,

Όταν βρέθηκε στον δρόμο της ο άλλος…

Φυσικά και τον αγαπούσε, όμως όταν ήταν με τον άλλον ένιωθε ζωντανή, ένιωθε γυναίκα, μια γυναίκα θελκτική και ερωτεύσιμη ξανά.


Κολακεύτηκε που ένας άλλος άνδρας της έδωσε σημασία, που την διεκδίκησε. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Οι στιγμές μαζί του είχαν ξυπνήσει το πάθος της. Η ερωτική έλξη ανάμεσα τους ήταν πολύ μεγάλη. Η ανάγκη που είχε να νιώσει επιθυμητή, την οδήγησε στην απιστία. Ένιωσε ξανά το κορμί της να πάλλεται. Ένιωσε ξανά την σαρκική απόλαυση που είχε ξεχάσει πόσο της άρεσε.

Με τον άντρα της ήταν 12 χρόνια μαζί. Έρωτας μεγάλος, όμως η καθημερινότητα, τα οικονομικά προβλήματα, η έλλειψη επικοινωνίας, έσβησαν σιγά σιγά την σπίθα. Κουρασμένοι και οι δύο παραμέλησαν ο ένας τον άλλον.


Αισθανόταν άσχημα που έλεγε ψέματα στον άντρα της, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, ήταν ερωτευμένη. Ο χρόνος είχε αλλοιώσει την συζυγική τους σχέση κι έτσι όταν βρέθηκε στον δρόμο της ο άλλος, έπεσε στην αγκαλιά του. Μαζί του ένιωσε σαν έφηβη ξανά.

Όμως δεν μπορούσε να διαγράψει έτσι απλά 12 ολόκληρα χρόνια. Αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της. Πιθανόν γιατί συνειδητοποίησε πως κάποτε ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο άντρας της. Θυμήθηκε όλες τις ωραίες στιγμές που είχαν περάσει μαζί.

Οι τύψεις και οι ενοχές, την έκαναν να σταματήσει. Δεν άντεχε! Όσο και αν πονούσε που άφηνε πίσω της την παράνομη σχέση, η αγάπη για τον άντρα της ήταν πιο δυνατή.

 

Story by Σοφία Β.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading