ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΓΚΕΜΙΣΗ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΓΚΕΜΙΣΗ – ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ


Διαβάσαμε και σας προτείνουμε «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ» της Βούλας Γκεμίση.

Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί και αυτό γιατί το μυστικό ξετυλίγεται σε ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια στα Μετέωρα Καλαμπάκας. Με έντονο το Ελληνικό στοιχείο η συγγραφέας θα σας βάλει μέσα σε μία ιστορία που είμαι σίγουρος ότι θα αγαπήσετε πολύ. Ένα καλογραμμένο βιβλίο που μεταδίδει στον αναγνώστη το συναίσθημα του σεβασμού όσο το διαβάζει. Μία συγκλονιστική ιστορία θα σας ταξιδέψει από την αρχή του βιβλίου μέχρι το τέλος του δημιουργώντας σας δέος.


Η ανερχόμενη συγγραφέας έρχεται να μας διδάξει την καλοσύνη μέσα από ένα μυθιστόρημα γεμάτο όμορφες εικόνες, υπέροχες περιγραφές που συναντάμε λυρισμό και μία ιστορία που μένει χαραγμένη για πάντα στην καρδιά σου.

Η Βούλα Γκεμίση είναι η συγγραφέας που μέσα σε λίγο διάστημα έχει γράψει πάνω από 16 ολοκληρωμένα βιβλία. Ανοίγει τα δικά της φτερά προς τη συγγραφή και κερδίζει τους αναγνώστες της για τον ιδιαίτερο μεστό τρόπο γραφής της. Την διαφορετικότητα των ιστοριών της και τον τρόπο που προσεγγίζει την κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Γράφει διαφορετικά είδη σε βιβλία και σήμερα έχω στα χέρια μου το πρώτο μυθιστόρημα φαντασίας της «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή.

Αυτό το βιβλίο έχει όλα τα στοιχεία που θα σας κάνει να το αγαπήσετε. Αγωνία, μυστήριο, αληθινούς ήρωες και μία ιστορία που δένει πολύ έξυπνα από την αρχή μέχρι το τέλος της με όμορφες ανατροπές. Μία συγκλονιστική ιστορία που μοιάζει με αληθινό αλλά ποιοτικό παραμύθι. οι ήρωες του βιβλίου μπορείς να τους συναντήσεις μεταξύ του φανταστικού και του πραγματικού αλλά είναι ήρωες απτοί, που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου και η εξέλιξη των χαρακτήρων τους έχει πολλά να σου διδάξει.

Η Ουράνια – η πρωταγωνίστρια με το πρωτότυπο όνομα – είναι η εγγονή της Αρετής. Γεννιέται σε ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου από δύο γονείς που μοχθούν για το μεροκάματο της ημέρας. Η Ουράνια είναι δώρο Θεόσταλτο και από την αρχή της γέννησης της κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει την έντονη επικοινωνία και την σχέση που χτίζουν στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα γιαγιά και εγγονή. Όταν η γιαγιά της Ουράνιας πεθαίνει, ο κόσμος της Ουράνιας καταρρέει. Όλα μένουν ανεξήγητα. Οι γονείς της προσπαθούν ακόμα και μετά το θάνατο της να την τραβήξουν με όποιον τρόπο από τη σχέση που είχε χτίσει με την γιαγιά της. Βγάζοντας γρήγορα συμπεράσματα και υπό την καθοδήγηση ύπουλων ανθρώπων, προσπαθούν όλοι μαζί να ανακαλύψουν ένα μυστικό που θα τους φέρει απέναντι στην πραγματικότητα που κρύβουν στην ψυχή τους. Η διορατική Ουράνια έχει έρθει στη γη με σκοπό να εκτελέσει την αποστολή της. Να σώσει όσο πιο πολλές ψυχές ανθρώπων υποφέρουν. Στο μυαλό όλων όμως από τους κατοίκους του χωριού αλλά και από τους γονείς της υπάρχουν οι ιστορίες των μαγισσών.

Αγαπητέ αναγνώστη αν νομίζεις ότι στην χώρα μας δεν έχουμε νέους συγγραφείς που καταθέτουν την ψυχή τους μέσα στις σελίδες των βιβλίων τους κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό το βιβλίο όσο το διαβάζεις νομίζεις ότι βλέπεις μία υπέροχη κινηματογραφική ταινία. Εγώ έκανα πολλές φορές στο μυαλό μου εικόνες ταινίας διαβάζοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου.

Η Βούλα Γκεμίση κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων. Μεγάλωσε όμως και ζει πλέον μόνιμα στην Σητεία της Κρήτης. Ξεκίνησε να γράφει από τότε που πήγαινε δημοτικό. Ταλέντο που μάλλον κληρονόμησε από τον πατέρα της αφού και ο ίδιος έγραφε στίχους και ποίηση. Πολύ σύντομα την έβαλε να του υποσχεθεί ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα δημοσιοποιούσε κάποια από τις ιστορίες της. Η Βούλα Γκεμίση, το 2018 απομονώνεται αφού παραιτείται πρώτα από την δουλειά της και ξεκινάει να γράφει ιστορίες αρχίζοντας να της δημοσιοποιεί. Από τότε μέχρι τώρα οι ιστορίες της πήραν φωτιά και αυτό γιατί έχει γράψει πάνω από δεκαέξι ολοκληρωμένα βιβλία. Στην αναζήτηση μου για να βρω το βιογραφικό της έχει γράψει ταυτόχρονα αρκετές νουβέλες, διηγήματα, κάποια ποιήματα, άρθρα και δωρεάν μυθιστορήματα.

Στην βιβλιογραφία της θα βρείτε βιβλία που είναι διαφορετικές κατηγορίες. Χιουμοριστικά, κοινωνικά, δραματικά, θρίλερ, φαντασίας και νομίζω ότι αυτό με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα για αυτή την συγγραφέα. Πέρα από το βιβλίο που κρατούσα στα χέρια μου, μου τράβηξε το ενδιαφέρον το ότι ένας άνθρωπος καταπιάνεται με όλες αυτές τις διαφορετικές κατηγορίες σε τόσο λίγο διάστημα.

Και πάμε τώρα στο θέμα μας. «Το μυστικό ενός αγγέλου» θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια γιατί θα σε συγκινήσει, θα σε διχάσει, θα σε προβληματίσει θα σε κάνει να σκεφτείς πολλές φορές την στάση σου απέναντι στην ίδια τη ζωή. Ίσως αξίζει να έχουμε στην βιβλιοθήκη μας τέτοια βιβλία. Ίσως αξίζει να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ταλαντούχους δημιουργούς. Τα έργα τους μιλάνε από μόνα τους.

Το βιβλίο μπορείτε να προμηθευτείτε ενυπόγραφο από το site https://makestorytelling.com/shop/

Γράφει ο Νίκος Αρετάκης


Μία απάντηση στο “ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΓΚΕΜΙΣΗ”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading