροπία φίλων ή γνωστών που έχουν διαφορετικό ταπεραμέντο από εσάς. Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ κουραστικό και μπορεί να θέλετε να απομονωθείτε.

Ταύρος – αυτή είναι μια πολύ σημαντική ή πολυάσχολη μέρα στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Είναι πιθανές επαφές ή επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα (υπηρεσίες δημοσίου, τράπεζες κτλ).
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 5/5
Οικογένεια: 1/5
Θέματα αγάπης: 5/5

Παρθένος – την Τετάρτη, θα προκύψουν κάποια όχι δυσεπίλυτα όμως προβλήματα, η ευθύνη των οποίων μπορεί να είναι δική σας, λόγω της ιδιοσυγκρασία σας, μια ιδέας σας ή άλλου γεγονότος.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 5/5
Οικογένεια: 3/5
Θέματα αγάπης: 2/5

Αιγόκερως – σήμερα μπορείτε να αγοράσετε κάτι για τον εαυτό σας, να φτιάξετε κάτι στο σπίτι σας, να καθαρίσετε το δωμάτιο, το γραφείο ή το εργαστήρι σας. Φέρτε φρεσκάδα και ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου ζείτε ή εργάζεστε.
Υγεία: 3/5
Χρήμα: 1/5
Οικογένεια: 2/5
Θέματα αγάπης: 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα μπροστά σας, στην οποία με καλή προετοιμασία θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντικά θέματα για εσάς. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από διάφορα νέα, προσφορές ή γεγονότα που σας δίνουν προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να παρουσιάσετε την προσωπική σας εργασία, το έργο ή το ταλέντο σας.

Δίδυμοι – απρόσμενα γεγονότα, ξαφνικές καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα, δεν πρέπει να σας προκαλέσουν πανικό ή άγχος. Όλα πάνε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αν και είναι δύσκολο να ελέγξετε τα τρέχοντα γεγονότα.
Υγεία: 2/5
Χρήμα: 2/5
Οικογένεια: 4/5
Θέματα αγάπης: 5/5

Ζυγός – σήμερα ακολουθείτε υπεύθυνα τις καθημερινές σας εργασίες, αποφύγετε επικίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 1/5
Οικογένεια: 1/5
Θέματα αγάπης: 5/5

Υδροχόος – την Τετάρτη είναι καλό να διατηρείτε τον εαυτό σας συναισθηματικά ήρεμο, για να διατηρήσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Αποφύγετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας προκαλεί ένταση ή δυσφορία.
Υγεία: 4/5
Χρήμα: 4/5
Οικογένεια: 1/5
Θέματα αγάπης: 5/5

Καρκίνος, Σκόρπιος, Ιχθύες, την Τετάρτη θα σας ζητηθεί να είστε διπλωματικοί, να κατανοείτε τις περίεργες ή απροσδόκητες αποφάσεις και ενέργειες συγγενών, φίλων ή συναδέλφων. Ο πιο σημαντικός κανόνας σήμερα, είναι να αποφύγετε τη σπατάλη του χρόνου σας. Μπορεί να προκύψει απροσδόκητη ανάγκη για μια συνάντηση ή συγκέντρωση σήμερα.

Καρκίνος – σήμερα ακολουθείτε τη φυσική πορεία των γεγονότων. Η ηγετική θέση σήμερα δεν είναι δική σας.
Υγεία: 5/5
Χρήμα: 2/5
Οικογένεια: 2/5
Θέματα αγάπης: 3/5

Σκορπιός – επενδύστε περισσότερο συναίσθημα, κατανόηση και επιθυμία στις εργασίες ή την ενασχόληση που έχετε σήμερα με παιδιά ή με νεότερους.
Υγεία: 3/5
Χρήμα: 5/5
Οικογένεια: 5/5
Θέματα αγάπης: 5/5

Ιχθείς – την Τετάρτη θα σχεδιάσετε πολλά πράγματα και δεν θα χάσετε ευκαιρίες για την πραγματοποίησή τους. Θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα.
Υγεία: 4/5
Χρήμα: 2/5
Οικογένεια: 4/5
Θέματα αγάπης: 5/5

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.