Τι να τα κάνω τα λεφτά σου, όταν δεν έχω την καρδιά σου;

Advertisements

Η αντίληψη πως το ερώτημα «τι θέλει η γυναίκα από έναν άντρα;» είναι αναπάντητο, είναι λανθασμένη. Η απάντηση είναι απλή. Η γυναίκα θέλει να την αγαπάνε. Η ανάγκη για αγάπη όμως, δεν καλύπτεται μόνο με υλικά αγαθά. Η επιθυμία της να νιώσει στοργή και ασφάλεια, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με το χρήμα. Η προσοχή και η εκτίμηση που ζητάει, δεν βρίσκονται στα ακριβά δώρα που της χαρίζονται.

Ο εντυπωσιασμός του πλούτου δεν είναι αρκετός, για να κερδίσεις την καρδιά της. Τα κοσμήματα, τα πολυτελή ταξίδια, τα ακριβά αμάξια, δεν είναι ικανά για να την κάνουν ευτυχισμένη. Η αγάπη βρίσκεται στο σεβασμό και στην εκτίμηση, όχι στα πλούσια και χλιδάτα δώρα.

Η γυναίκα θέλει τον άντρα–άνθρωπο δίπλα της, όχι τα λεφτά του. Αν δεν μπορεί να ανοίξει την καρδιά του, τότε δεν θα την έχει. Τα ακριβά δώρα δεν μπορούν να καλύψουν το κενό που δημιουργείται από την απουσία του.

Η γυναίκα θέλει να αγαπηθεί, όχι να αγοραστεί. Θέλει ο άντρας που θα είναι δίπλα της να της αφιερώνει χρόνο και να την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή. Θέλει να την ακούει και να την καταλαβαίνει, θέλει να την προστατεύει και να την στηρίζει, θέλει να της δείχνει πως αισθάνεται γι’ αυτήν και να της το αποδεικνύει καθημερινά.

Τι να τα κάνει τα λεφτά του, άμα δεν ζει στα όνειρά του;

 

Της Σοφίας Β.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.