Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 27/3

Το Σάββατο, είναι μια ευνοϊκή ημέρα για καθημερινές εργασίες και οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού. Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί, μπορείτε με περισσότερη επιτυχία σήμερα να υλοποιήσετε τέτοια σχεδία και εργασίες. Σήμερα, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από απαισιόδοξες διαθέσεις, καταθλίψεις, βαθύτερες δυσάρεστες καταστάσεις, απλώς και μόνο επειδή οι εξελίξεις δεν συμβαίνουν όπως θέλετε.

Αυτή είναι μια ημέρα για αναβίωση, σταθεροποίηση, ανάπτυξη και έξοδο από την ‘’καταθλιπτική εικόνα’’. Τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας σχέδια θα αναπτυχθούν καλά, παρά τους περιορισμούς που σχετίζονται με το Σαββατοκύριακο. Σήμερα, ωστόσο, μπορείτε να συζητήσετε διάφορες οικονομικές παραμέτρους της επιχείρησής σας.


Στην αγάπη, η μέρα θα απαιτήσει υπεύθυνη στάση απέναντι στα συναισθήματά σας και εκείνα του συντρόφου σας. Το Σάββατο θα ευνοήσει σοβαρά σχέδια σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει πολλά συναισθήματα και ενθουσιασμό, αλλά η μελλοντική εξέλιξη μπορεί να ειπωθεί μόνο βάσει των ατομικών σας αστρολογικών παραμέτρων.

Θα ήταν καλό να χρησιμοποιείτε το Σάββατο για περισσότερες δραστηριότητες με τα παιδιά ή άλλα μέλη της οικογένειάς σας, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι νεότερα από εσάς. Θα χρειαστούν σίγουρα την προσοχή σας, ίσως θέλουν να σας μιλήσουν ή θα ήταν καλό να τους διδάξετε κάτι.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια! 

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα ήταν καλό να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι, σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διευθέτηση θεμάτων σε αυτό και γενικά ασχοληθείτε με πράγματα που είναι σημαντικά ή χρήσιμα για εσάς. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ειδήσεις ή μια συνομιλία οικονομικού χαρακτήρα. Μην αγνοείτε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε, καθώς θα εξακολουθούν να είναι πολύ χρήσιμες για εσάς.

Κριός – σήμερα η οικογένεια θα είναι η προτεραιότητά σας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τους ανθρώπους που σας αγαπούν.
Λέων – το Σάββατο, το πιο δύσκολο καθήκον σας είναι να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Θα υπάρξει κάτι που θα χρειαστεί να δουλέψετε σε αυτό και κάτι που πρέπει να μάθετε.
Τοξότης – σήμερα τα πιο σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα και γεγονότα, θα σχετίζονται με παιδιά ή εγγόνια.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα χαρείτε με το να συναντήσετε και να μιλήσετε με φίλους. Σήμερα μπορείτε να κάνετε βόλτες στη φύση ή να ταξιδέψετε σε μέρη που σας ενδιαφέρουν. Όσο περισσότερα άτομα συναντάτε, τόσο θα εμπλουτίζεστε με πληροφορίες και εντυπώσεις.

Ταύρος – σήμερα την προσοχή σας θα απαιτήσουν συνομιλίες ή σχέσεις. Ξοδεύοντας χρήματα για βασικά είδη οικιακής χρήσης, σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποια απροσδόκητα έξοδα, αλλά αυτό θα σας σώσει από πολλά μελλοντικά προβλήματα.
Παρθένος – η οικογένειά σας περιμένει πολλά από εσάς, που θα μπορούσαν να σας ενοχλήσουν. Απαιτούνται χρήματα ανά πάσα στιγμή, οπότε προγραμματίστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας θα είναι σημαντικό για εσάς.
Αιγόκερως – σήμερα θα έχετε συνομιλίες ή εργασίες που σχετίζονται με χρήματα, έγγραφα, ή με μια σημαντική συμφωνία. Οι οικογενειακές ευθύνες θα σας προκαλέσουν ένταση. Η προσωπική σχέση μπορεί να έχει τριγμούς, λόγω διαφοράς απόψεων.

Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι, θα είναι μια συναισθηματική μέρα για εσάς, η οποία μπορεί να σας δώσει μια ευχάριστη παρέα με άλλους ανθρώπους. Είναι δυνατόν να γίνετε ενοχλητικοί εάν δεν ξέρετε πώς να ελέγχετε σωστά τα συναισθήματά σας. Αυτή η μέρα φέρνει επιτυχία και ευνοϊκή ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων και πράξεων για εσάς.

Δίδυμοι – η μέρα μπορεί να σας ευχαριστήσει με μικρές ή απροσδόκητες εισροές μετρητών.
Ζυγός – σήμερα θα πετύχετε σε ενέργειες που σχετίζονται με πράγματα και γενικά με κάποιο είδος ιδιοκτησίας που εσείς ή η οικογένειά σας κατέχετε.
Υδροχόος – μια δύσκολη μέρα, επειδή οι επικίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν καταστάσεις ασαφούς εξέλιξης.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα προσπαθήσετε να δώσετε μια ποικιλία στις ενέργειές σας. Θα επενδύσετε περισσότερο στις καθημερινές σας εργασίες. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε, για να επισκεφθείτε άγνωστα ή ενδιαφέροντα μέρη. Σήμερα, αποφύγετε το κουτσομπολιό και τα σχόλια που κρύβουν ίντριγκες .

Καρκίνος – οι εκπλήξεις σήμερα θα αλλάξουν τα σχέδιά σας, αλλά θα ανοίξουν επίσης νέους ορίζοντες για εσάς.
Σκορπιός – είναι μια μέρα για να συναντήσετε φίλους, να κάνετε νέες επαφές και φιλίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Ιχθείς – θα είναι μια ευοίωνη μέρα ταξιδιού, ανεξάρτητα από την απόσταση ή τον προορισμό.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.