Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

ΚΡΙΟΣ

Με τη ματιά σας σε κάτι καινούργιο θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, αλλάζοντας στην κυριολεξία “ενδυμασία”, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, σας επηρεάζει θετικά.


Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και μεταμορφώνει την ερωτική σας ζωή. Η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, σπρώχνει για να βγείτε από τα στεγανά σας και να κυνηγήσετε έναν άπιαστο μέχρι πρότινος, έρωτα.

Ο Ερμής στον Τοξότη, σας κάνει πιο αισιόδοξους, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους στον επαγγελματικό χώρο και ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.


Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) απαιτεί να αλλάξετε κατεύθυνση. Πιθανόν να πρέπει να μετακινηθείτε επειδή το απαιτεί η εργασία σας και γενικότερα οι συνθήκες της ζωής σας. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα ανατρέψει το πρόγραμμά σας και την οικογενειακή ρουτίνα και πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23/12, όπου δεν θα λείψουν τα παιχνίδια χειραγώγησης και έρχεστε αντιμέτωποι με ένα συναισθηματικό χάος. Μην τραβάτε το σχοινί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη ματιά σας σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης  θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, σας βγάζουν από μια μονότονη θέση. Η επιτυχία θέλει κόπο.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και ενδυναμώνει χρόνιες σχέσεις, ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, θα σας βάλει σε ρομαντική, ερωτική διάθεση.

Ο Ερμής στον Τοξότη, σας σπρώχνει προς επαφές και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, σας οδηγεί σε νέες επιλογές επιμόρφωσης ή επαγγελματικής αποκατάστασης.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) φέρνει επιπρόσθετο άγχος γύρω από οικονομικά ζητήματα που αφορούν δάνεια, οφειλές και συναλλαγές με τράπεζες. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) αφαιρεί τρόπους σκέψης που δεν σας βοηθούν και προχωράτε σε νέους τρόπους συνεργασίας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 23/12, όπου νιώθετε πως έχετε κολλήσει και παρά τις προσπάθειές σας δεν θα βλέπετε εξέλιξη. Προσωρινή απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη ματιά σας στο μέλλον θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, δίνουν τη ώθηση να κάνετε την υπέρβαση και να ξεκολλήσετε από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και διευκολύνει σε εργασιακές σχέσεις, ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συνεργασίες και σχέσεις ζωής.

Ο Ερμής στον Τοξότη σας βάζει σε διαδικασία νέων επαφών, ενώ από τις 21/12, μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, οδηγεί σε ξεκαθάρισμα οικονομικών σχέσεων.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) θα σας αποσυντονίσει, καθώς αποχαιρετάτε σχέσεις που είχατε “συνηθίσει”. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) δημιουργεί προβλήματα, αλλά και δίνει ώθηση για νέες προοπτικές γύρω από την εύρεση μιας νέας πηγής εσόδων.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 23/12, σας βάζει σε μια κατάσταση αμφισβήτησης και έρχεστε σε δυναμική σύγκρουση με τις μέχρι τώρα αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη ματιά σας σε εσωτερικά ζητήματα που όμως διαμορφώνουν την εξωτερική σας πραγματικότητα θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, σας βγάζουν από τα στεγανά σας και αλλάζουν, παρά τους περιορισμούς, τις επιθυμίες σας.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και φέρνει ερωτισμό και φλερτ, ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, θα διευκολύνει εργασιακές σχέσεις και πιθανόν να ξεκουραστείτε.

Ο Ερμής στον Τοξότη, σας βάζει σε διαδικασία νέων επαφών, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, οδηγεί σε σύσφιξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) πιθανόν να δημιουργήσει ένα κενό στην καθημερινότητά σας και να πρέπει να αποχαιρετίσετε μια σίγουρη κατάσταση και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιό σας (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα σας κάνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια προσωπική σας σχέση. Αποχαιρετάτε το παρελθόν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 23/12, θα σας αναστατώσει ψυχολογικά, καθώς φαίνεται να συγκρούεστε με το άλλο σας μισό. Απογοητεύσεις και συναισθηματικοί περιορισμοί.

ΛΕΩΝ

Με τη ματιά σας στη προσωπική σας ζωή και σε σχέσεις ζωής θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020 τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, απαιτούν να δεσμευτείτε έτσι ώστε να υπάρχει εξέλιξη.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και ανεβάζει την ψυχολογία σας, ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, θα σας δώσει αρκετά ερωτικά ερεθίσματα για να βγείτε από το καβούκι σας.

