Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Advertisements

Η Τρίτη, θα συνεχίσει την εξελικτική τάση που ξεκίνησε από την Δευτέρα, αλλά σήμερα θα πρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτοι, ολοκληρώνοντας τις εργασίες και τα θέματα που σας απασχολούν. Όλα όσα κάνετε σήμερα πρέπει να γίνονται αρμονικά, χωρίς ένταση ή θυμό. Σήμερα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δείξετε προσαρμοστικότητα, διπλωματία, ευελιξία στην επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, ακόμα κι αν είναι συγγενείς σας. Ο σεβασμός των απόψεων ή των επιθυμιών των ανθρώπων με τους οποίους θα επικοινωνήσετε σήμερα, θα είναι επίσης πολύ σημαντικός για την επιτυχία της Τρίτης.

Η ημέρα θα ευνοήσει σχέδια ή ενέργειες που σχετίζονται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Θα είναι μια υπέροχη μέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός μωρού. Ορισμένα από τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα μπορούν να προκαλέσουν δισταγμό στις ενέργειές σας, απάθεια εάν κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει ή να δείξετε αμέλεια, που μπορεί να δημιουργήσει ένα σοβαρό πρόβλημα για εσάς.

 

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

 

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, είναι μια ημέρα εκπλήξεων, η οποία θα σχετίζεται κυρίως με απροσδόκητες συναντήσεις, συνομιλίες ή συγκεντρώσεις. Αυτή η ημέρα μπορείτε να περιμένετε ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά προσέξτε πώς την χρησιμοποιείτε, γιατί εύκολα μπορεί να χαθεί και καταστάσεις να στραφούν εναντίον σας.

Κριός – μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα και ειδικά για τους πιο νέους του ζωδίου. Νέες και παλιές φιλίες θα είναι μέρος αυτής της ημέρας.
Λέων – σήμερα τα περισσότερα θέματα για εσάς θα σχετίζονται με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, με ταξίδια ή μετακινήσεις, αλλά και σχέδια που τα αφορούν για το άμεσο ή πιο μακρινό μέλλον.
Τοξότης – θα τείνετε να ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα. Θα αντιμετωπίσετε πολύ ευαίσθητα οποιαδήποτε αγχωτική κατάσταση. Η ένταση σήμερα θα είναι ο νούμερο ένα εχθρός σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα υποχρεωθείτε να δείτε ημιτελείς εργασίες ή υποχρεώσεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν χρήματα και οικονομικά έγγραφα. Αυτή η ημέρα δεν φέρνει ιδιαίτερες εκπλήξεις στη ζωή σας και γενικά θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

Ταύρος – σήμερα θα ασχοληθείτε οικειοθελώς με περισσότερη δράση στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς θα έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δικές σας δεξιότητες και ικανότητες, από ότι σε άλλους ανθρώπους.
Παρθένος – σήμερα θα είστε εχθρικοί με τους ξένους ή τους ενοχλητικούς ανθρώπους. Οι σχέσεις σας με άτομα που ανήκουν στα ζώδια της γης, θα απαιτήσουν προσοχή.
Αιγόκερως – σήμερα θα νοιώθετε ένταση και θα είστε πιο ευερέθιστοι και ευαίσθητοι σε ό,τι δεν βλέπετε να προχωρεί σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, είναι μια μέρα που νέα άτομα θα εισέλθουν στη ζωή σας μέσω των οικογενειακών σας σχέσεων, της εργασίας ή άλλων περιστάσεων. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα από μακριά. Για κάποιο λόγο, οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι η προτεραιότητά σας και η εξέλιξή τους θα είναι ευνοϊκή για εσάς.

Δίδυμοι – η υγεία σας δεν σας δώσει μεγαλύτερα βάρη. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορά θέματα ψυχογενή, οπότε δείτε τι σας πιέζει και σας φέρνει άγχος. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλή ειδικού όπως και να έχει.
Ζυγός – τα σημερινά προβλήματα θα σας κάνουν να αλλάξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις, τον τρόπο εργασίας σας ή τον τρόπο ζωής σας. Ο στόχος τους είναι να σας προκαλέσουν σε μια συγκεκριμένη αλλαγή.
Υδροχόος – οι οικονομικές σας υποθέσεις και η οικονομική σας σταθερότητα θα είναι η προτεραιότητά σας σήμερα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, με τις πρακτικές σας ενέργειες, θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντική επιτυχία. Η σημασία τους θα φέρει σταθερότητα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε τυφλά την επιθυμία σας για επιτυχία, χωρίς να επιλέξετε σωστά τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε και χωρίς να σκεφτείτε τους άλλους ανθρώπους.

Καρκίνος – γενικότερα τα άτομα του ζωδίου, αλλά ειδικά οι γυναίκες, πρέπει να προσέχετε κάθε απόπειρα απάτης, ανεντιμότητας ή ενέργειες παρασκηνιακές στις πράξεις σας.
Σκορπιός – σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα έγγραφο, σύμβαση ή άλλες σημαντικές διατυπώσεις και έγγραφα.
Ιχθείς – σήμερα θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνάντηση, συνομιλία, διαδικτυακή συνέντευξη εργασίας και πολλά άλλα σχετικά .

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: