Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3
ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

Advertisements

Την Πέμπτη, ένας από τους κύριους τομείς ανάπτυξης θα είναι η καριέρα ή η επιχείρησή σας. Θα πρέπει να επενδύσετε πολλή ενέργεια και χρόνο σε αυτά. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με έγγραφα, διατυπώσεις, με διευθέτηση διαφόρων υποχρεώσεων. Μικρά προβλήματα είναι πιθανά λόγω του μεγαλύτερου στρες και του περιορισμένου χρόνου για την πραγματοποίηση των εργασιών σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα είστε ανυπόμονοι και θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις των φίλων σας. Η υγεία μιας γυναίκας θα σας ανησυχήσει, αλλά πόσο σοβαρό θα είναι ως πρόβλημα δεν είναι κάτι που μπορεί να φανεί αυτή τη στιγμή. Παρά την ανάγκη σας να αναλάβετε κάποιες δυσάρεστες οικογενειακές ευθύνες, σήμερα θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά καλά πράγματα για την οικογένεια, τους γονείς ή τα παιδιά σας. Οι συναντήσεις ή οι συνομιλίες με άτομα, μπορούν να σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά για την ακρίβεια των πληροφοριών που λαμβάνουν εκείνα ή εσείς από εκείνα.

Μάλλον η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο σωστό σημείο την προσοχή σας. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα προσωπικά τους αντικείμενα, να προσέχουν τι αγοράζουν, τι παίρνουν από άλλους ανθρώπους κλπ.

 

Στο τέλος του κειμένου, δες το βίντεο με τις προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται!

 

Κριοί, Λέοντες,Τοξότες, σήμερα να είστε πολύ προσεκτικοί στις ενέργειές σας, αποφεύγοντας τη βιασύνη, τη συναισθηματικότητα και τις ιδιοτροπίες σας. Την Πέμπτη εξαρτάται από εσάς εάν θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα ή θα εμπλακείτε σε μια σειρά μικρών παρανοήσεων και προβλημάτων. Αποφύγετε τις διαμάχες και τις συγκρούσεις σήμερα, καθώς οι αντίπαλοί σας θα είναι αρκετά πεισματάρηδες και εύκολα μπορείτε να μπείτε σε συγκρούσεις.

Κριός – σήμερα μπορείτε να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια μετακίνηση και να περιμένετε καλά αποτελέσματα ή ευχάριστες εμπειρίες. Το μέτωπο της οικογένειας μπορεί να είναι προβληματικό. Η αμέλεια των οικογενειακών σας ευθυνών μπορεί να προκαλέσει θυμό.
Λέων – οι εκπλήξεις σήμερα θα σας θυμίσουν πραγματικά γιατί δεν είστε προετοιμασμένοι, αλλά προσπαθήστε τουλάχιστον να προετοιμαστείτε για γρήγορες και λογικές αντιδράσεις.
Τοξότης – σήμερα έχετε την τάση να ορίζετε τους στόχους σας πολύ υψηλότερα από ό,τι συνήθως. Μην απογοητευτείτε εάν τα αποτελέσματα δεν έρθουν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

Ταύροι, Παρθένοι ,Αιγόκεροι, θα είναι μια δυναμική μέρα με πολλά, αλλά σύντομης διάρκειας γεγονότα και συναντήσεις. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με τους φίλους σας, από τους οποίους θα λάβετε απροσδόκητα νέα ή σημαντικές πληροφορίες. Αυτή η μέρα θα δώσει διάφορα απροσδόκητα γεγονότα στη ζωή σας, που σίγουρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε ότι θέλετε να κάνετε .

Ταύρος – σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια αρχικά σας σχέδια και προσδοκίες. Μην βασίζεστε στη μοίρα και προσπαθήστε να βελτιώσετε την υγεία σας. Είναι καιρός να ελέγξετε το βάρος σας. Αναστατώσεις στα αισθηματικά και προσοχή σε μικροατυχήματα στα παιδιά.
Παρθένος – θα μπορούσατε να βρεθείτε σε μια συναρπαστική νέα κατάσταση, η οποία θα σας φέρει επίσης οικονομικά οφέλη. Χαρούμενος χρόνος με την οικογένεια και τους φίλους σας.
Αιγόκερως – οι συνομιλίες ή η δουλειά με έναν άνδρα θα πρέπει να είναι αρμονικά, να αποδεχτείτε τη γνώμη άλλων ανθρώπων, αλλά να παρουσιάσετε και τα δικά σας θέλω και να τονίσετε την παρουσία σας .

Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι, θα είστε ευάλωτοι στην επιρροή μιας γυναίκας, της οποίας η παρέμβαση μπορεί να είναι προς το καλό, αλλά μπορεί επίσης να υπαγορεύεται από τα προσωπικά της συμφέροντα. Σήμερα θα τείνετε να προσβάλλετε εύκολα, να πέφτετε σε μελαγχολικές διαθέσεις ή να μετανιώνετε για τις ευκαιρίες που χάσατε στο παρελθόν. Πάνω απ’ όλα, σήμερα αποφύγετε κρυφές ενέργειες, καθώς και κάθε μορφή χειραγώγησης.
Δίδυμοι – τα κύρια καθήκοντά σας σήμερα θα σχετίζονται με το σπίτι σας, την οικογενειακή σας επιχείρηση, την εργασία σας σε ιδιοκτησία γης ή ακίνητο κτλ.
Ζυγός – σήμερα δεν είναι μια ημέρα υψηλής ενέργειας για εσάς και θα εκνευριστείτε για μικρά ζητήματα, προσπεράστε τα για να δείξετε τις ικανότητές σας και να πραγματοποιήσετε τις ενδιαφέρουσες ιδέες σας.
Υδροχόος – σήμερα μπορείτε να έχετε χρηματικά οφέλη και να έχετε μια επιτυχία σε θέματα εργασίας που σχετίζονται με οικονομικά, καθώς και με έγγραφα ή συμβόλαια.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε ευκαιρίες για θετικά συναισθήματα που μπορεί να σχετίζονται με τη φιλία. Εάν ασχοληθείτε με μικροπρέπειες σε οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις, τότε να είστε προετοιμασμένοι για κριτική από τα άτομα που επηρεάζονται. Σήμερα, οι εκρήξεις θυμού μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστα ατυχήματα.
Καρκίνος – είναι μια μέρα για αγάπη, για ρομαντικές ή οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και για νέες συναντήσεις και γνωριμίες για κάποιους.
Σκορπιός – δράστε τολμηρά σήμερα, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Βασιστείτε στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Ελέγξτε την κατάσταση των χρημάτων σας και περιορίστε τα έξοδά σας.
Ιχθείς – προσοχή σήμερα θα απαιτήσει μια συνομιλία ή μπορεί να συμβεί μια κατάσταση που να αφορά ένα γυναικείο πρόσωπο. Προσέξτε τι λέτε, ποιες συμβουλές δίνετε και γενικά ποια θα είναι η συμμετοχή σας σε αυτήν την κατάσταση.

 

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: