Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

Οι τάσεις για τον μήνα Απρίλιο θα γίνουν αισθητές σήμερα. Θα υπάρξουν διάφορες ευκαιρίες και αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν ορισμένα σημαντικά γεγονότα αυτόν τον μήνα. Στην πραγματικότητα, ο Απρίλιος θα είναι ο τελευταίος μήνας στον οποίο θα έχετε ευνοϊκές ευκαιρίες για την ολοκλήρωση σχεδίων και δεσμεύσεων, των οποίων η ανάπτυξη έχει ξεκινήσει το 2021 ή νωρίτερα. Από τον Μάιο, αρχίζουν να αναπτύσσονται νέες τάσεις, που αποτελούνται από τα κύρια χαρακτηριστικά του 2022.


Σήμερα, εστιάστε την προσοχή σας σε σύνθετα οικονομικά θέματα. Εάν περιμένετε βοήθεια από έναν άνδρα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε απογοήτευση. Αυτή είναι μια ευοίωνη ημέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή αλλαγών.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, οι περισσότερες από τις υποχρεώσεις και τα θέματά σας θα είναι με γυναίκες. Σήμερα, για κάποιο λόγο θα δώσετε προτεραιότητα στην αγάπη και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη δημιουργία νέων φίλων και για συνομιλίες με φίλους.
Κριός – μεγαλύτερη προσοχή ή εκπλήρωση μιας επείγουσας υποχρέωσης, σχετικά με ένα παιδί ή εγγόνι.
Λέων – στην δουλειά, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σειρά από πιεστικά ζητήματα. Οι λύσεις σε αυτά θα απαιτήσουν μια διαφορετική, πιο διαισθητική προσέγγιση. Μια ενδιαφέρουσα μέρα θα έχουν οι γυναίκες του ζωδίου .
Τοξότης – επιβαρύνεστε με περιττές ανησυχίες. Η υποψία δημιουργεί ανεπιθύμητο άγχος.

Ταύροι, Παρθένοι ,Αιγόκεροι, θα είναι μια σχετικά ήρεμη και αρμονική ημέρα για εσάς, στην οποία θα περιμένετε την ανάπτυξη ή την ολοκλήρωση σημαντικών θεμάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα απολαύσετε την επικοινωνία ή τη συνεργασία με άλλα άτομα. Εάν χάσετε κάτι σήμερα, μην το δραματοποιήσετε .

Ταύρος – σήμερα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να εργαστείτε με έγγραφα και οικονομικά θέματα.
Παρθένος – δώστε προσοχή σε σημαντικές συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε σήμερα. Μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες ή θα σηματοδοτήσουν σημαντικά γεγονότα στο μέλλον σας.
Αιγόκερως – να είστε υπεύθυνοι και δραστήριοι στις οικογενειακές σας υποθέσεις και ευθύνες, που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και θέματα σπιτιού υλικής φύσεως.

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, οι επαφές σας με νεότερους ανθρώπους θα σας μεταφέρουν θετικά συναισθήματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις και θα υπάρχει δραστηριότητα σχετική με χρήματα. Σήμερα, ένα απροσδόκητο κέρδος ή άλλη ενδιαφέρουσα κατάσταση μπορεί να εκπλήξει μερικούς από εσάς.

Δίδυμοι – αποφύγετε τους κινδύνους σήμερα. Αυτή είναι μια μέρα που σηματοδοτεί μια αλλαγή στη ζωή σας. Είτε είστε έτοιμοι για αυτό είτε όχι, θα μάθετε σήμερα.
Ζυγός – κάντε μια επανεκτίμηση των καθημερινών καθηκόντων και ευθυνών σας. Απαιτείται νέα οργάνωση του ημερήσιου προγράμματός σας.
Υδροχόος – την Δευτέρα θα απολαύσετε καταστάσεις που θα έχουν σημασία μόνο για σήμερα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με δύσκολες αποφάσεις, καθώς θα απαιτούν από εσάς όχι μόνο σοφία αλλά και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνετε. Η Δευτέρα θα δώσει δυσάρεστα νέα σχετικά με έναν άνδρα. Οικονομικά, θα είναι μια καλή μέρα, ειδικά αν αυτά τα θέματα σχετίζονται με την οικογένειά σας. Αποφύγετε ταξίδια (μετακινήσεις) ή αναζητήστε διπλωματική λύση σε δυσάρεστες ταξιδιωτικές καταστάσεις.

Καρκίνος – σημαντικές ή ενδιαφέρουσες ειδήσεις για εσάς σήμερα, θα προέρχονται από άλλες πόλεις ή χώρες.
Σκορπιός – μια απροσδόκητη κατάσταση μπορεί να προκαλέσει άγχος, φόβο, ή αδυναμία σωστής αντίδρασης.
Ιχθείς – έχετε αρκετές εργασίες για να ολοκληρώσετε στο σπίτι. Μην χάνετε το χρόνο σας και μην τις αναβάλλετε ξανά.

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.