,

Άραγε εσύ με θυμάσαι όπως σε θυμάμαι εγώ;

Άραγε εσύ με θυμάσαι όπως σε θυμάμαι εγώ;

Βιώματα, άνθρωποι και σχέσεις του παρελθόντος, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου και σημάδεψαν την προσωπικότητά σου. Λένε πως ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται ποτέ, μένει πάντα καλά κλειδωμένος στην καρδιά σου.


Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ανακαλύπτεις την αδιαίρετη σχέση του παρελθόντος με το παρόν σου. Γνωρίζεις πως αυτό που είσαι σήμερα, το οφείλεις στο χθες. Δεν μπορείς να μη θυμάσαι στιγμές και καταστάσεις.

Στα χρόνια που πέρασαν ήρθε πολλές φορές στις σκέψεις σου, στα όνειρά σου. Προσπάθησες να φέρεις το πρόσωπό του στα μάτια σου, την φωνή του στα αυτιά σου. Θολή όμως η εικόνα του, βουβή η φωνή του. Ίσως ο χρόνος, ίσως το μυαλό σου, δεν σ’ άφησαν να τον δεις. Απλά σου έμεινε μια δυσάρεστη αίσθηση, μια πικρία από τα παλιά.


Έρχονται στιγμές που στον θυμίζουν, αλλά προσπαθείς να τις προσπεράσεις. Περίεργα παιχνίδια του μυαλού. Άραγε αυτός σε θυμάται όπως τον θυμάσαι εσύ; Αυτό το ερώτημα σε στοιχειώνει.

«Ό,τι και αν κάνεις, με όποιον κι αν είσαι, πάντα εμένα θα θυμάσαι» σου ‘λεγε κι εσύ γελούσες. Τώρα δεν γελάς, θυμώνεις, θυμώνεις με τον εαυτό σου που είχε δίκιο…

 

Της Σοφίας Β.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading