Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 26/3

Βρισκόμαστε στο τέλος της εβδομάδας. Σχεδόν όλοι έχουν σχέδια για αυτήν την ημέρα, προσοχή όμως σε συναισθηματικά θέματα, ειδικά για όσους ανήκετε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Αυτή η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για σχέδια υλικής φύσης, οπότε προσέξτε τι αγοράζετε. Σήμερα, οι συνομιλίες που σχετίζονται με τα χρήματα θα απαιτήσουν προσοχή, ακόμα κι αν είναι με τους φίλους σας. Αποφύγετε να ενθουσιαστείτε για γρήγορα ή εύκολα κέρδη.

Η επιθυμία του παιδιού αν είστε γονείς ή του συγγενή σας να ταξιδέψει το επόμενο Σαββατοκύριακο, μπορεί να αποτελέσει πηγή αντιπαραθέσεων ή συγκρούσεων. Σήμερα μπορεί να έχετε μια απροσδόκητη συνάντηση με κάποιους επισκέπτες στο σπίτι σας ή μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση. Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα για δουλειά και επαγγελματικούς λόγους. Δεν περιλαμβάνονται απροσδόκητες νέες ευκαιρίες σήμερα.

Όσοι από εσάς έχετε πρόβλημα υγείας ή φροντίζετε έναν άρρωστο αγαπημένο σας πρόσωπο, βοηθήστε τους να επικεντρωθούν στη σωστή εφαρμογή των ιατρικών συνταγών και φυσικά αν αφορά εσάς ακολουθείστε κατά γράμμα την θεραπεία σας.

Στο τέλος του κειμένου, δες το βίντεο με τις προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται!

Κριοί, Λέοντες ,Τοξότες, τα γεγονότα για εσάς θα έχουν αργή εξέλιξη, με αίσθημα απώλειας, στασιμότητα και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Σήμερα θα είναι καλό να είστε ανοιχτοί στις συμβουλές μιας γυναίκας που θα προσπαθήσει να έχει θετική επίδραση σε εσάς και να σας βγάλει από αυτήν τη μπερδεμένη κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, αυτή η ημέρα μπορεί να είναι σημαντική, ειδική για να ζήσετε μια σημαντική αλλαγή που θα φέρει νέα πράγματα στη ζωή σας.

Κριός – δεν θα χάσετε έναν λόγο χαράς, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεσή σας και την ικανότητά σας να απολαύσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή.
Λέων – μην κάνετε μεγάλα σχέδια για σήμερα. Επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση των επειγόντων καθημερινών εργασιών σας.
Τοξότης – Έχετε αρκετή δουλειά στο σπίτι ή σε μια ιδιοκτησία σας. Μην χάνετε το χρόνο σας!

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, στην οποία απροσδόκητα γεγονότα μερικές φορές θα σας στερήσουν την ευκαιρία να την απολαύσετε συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορείτε να επιτύχετε κάτι σημαντικό, να κάνετε μια αλλαγή ή άλλες ενέργειες ευνοϊκές για εσάς, που σχετίζονται κυρίως με την εργασία ή την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, λάβετε τολμηρές σημαντικές αποφάσεις και μην φοβάστε τους κινδύνους.

Ταύρος – σήμερα με κάθε κόστος διατηρείτε προσωπικά έγγραφα, σημαντικές πληροφορίες, μακριά από την περιέργεια ή τον κίνδυνο κλοπής από άλλα άτομα .
Παρθένος – αποφύγετε τον πανικό, ανεξάρτητα από τα γεγονότα που συμβαίνουν και ποια είναι η αρχική τους εξέλιξη.
Αιγόκερως – φέρνει σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα για εσάς. Επιλέξτε προσεκτικά τις πληροφορίες και προσέξτε ψεύτικες ειδήσεις ή δόλιες προσφορές.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η Παρασκευή θα σας φέρει μια ευκαιρία για να νοιώσετε διάφορα θετικά συναισθήματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εκκαθαρίσετε ορισμένες από τις ανησυχίες ή τα προβλήματά σας, να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Η επικοινωνία σας με άτομα που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια του αέρα, θα είναι σημαντική και θετική για εσάς.

Δίδυμοι – υπάρχει κίνδυνος ψέματος για κάτι, εμπιστοσύνης σε κάποιον ή διάδοσης ψευδών πληροφοριών.
Ζυγός – σήμερα θα έχετε σημαντικές ή σοβαρές συνομιλίες και ενέργειες με έναν άνδρα.
Υδροχόος – μην αγνοείτε μια πρόταση, συμβουλή ή ένα χέρι βοήθειας από μια γυναίκα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα ανεκπλήρωτα καθήκοντα στην εργασία, τα οποία για τον έναν ή τον άλλο λόγο, έχετε ξεχάσει να ολοκληρώσετε μέχρι στιγμής. Πιθανώς σήμερα θα χρειαστείτε περισσότερη υπομονή και ακρίβεια στις ενέργειές σας για την υλοποίησή τους. Σήμερα αποφύγετε να είστε πεισματάρηδες ή αγενείς στην επικοινωνία με τους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή.

Καρκίνος – η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για τη διευθέτηση σημαντικών εγγράφων, συμβάσεων, οικονομικών συμβάσεων, για τη λήψη μισθού ή άλλων χρημάτων.
Σκορπιός – οι οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα απαιτούν προσοχή, διπλωματία και κατανόηση από την πλευρά σας.
Ιχθείς – δεν είστε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό θα οφείλεται στις υψηλότερες προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα ή για συγκεκριμένα γεγονότα.

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.