Ο Ερμής στον Τοξότη σας κάνει πιο τολμηρούς στον έρωτα, ενώ από τις 21/12, μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, οδηγεί σε νέο εργασιακό περιβάλλον, όπου θα πρέπει να κινηθείτε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βγείτε από το κλίμα της απογοήτευσης και να αρχίσετε κάτι καινούργιο με περισσότερο ενθουσιασμό.  Η Πανσέληνος στις 30/12 στον Καρκίνο (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα σας ρίξει λίγο ψυχολογικά, ωστόσο ξεκαθαρίζετε από παρελθοντικές καταστάσεις και θα νιώσετε πως αποχαιρετάτε το παρελθόν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 23/12, ορίζει να βάλετε νέες προτεραιότητες σχετικά με την εργασιακή σας ζωή. Υπάρχει φως στο τούνελ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Με τη ματιά σας στην εργασιακή σας κατάσταση θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, κερδίζοντας μια καλύτερη κατάσταση μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, θα προωθούν τη σκληρή δουλειά που θα ρίχνετε.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και αναστατώνει το μυαλό σας και είστε κοντά στο να ερωτευτείτε ξανά και με πάθος, ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, θα σας βάλει σε συναισθηματική κατάσταση που κουμπώνει με τα θέλω σας και θα νιώσετε ότι έχετε ξεπεράσει το παρελθόν.

Ο Ερμής στον Τοξότη, σας κάνει όλο και πιο ερωτικούς και εξωστρεφείς, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα σας βγάλει από την αδράνεια και θα ελέγξετε ξανά πιθανά επιχειρηματικά σχέδια.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) γεννά μια νέα θέση στην καρδιά σας και αγαπάτε ξανά με πάθος και εμμονή. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) κλείνει επεισοδιακά, αλλά και για το καλό σας, νέους κύκλους σε φιλικό επίπεδο.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23/12, οδηγεί σε απαγορευμένα πάθη που κοντράρονται με την ηθική σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Με τη ματιά στην ερωτική σας ζωή θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, αλλάζοντας στην κυριολεξία την προσωπική σας κατάσταση, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, οδηγεί σε πιο ουσιαστικές επιλογές.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και προσφέρει μια οικονομική άνεση, αλλά και βελτίωση σε θέματα ανεύρεσης εργασίας ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, διευκολύνει επαφές, διασυνδέσεις και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο.

Ο Ερμής στον Τοξότη, σας κάνει πιο εξωστρεφείς, ενώ από τις 21/12, μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, αποχαιρετάτε πιθανά αρνητικά συναισθήματα και αρχίζετε να αισθάνεστε οικεία με το άνθρωπο που μόλις έχετε γνωρίσει ή συμφιλιωθεί.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) σας βγάλει από παλιούς τρόπους σκέψης, γίνεστε πιο ευέλικτοι και αποκτάτε με έξυπνο τρόπο αυτό που θέλετε να πετύχετε. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα δημιουργήσει ανατροπές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23/12, σας επηρεάζει και πρέπει να ανατρέψετε οτιδήποτε σας τραβάει πίσω και συγκρούεστε με τους φόβους σας. Τελευταία αναμέτρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη ματιά σας σε αγαπημένα πρόσωπα και σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε οικεία θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, προκαλώντας τον περίγυρό σας, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργούν νέες και πολλές φορές παράξενες συνθήκες.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι σας και μέχρι τις 15/12 θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε όμορφα. Η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, οδηγεί σε νέες νίκες γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και στον έρωτα.

