Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): η είσοδος του Άρη στο δεκαήμερό σας, προσδίδει δυναμισμό, ζωντάνια και σας ενδυναμώνει ψυχολογικά. Έτσι αυτές τις μέρες μπορείτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε αρκετούς από τους στόχους σας.  Η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί. Προσοχή! Τάση για επιθετικότητα, έλλειψη υπομονής.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): βιώνετε αρκετές καθυστερήσεις και έντονες απογοητεύσεις στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο να ξέρετε ότι ζείτε μια προσωρινή κατάσταση που ακόμα δεν μπορείτε να εκτιμήσετε.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, σας υπενθυμίζει να κλείσετε εκκρεμότητες και να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που διατηρείτε με πρόσωπα εξουσίας. Ωστόσο η εβδομάδα δεν είναι μόνο πίεση και έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τα εμπόδια, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους εξέλιξης και μέσα από την γνωριμία σας με νέα άτομα.

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): η είσοδος του Άρη στον Κριό, αρχικά θα σας αγχώσει και θα διαταράξει τον ψυχισμό σας,  μια που έρχεστε αντιμέτωποι με τα προβλήματά σας και δεν είναι εύκολο να βρείτε λύσεις. Πιθανόν κρυφή ερωτική δραστηριότητα. Προσοχή! Τάση για εξασθένηση, κούραση, υπερένταση.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): εστιάζετε περισσότερο στην οικονομική πλευρά της ζωής σας, μια που πρέπει να διεκπεραιώστε εκκρεμότητες. “Μιλάτε” με το παρελθόν.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας. Έχετε μάθει να διαχειρίζεστε τα προβλήματά σας ή τις επιθυμίες σας. Βέβαια η εβδομάδα δεν είναι μόνο σκέψη και μέσα από νέες επαφές θα πάρετε και τις απαντήσεις που ζητάτε.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): η είσοδος του Άρη στον Κριό, ευεργετεί την κοινωνική σας ζωή, αλλά και σας αναπτερώνει το ηθικό, μια που φαίνετε να προσελκύετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Προσοχή! Ανταγωνισμός, αντιπαλότητα, εάν συμπεριφερθείτε με έπαρση.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, βρείτε τρόπους να βάζετε τα όρια σας και μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει οικονομική πίεση και επιπρόσθετο άγχος, μια που πρέπει να καλύψετε πιθανά λάθη τρίτων. Βέβαια η εβδομάδα θα σας αποζημιώσει, εάν είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από ταμπού και να ζήσετε τη στιγμή με άτομο που σας εξιτάρει.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): η είσοδος του Άρη στον Κριό, θα μεγαλώσει την επιθυμία σας για δόξα και κοινωνική άνοδο, ωστόσο θα προκαλέσει και το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να ζείτε μια κατάσταση “πολέμου”. Ερωτικά τερτίπια και αυξημένη ζήλια. Προσοχή! Ρήξεις, εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): αναπολείτε συνεχώς μια σχέση του παρελθόντος και αυτό αυτόματα σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης της υπάρχουσας προσωπικής σας κατάστασης. Ενδοιασμοί, κριτική και πολλά διλήμματα.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα σας δώσει το δικαίωμα να ξεκαθαρίσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η εβδομάδα όμως σας βοηθάει και στο να αναπτυχθείτε πέρα από τα όριά σας και να τολμήσετε νέες γνωριμίες.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): η είσοδος του Άρη στον Κριό θα σας ευνοήσει, γιατί γίνεστε πιο τολμηροί και θα ξεκολλήσετε από παγιωμένες καταστάσεις, επιχειρώντας νέες δραστηριότητες που ταυτίζονται με τα θέλω σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει ενδιαφέρον. Προσοχή! Ασυννενοησία, καταπίεση, ξαφνικές ρήξεις.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): αγαπάτε την ελευθερία σας και αυτό το διάστημα επιλέγετε να βρίσκεστε με φίλους παρά με τη σχέση σας, που φαίνεται να σας έχει κουράσει. Φλερτ και ρομαντικές συνομιλίες.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα σας δώσει την ευκαιρία να παλέψετε για εργασιακά ζητήματα, να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και βέβαια αυτό ίσως σας εξαντλήσει. Ωστόσο, η εβδομάδα δεν είναι μόνο κούραση, αλλά χαρίζει ηθική ικανοποίηση, καθώς διαπιστώνετε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, καταφέρνετε να ορθοποδήσετε. 

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): η είσοδος του Άρη στον Κριό, βοηθά στην ανανέωση της ερωτικής σας ζωής και δυναμικά διεκδικείτε να είστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο τα οικονομικά διλήμματα αυξάνονται και επιχειρείτε ξεκαθαρίσματα με τα άτομα που σας συνδέουν κοινά οικονομικά συμφέροντα. Προσοχή! Σεξουλική υπερδραστηριότητα, ζήλια, κτητικότητα, μείωση οικονομικών πόρων.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): αναζητάτε μόνο την τρυφερότητα, αποφεύγοντας  τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας και αυτό σας κάνει να εθελοτυφλείτε και να μην βλέπετε την πραγματικότητα.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα σας κάνει να αμφισβητείτε τις επιλογές σας, μια που περιορίζεστε αρκετά και θέλετε να πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας καταπιέζει. Η εβδομάδα όμως δεν είναι μόνο περιορισμός, ταξιδεύετε με το νου σας σε αγκαλιά έντονα ερωτική. Παραδεχτείτε τον έρωτά σας.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η είσοδος του Άρη στον Κριό, θα σας φέρει κόντρες, εντάσεις και συνεχώς νιώθετε πως πρέπει να απολογείστε για τις πράξεις σας. Ωστόσο είναι και ευκαιρία να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για ότι σας συνέβη. Προσοχή! Νεύρα, ανταγωνισμός.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): η ανάγκη σας να ταξιδέψετε έστω και νοητά, βγαίνοντας από τα γνωστά μονοπάτια, οδηγεί σε επαναξιολόγηση πρόσφατων αποφάσεων. Έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα σας φορτώσει με υποχρεώσεις που θα πρέπει να ανταποκριθείτε πλέον άμεσα και χωρίς αναβολές. Όμως η εβδομάδα δεν είναι μόνο υποχρεώσεις, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η είσοδος του Άρη στον Κριό, θα σας βγάλει από την ασφαλή ζώνη σας και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε! Θα έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσετε. Ασχοληθείτε με κάθε είδους φυσική δραστηριότητα. Προσοχή! Έντονος ανταγωνισμός, αντιπαλότητα, σύγκρουση με συναδέλφους.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση και είναι δύσκολο να συγκετρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ερωτικές φαντασιώσεις. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, ευνοεί κάθε προσπάθειά σας να γίνετε γνωστοί μέσα από προσωπικές δραστηριότητες, αλλά κλέβει ολοκληρωτικά τον χρόνο σας. Βέβαια η εβδομάδα δεν είναι μόνο τρέξιμο, καθώς έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να επικοινωνείτε ερωτικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): η είσοδος του Άρη στον Κριό, αυξάνει την γοητεία σας και ελκύετε το αντίθετο φύλο με μεγάλη επιτυχία. Κατακτήσεις, ερωτική υπερδραστηριότητα, επαφή με νεώτερα άτομα θα σας ανανεώσει. Προσοχή! Ρίσκο, επιπολαιότητα, ατομισμός.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): αναπολείτε συνεχώς το παρελθόν και συνεχίζετε τις προσπάθειες να επανασυνδεθείτε με άτομο που σας έχει συγκινήσει. Δεσμευμένοι σε ανικανοποίητη αγάπη.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να αποβάλλετε κακές συνήθεις του παρελθόντος. Ωστόσο η εβδομάδα δεν είναι μόνο “απόγνωση”, ξυπνάτε στην αγκαλιά του θεού έρωτα, ανακαλύπτετε την αξία του έρωτα.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): η είσοδος του Άρη στον Κριό, φέρνει εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο, με αποτέλεσμα να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε αποκλειστικά την φροντίδα κοντινών σας προσώπων. Ωστόσο, μπορείτε να μπείτε σε διαδικασία αναζήτησης μιας νέας κατάστασης που θα ταιριαζει περισσότερο με τα θέλω σας και όχι με τα πρέπει σας.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): αναζητάτε περισσότερο την εκτόνωση μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες και συζητάτε με άτομα που είχατε συνεργαστεί παλαιότερα. Είστε επιφυλακτικοί σε θέματα ερωτικά.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): η επιστροφή του Κρόνου στο δεκαήμερό σας, θυμίζει ότι έχετε αφήσει μισοτελειωμένο και ανεκπλήρωτο και πρέπει να γίνουν τώρα τα ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι εύκολο. Ωστόσο η εβδομάδα δεν είναι μόνο αρνητικές σκέψεις, καθώς συνειδητοποιείτε ότι κρύβετε μεγάλη δύναμη και δημιουργείτε εσείς τα θαύματα.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): η είσοδος του Άρη στον Κριό, σας δίνει την ώθηση να βγείτε προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και κυρίως να αρχίσετε να υλοποιείτε τις ιδέες σας. Επαφές, μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): ζείτε ένα εσωτερικό δίλημμα αυτήν την περιόδο και δεν τολμάτε να το αποκαλύψετε στο περιβάλλον σας. Ερωτικά μπερδεμένοι.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας ρίξει ψυχολογικά, ωστόσο είναι μια περίοδος που πρέπει να αναμετρηθείτε με τους φόβους σας. Η εβδομάδα όμως δεν είναι μόνο “απογοήτευση”, μια που βρίσκετε τρόπους να καλύψετε τα κενά σας.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): η είσοδος του Άρη στον Κριό, φέρνει προβλήματα οικονομικής φύσεως, ωστόσο θα σας κάνει να κινηθείτε με μεγαλύτερη πειθώ και αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να καλύψετε τα προβλήματά σας. Ερωτική αντιπαλότητα. Προσοχή! Απώλεια πηγής εσόδων, αρνητικότητα, επιθετικότητα.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας με κατανόηση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω, ανοίγει το παραθυράκι για να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητές σας και να κινηθείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Η εβδομάδα όμως δεν είναι μόνο δράση, μπορείτε να απολαύσετε την παρεά αγαπημένων προσώπων.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.