Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 22/3

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει για τους περισσότερους από εσάς με κάποια ευχάριστα νέα ή γεγονότα, ενώ είναι μια εβδομάδα που ευνοεί τους καλλιτέχνες, όπως και την δημιουργική εργασία, αλλά και την προώθηση των ικανοτήτων σας. Ευχάριστες εμπειρίες και νέα με χαρούμενες εκδηλώσεις ή συναρπαστικές επαφές.


Μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε εργασιακά θέματα και να ευνοηθείτε σε θέματα σπουδών, γραφειοκρατικά ή νομικά. Δείξτε τις ικανότητές σας και μην φοβάστε τις απόψεις άλλων ανθρώπων, ακόμη και τις πιθανές αποτυχίες. Εάν αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο, ο στόχος τους θα είναι να σας δείξει πού κάνετε λάθος, τι έχετε ακόμα να μάθετε ή τι να αναπτύξετε καλύτερα.


Όσοι από εσάς ξεκινάτε την εβδομάδα με μια θλιβερή ή καταθλιπτική διάθεση, είναι βέβαιο πως έτσι θα κυλήσει και έτσι θα κλείσει, με το ίδιο συναίσθημα. Σήμερα, οι σχέσεις σας με αντρικά πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική και διανοητική σας σταθερότητα. Αυτή η ημέρα φέρνει σημαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με συγγενείς ή το σπίτι σας.

Στο τέλος του κειμένου, δες το βίντεο με τις προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να συζητήσετε συναισθηματικά ή άλλα ζητήματα με άτομα της οικογένειας ή τον σύντροφο σας. Η Δευτέρα μπορεί να δώσει καλές καταστάσεις στα αισθηματικά σας, εάν έχετε καταφέρει να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας.

Κριός – σήμερα μερικοί δυσάρεστοι άνθρωποι ή δυσάρεστες καταστάσεις θα προκαλέσουν την υπομονή σας. Αποδεχτείτε τέτοιες προκλήσεις στωικά και μην αφήσετε τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας να αποτύχουν.
Λέων – Μια συνομιλία ή συνάντηση με έναν άνδρα θα σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες, βοήθεια ή υποστήριξη στην εκτέλεση ορισμένων σημαντικών εργασιών για εσάς.
Τοξότης – σήμερα θα έχετε μια καλή μέρα. Να είστε χαρούμενοι, ήρεμοι, ανεκτικοί και δώστε το καλύτερό σας στους ανθρώπους γύρω σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η Δευτέρα φέρνει περισσότερες υποχρεώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με τους φίλους ή τους συγγενείς σας. Οι περισσότερες από αυτές τις υποχρεώσεις σήμερα μπορούν να σας κάνουν να εκνευρίζεστε, καθώς θα κουραστείτε γρήγορα ή θα έχετε την επιθυμία για πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Η Δευτέρα θα είναι επιτακτική μέρα για εσάς, όσον αφορά τον προγραμματισμό των καθηκόντων σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ταύρος – η υγεία σας μπορεί να είναι αιτία δυσφορίας. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε ό,τι απαιτεί η συγκεκριμένη κατάσταση από εσάς.
Παρθένος – έχετε μια παραγωγική μέρα μπροστά σας, με πολλές γρήγορες δράσεις ή καταστάσεις. Η ψυχολογική σας σταθερότητα σήμερα θα είναι κρίσιμη για την επιτυχία.
Αιγόκερως – σήμερα οι σχέσεις σας με τους συνομηλίκους σας ή άτομα νεότερα θα έχουν μια ασυνήθιστη εξέλιξη. Μερικοί από εσάς θα λάβετε σημαντικά νέα σχετικά με ένα μωρό ή ένα παιδί.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, είναι απαραίτητο τη Δευτέρα να εκπληρώσετε με ακρίβεια και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις που έχετε σε άλλα άτομα, όπως συγγενείς, συναδέλφους ή φίλους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να μιλήσετε με εποικοδομητικό αποτέλεσμα για σχέδια που σχετίζονται με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η συμμετοχή άλλων ατόμων στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας φέρει κάποιο όφελος ή κέρδος.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε πολλές επαφές, συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους. Θα ανταλλάξετε πολύτιμες και βασικές πληροφορίες ή ιδέες για τον εαυτό σας.
Ζυγός – οι ενέργειές σας σήμερα θα καθορίζονται από τη διάθεση ή την επιρροή ανδρικών ατόμων. Μπορεί να είναι μέλη της οικογένειάς σας, συνάδελφοι ή συνεργάτες.
Υδροχόος – σήμερα δεν θα είναι η πιο παραγωγική μέρα σας, αλλά ακόμη και σήμερα, θα μπορείτε να επιτύχετε τα αποτελέσματα των πρωταρχικών σας ενδιαφερόντων. Το παρελθόν σας θα πρέπει να είναι πηγή πολύτιμης εμπειρίας, όχι πηγή κατάθλιψης ή άλλων παρόμοιων συναισθημάτων.

Καρκίνοι, Σκορπιοί ,Ιχθύες, τη Δευτέρα δείξτε συμπάθεια ή υποστήριξη σε μια κατάσταση που επηρεάζει τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Αυτή η ημέρα φέρνει καλή τύχη και πιθανότητες να ενεργήσετε με συναισθήματα φιλανθρωπίας, τόσο για κάποια συγκεκριμένα άτομα, αλλά και κάποιοι σε συλλογικό επίπεδο.

Καρκίνος – η προσωπική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, θα σας φέρει θετικά συναισθήματα ή ελπίδες για το μέλλον, φυσικά, αρκεί να γνωρίζετε τι θέλετε και τι αξίζετε πραγματικά.
Σκορπιός – σήμερα μην βιαστείτε να επιλέξετε τις πληροφορίες που λαμβάνονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Τα νέα είναι σημαντικά και χρειάζονται χρόνο για έλεγχο, σκέψη και εύρεση της καλύτερης εφαρμογής για αυτά.
Ιχθείς – Η επιθυμία σας να επιτύχετε πολλά ή να εντυπωσιάσετε με την εμφάνιση ή τα λόγια σας, μπορεί να σας κάνει να εκνευρίζεστε, να νοιώθετε ανυπόμονοι ή μερικές φορές να γίνεστε πιο σκληροί ή απότομοι. Διαφωνίες ή αντιθέσεις στην αγάπη ή στο γάμο είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητες!

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.