Ο Ερμής στον Τοξότη αλλάζει την ψυχολογία σας, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων και επινοείτε νέους τρόπους απόκτησης εισοδήματος.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) ακουμπά την οικονομική σας ζωή, πιθανόν να χαθεί μια πηγή εσόδων, και οδηγείστε σε νέα μονοπάτια και συνεργασίες. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) βελτιώνει και λυνει παρεξηγήσεις σε σχέσεις που διατηρείτε από απόσταση. Θα ακούσετε αλήθειες.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 23/12 θα φέρει συγκρούσεις και αρκετές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη ματιά σας στην καθημερινότητά σας και στο πώς μπορείτε να ελιχθείτε μέσα από περίεργες συνθήκες, θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, λέγοντας ναι σε συνεργασίες, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, σας ενηλικιώνουν και συγχρόνως σας βοηθάνε να βγείτε μπροστά.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι, στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 15/12 θα βοηθήσει σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και στην βελτίωση της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιό σας την ίδια μέρα, βελτιώνει την εμφάνισή σας και γενικά απομακρύνει τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο περιβάλλον σας.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει φλύαρους αλλά και ευδιάθετους ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων και επινοείτε νέους τρόπους απόκτησης εισοδήματος.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) αφαιρεί δυσλειτουργικά κομμάτια σε θέματα επικοινωνίας και σταθερών σχέσεων και επανεξετάζετε αποφάσεις του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) κλείνει τον κύκλο καθυστερήσεων σε νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών και οδηγεί σε σχέσεις από απόσταση.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 23/12 τεστάρει την αυτοπεποίθησή σας και περνάτε μια προσωρινή κρίση που όμως υπόσχεται να σας αναγεννήσει. Πιθανή απογοήτευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη ματιά σας στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και στα οικονομικά σας θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, ανατρέπουν τις τωρινές σας συνθήκες.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού και μέχρι τις 15/12 θα σας επανασυνδέσει με τον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν με άτομα που τρέφετε ρομαντικά συναισθήματα, ενώ η άμεση μετακίνησή της την ίδια μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, οδηγεί σε εσωστρέφεια και μυστικές συναντήσεις.

Ο Ερμής στον Τοξότη σας μεταμορφώνει σε ψυχαναλυτή, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στο ζώδιό σας, θα φωτίσει πιθανά ταλέντα σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) γεννά φοβίες γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση και θα συνειδητοποιήσετε πιθανά κακώς κείμενα της εργασιακής ζωής. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) ολοκληρώνει την προσπάθειά σας να στρώσετε την προσωπική σας ζωή.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, στις 23/12 φέρνει ρήξεις και τελευταίους αποχωρισμούς. Πείτε αντίο σε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη ματιά σας στο παρόν και σε καταστάσεις που πρέπει να διορθώστε θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, αντικρίζοντας την πραγματικότητα, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας συντροφεύουν δυναμικά.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού και μέχρι τις 15/12 βελτιώνει σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και αποκτάτε γόητρο. Η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, ομορφαίνει τις φιλικές σας σχέσεις και μπορείτε να νιώσετε ικανοποίηση μέσα από μια πλατωνική σχέση.

Ο Ερμής στον Τοξότη ανοίγει τους ορίζοντές σας για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα σας ωριμάσει και πλησιάζετε συναισθηματικά το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) θα σας βάλει σε διαδικασία αναζήτησης νέων σχεδίων. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) οδηγεί στο να αλλάξετε τον τρόπο εργασίας σας και θα πειράξει αρκετά τις εργασιακές σας σχέσεις. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 23/12 ταράζει την ψυχολογία σας. Πιθανόν θα συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη ματιά σας στον φιλικό σας κύκλο και σε επανεξέταση κοινών στόχων θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μπαίνοντας σε μια “ομάδα”, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας (19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου, επιτρέπουν να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να προχωρήσετε ότι σας εκφράζει.

Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και σας κάνει πιο ερωτικούς και ανοιχτούς σε αντισυμβατικές καταστάσεις, ενώ η άμεση μετακίνησή της στο ζώδιο του Τοξότη την ίδια μέρα, οδηγεί σε επιτυχία γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, αλλά θα γίνουν και συζητήσεις για πιθανή δέσμευση ή συγκατοίκηση.

Ο Ερμής στον Τοξότη βελτιώνει τις επαφές σας με άτομα κύρους, ενώ από τις 21/12 μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα σας αποζημιώσει χαρίζοντας εξωστρέφεια και ευχάριστες γνωριμίες.

Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) αφαιρεί πιθανές δυσλειτουργικές συνεργασίες, όπου και πρέπει να δείτε την αλήθεια κατάματα. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) αναγεννά την ερωτική σας ζωή με δυνατές επιστροφές. Ζείτε το love story.

Σημαντική επιρροή του μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23/12, φέρνει τα πάνω κάτω στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τον δανεισμό.

 

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

 

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.