Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 21/3

Αστρολογικές προβλέψεις
Advertisements

Η Κυριακή είναι μια μέρα που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά ποιες σχέσεις είναι σημαντικές για εσάς και ποιες έχουν σταματήσει να έχουν σημασία στη ζωή σας. Είναι μια μέρα που θα ευνοήσει την συγκέντρωση οικογένειας και φίλων.

Νέα σχετικά με διπλωματικά γεγονότα, συναντήσεις, συνθήκες και συμφωνίες πιθανόν να ακούσουμε σήμερα. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ισορροπία και την ηρεμία στη ζωή σας.

Δεν είναι μέρα για να μπείτε σε έριδες και συγκρούσεις ή να ελέγξετε τις ζωές των άλλων. Η επικοινωνία με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή άτομα με δύσκολο χαρακτήρα θα σας δυσκολέψει και αυτό γιατί δεν θα διαθέτετε ούτε την υπομονή, αλλά δεν έχετε και την διάθεση να δείξετε κατανόηση. Προσέξτε τα τυχόν προβλήματα υγείας σας, μην παραμελείτε τη θεραπεία που έχετε ήδη ξεκινήσει.

Στο τέλος του κειμένου, δες το βίντεο με τις προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται!

 

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα περιμένετε μια πολύτιμη συνομιλία ή συνάντηση, που θα σας βοηθήσει να έχετε επιτυχία σε κάτι ή θα οδηγήσει σε άλλα ευνοϊκά γεγονότα τις επόμενες ημέρες.

Κριός – σήμερα δεν θα είστε πολύ δραστήριοι, γιατί θα θέλετε να σκεφτείτε προσεκτικά την τρέχουσα κατάστασή σας. Θα προτιμήσετε να προγραμματίζετε, παρά να ενεργείτε.
Λέων– θα είναι μια κουραστική μέρα για εσάς, γιατί μπορεί να αισθάνεστε αδιέξοδο και να μην γνωρίζετε ακριβώς πώς να λύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση.
Τοξότης – Πιθανές μετακινήσεις και επισκέψεις που κάνετε εσείς ή κάνουν σε εσάς. Χρειάζεστε αλλαγές και ενδιαφέροντα, θέλετε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε με άλλους.

 

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μπορεί να λυπηθείτε από δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα απαιτήσουν την υπομονή σας και την κατανόηση της θέσης ή των επιθυμιών τους. Σήμερα θα έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ταύρος – αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς εάν εργάζεστε ή έχετε τη δική σας επιχείρηση.
Παρθένος – σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα στη ζωή σας, μην διστάσετε να πειραματιστείτε ή να κάνετε αλλαγές.
Αιγόκερως – Μια κατάσταση στη ζωή σας στην οποία έχετε επικεντρωθεί, θα σας ωριμάσει μέσα από τα γεγονότα και τις εμπειρίες που σας έχει δώσει. Δεν πρέπει να αγνοήσετε την επίδρασή της στη ζωή σας.

 

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε διάφορες δραστηριότητες με παιδιά ή νέους.

Δίδυμοι – Σήμερα θα είστε ανυπόμονοι, ευαίσθητοι, πιθανότητα πονοκεφάλων, νευρικότητας ή έλλειψης ενέργειας. Δεν είναι εύκολο να δραστηριοποιηθείτε σήμερα, αλλά προσπαθήστε για το καλύτερο .
Ζυγός – θα έχετε πολύ περισσότερη δουλειά στο σπίτι σας από ό,τι έχετε προγραμματίσει. Τα αποτελέσματα θα αξίζουν την προσπάθειά σας.
Υδροχόος – Η μέρα θα είναι καλή για όσους ταξιδεύουν ή έχουν σχέσεις με άτομα από διαφορετικές περιοχές. Σήμερα θα είναι σημαντικό να επικοινωνείτε με διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, καθώς είναι μια μέρα που μπορείτε να συλλέξετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή γνώσεις.

 

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε αρκετή ενέργεια και δύναμη για να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας για αυτήν την ημέρα και να προετοιμαστείτε για μερικές από τις σημαντικές υποχρεώσεις σας για την νέα εβδομάδα. Σήμερα θα είναι σημαντικό να είστε σταθεροί σε αυτά που λέτε και σε ό,τι κάνετε. Οι απερίσκεπτες ενέργειες σήμερα μπορούν να σας προκαλέσουν ανεπιθύμητα προβλήματα.

Καρκίνος – Η συναισθηματική σας αστάθεια σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει περίπλοκες καταστάσεις στην οικογένειά σας και στα αισθηματικά σας.
Σκορπιός – αυτή είναι μια μέρα για αγάπη, για νέες συναντήσεις και γνωριμίες, για συνομιλίες για το μέλλον μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Επενδύστε στην αλήθεια των συναισθημάτων που δείχνετε στους ανθρώπους γύρω σας.
Ιχθείς – ο κίνδυνος για εσάς σήμερα έγκειται στη λήψη ψευδών πληροφοριών, ψευδών υποσχέσεων ή ψευδαισθήσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς.

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.