Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

Η Κυριακή σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου ανάπτυξης, που δεν αφορά μόνο τα θέματα που έχετε εμπλακεί αυτήν την εβδομάδα, αλλά και όλο τον Μάρτιο. Αν και ο πρώτος μήνας της άνοιξης δεν έχει τελειώσει ακόμη, θα είστε στην αρχική φάση ενός νέου κύκλου και νέων σχεδίων για τον επόμενο μήνα. Την Κυριακή, μερικοί από εσάς θα είστε σε θέση να ξεκουραστείτε, ενώ άλλοι θα βιαστούν να ολοκληρώσουν ημιτελείς εργασίες. Συνολικά, μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα για εσάς, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας.

Σήμερα στην πραγματικότητα, θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Μπορείτε να μιλήσετε και να λάβετε αποφάσεις για μελλοντικά οικονομικά θέματα που θα αφορούν την νέα εβδομάδα. Ο μόνος κίνδυνος σήμερα προέρχεται από το να ξεχάσεις ή να χάσεις τα υπάρχοντά σου σε δημόσιο χώρο, να γίνεις θύμα κλοπής λόγω της δικής σου απροσεξίας ή άλλης δυσάρεστης κατάστασης λόγω βιασύνης και υπερβολικής εμπιστοσύνης. Μπορεί να προκύψει πρόβλημα για όσους από εσάς θα είναι άπληστοι ή πονηροί όταν ασχολούνται με χρήματα. Όσοι ταξιδεύουν σήμερα για να χαλαρώσουν ή να επισκεφθούν ενδιαφέροντα μέρη θα έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, προσέχετε τις συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια.


 

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια! 

 

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε διαφορετική εξέλιξη σε κάποια από τα σχέδιά σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια κακή διάθεση ή ευερεθιστότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εσάς να μιλήσετε με παιδιά και άτομα νεότερα από εσάς. Το καλό είναι ότι τα δύσκολα συναισθήματα στη ζωή σας σήμερα, θα έρθουν και θα φύγουν γρήγορα, οπότε δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να επιβάλλετε τον αυτοέλεγχο.

Κριός – σήμερα θα περάσετε όμορφα μιλώντας με φίλους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.
Λέων – προσπαθήστε να ξεκουραστείτε περισσότερο σήμερα και να αποφύγετε το σωματικό ή διανοητικό στρες.
Τοξότης – σήμερα θα είναι χρήσιμο και ευχάριστο να συζητηθεί ένα σημαντικό ζήτημα με μια νεαρή γυναίκα.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η Κυριακή έχει προετοιμάσει εκπλήξεις για εσάς που μπορούν να αλλάξουν κάποια σημαντικά σχέδια και στόχους σας. Σήμερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις και συνομιλίες, ανταλλάσσοντας μηνύματα με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Στην προσωπική σας ζωή μπορείτε να ζήσετε ευχάριστα συναισθήματα και αυτό θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να χαρείτε, να χαμογελάτε και να έχετε θετική διάθεση.

Ταύρος – σήμερα δημιουργήστε μια ευχάριστη διάθεση γύρω σας. Η επιστροφή και η ανταπόδοση αυτής της διάθεσης θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα.
Παρθένος – ένα γεγονός με έναν άντρα, θα στρέψει την προσοχή σας σε μια κατεύθυνση που δεν ήταν στα αρχικά σας σχέδια για την ημέρα.
Αιγόκερως – σήμερα ακούστε προσεκτικά τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που θα λάβετε μέσω διαφόρων πηγών. Δεν υπάρχουν τυχαία πράγματα στη ζωή σας σήμερα!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, καθώς θα μπορείτε να βασίζεστε στην τύχη και την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε σήμερα, τι είναι σημαντικό και τι είναι ασήμαντο. Σύντομες στιγμές θλίψης μπορεί να σχετίζονται με κάποιες αποτυχίες της περασμένης εβδομάδας ή την απουσία ενός ατόμου που δεν είναι πλέον μαζί σας.

Δίδυμοι – σήμερα οι εκπλήξεις θα κάνουν τη μέρα σας πολύχρωμη και πολύ ενδιαφέρουσα,
Ζυγός – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μικρές ή απροσδόκητες εισροές μετρητών ή σημαντικά νέα.
Υδροχόος – αγάπη! Αυτό θα έχει σημασία στη ζωή σας την Κυριακή. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τις αποφάσεις σας, την ετοιμότητα, τη στάση και την επιθυμία σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για την εξέλιξη των εσωτερικών σας υποθέσεων, για την επίτευξη αρμονίας στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας. Μην παρεμβαίνετε στη ζωή άλλων ανθρώπων και μην δημιουργείτε δυσκολίες για αυτούς με χειραγωγικές ενέργειες. Η Κυριακή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι, είτε είναι υλικής, είτε άλλης φύσης.

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να οργανώσετε μια σημαντική συνάντηση ή συγκέντρωση.
Σκορπιός – περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, απολαύστε πράγματα που σας χαρίζουν ευχαρίστηση.
Ιχθύες – μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Απρόσμενα γεγονότα, νέα και συναντήσεις θα συμβούν που θα τα θυμάστε .

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.