Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): μπορείτε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα αυτήν την περίοδο, ανακαλύπτοντας τον εαυτό σας και μέσα από επιλογές που θα παραμένουν όμως κρυφές. Αφήστε πίσω σας, οτιδήποτε σας έχει πικράνει.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): αξιοποιείστε το χρόνο σας αυτό το διάστημα για να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας και ορίστε νέες προτεραιότητες.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, επηρεάζει αρκετά τον τρόπο σκέψης σας, ανατρέχετε συνέχεια στο παρελθόν και αγωνιάτε για το εάν θα επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας, πιθανόν ναι. H επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, σας βάζει στη διαδικασια αναζήτησης της προσωπικής σας αλήθειας, πέρα από όρια και ηθικούς κανόνες. Μπαίνετε σε περιπέτεια. 

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): η αναζήτηση της προσωπικής ασφάλειας μέσα από επιλογές που θυμίζουν παρελθόν, δεν θα λειτουργήσει θετικά, για αυτό και βγείτε από τα στεγανά σας, ψάξτε νέους πόρους και αλλάξτε προσανατολισμό.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): αξιοποιήστε το χρόνο σας για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές και βγείτε πιο ενδυναμωμένοι και σίγουροι για το αύριο.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, δείχνει τον δρόμο απεξάρτησης από καταστάσεις, συνήθειες και κυρίως τοξικούς τρόπους επιβίωσης. Εξέλιξη λίαν προσεχώς. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, σας υπόσχεται περιπέτεια, σασπένς καθώς ψάχνετε την χαμένη αυτοπεποίθησή σας, πιθανόν όμως με  λάθους τρόπους.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): η διεκδίκηση δυναμικών θέσεων μέσα στον περίγυρό σας θα είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο, καθώς θα αναζητάτε την προσωπική καταξίωση και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που βιώνετε.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): αξιοποιήστε το χρόνο σας αυτό το διάστημα για να ξεκουραστείτε από καταστάσεις που σας έτρωγαν ενέργεια και ξεπεράστε τα διλήμματά σας.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονά σας, πρέπει να σας αφυπνίσει εσωτερικά, ώστε να βγειτε από προσωπικά αδιέξοδα και να νικήσετε τα αόρατα τείχη που σας διατηρούν σε μια δήθεν ασφαλή κατάσταση. Μην αδικείτε τον εαυτό σας.  Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σπρώχνει για επανασυνδέσεις που ίσως θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): ανατρέξτε στο παρελθόν, ανακαλύψτε κάθε κρυφή επιθυμία που έμεινε ανικανοποίητη και προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Αναζητήστε και νέους τρόπους έκφρασης.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): αξιοποιήστε το χρόνο σας αυτό το διάστημα για να κάνετε την ψυχανάλυσή σας, να ξεκουραστείτε από ιδέες που σας φθείρουν και να γεμίσετε μπαταρίες.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, καθρεφτίζει την ανάγκη σας να βγείτε από μια ανούσια καθημερινότητα και να επανασυνδεθείτε με ότι κάνει την ψυχή σας να χαίρεται, χωρίς επιφυλάξεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας επανασυνδέσει με τα όνειρά σας, έτσι ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα μυστήριο που πρέπει όμως να λύσετε.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): η αναζήτηση νέων στόχων ή ακόμα και η ενασχόλησή σας με μια νέα ομαδική δραστηριότητα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα βγείτε από τα αδιέξοδα του μυαλού σας. Πείτε ναι στο διαφορετικό.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): αξιοποιήστε τον χρόνο σας αυτό το διάστημα για να ορίσετε προτεραιότητες γύρω από την προσωπική σας ζωή και να βγείτε από αδιέξοδα.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, σας βάζει στη διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης, μέσα από την ενασχόλησή σας με τους στόχους σας και θα πρέπει να βρείτε τα πατήματά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει επανασυνδέσεις με φίλους από τα παρελθόν ή πιθανόν να επιστρέψετε σε γνωστά λημέρια, για να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.  Ερωτικές συναντήσεις.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): εσωτερικές συγκρούσεις θα προκαλέσουν γεγονότα όπου πρέπει να τα διαχειριστείτε με την απαραίτητη σύνεση και χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας. Θα βρείτε τρόπους να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): αξιοποιήστε το χρόνο σας αυτές τις μέρες και βάλτε προτεραιότητες, αφήνοντας έξω οτιδήποτε δυσλειτουργικό.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, μιλά για επανασύνδέσεις με άτομα που έχουν κυριαρχήσει στη ζωή σας και αρκεί να δείτε την αλήθεια κατάματα. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, σας κάνει να αναζητάτε νέες εμπειρίες, που θα καθορίσουν ή θα ανατρέψουν την πραγματικότητά σας.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η αναζήτηση ευχαρίστησης μέσα από απλά καθημερινά πράγματα θα είναι το ζητούμενο αυτές τις μέρες, εάν και ο έρωτας θα σας αποπροσανατολίσει και βγαίνετε εκτός προγράμματος.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): αξιοποιήστε το χρόνο σας για να ξεπεράσετε τη θλίψη της κλεισούρας και οργανωθείτε για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, σας κάνει περισσότερο παιχνιδιάρη, καθώς θα αναπολείτε καταστάσεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στο περιβάλλον σας. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, σας βάζει σε διαδικασία ανακάλυψης ταλέντων και ικανοτήτων, καθώς προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο θέλω και το μπορώ.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η αναζήτηση της ικανοποίησης κρυφών επιθυμιών, οδηγεί σε μονοπάτια που δυσκολεύεστε να περπατήσετε, γιατί πρέπει να βγείτε από την βολή σας. Ερμηνεύστε το πεπρωμένο, αλλά μην αρνείστε την εμπειρία.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): αξιοποιήστε το χρόνο σας σωστά και οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, ώστε να μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Ερωτικά διλήμματα.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους κρύβει κινδύνους, μια που η επανασύνδεση με άτομο που σας μαγεύει είναι θέμα χρόνου και πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, θα δώσει ώθηση στην σεξουαλική σας ζωή και θα απελευθερωθείτε από την αδράνεια.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): η αναζήτηση ενός νέου συντρόφου και η απομάκρυνση από το παρελθόν αποκτά νόημα και θέλετε να προσπαθήσετε να βγείτε από τα αδιέξοδα που δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): αξιοποιήστε το χρόνο σας για να ορίσετε τα βήματά σας και τις μετέπειτα επιλογές σας, χωρίς να κολλάτε σε εμπόδια του παρελθόντος. Νέες κατευθύνσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, οδηγεί σε επαναξιολογήσεις των προσωπικών σας επιλογών και έχετε τη διάθεση να αναθεωρήσετε. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα σας Διδύμου – Τοξότη, οδηγεί σε καρμικές γνωριμίες που θα ανοίξουν πόρτες και θα ζήσετε επιτέλους την εξέλιξη.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): αναζητάτε περισσότερο την προσωπική σας ικανοποίηση μέσα απο κοντινές επαφές και δεν θέλετε να μπείτε σε διλήμματα. Ξεκουράστε το μυαλό σας.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): αξιοποιήστε το χρόνο προς όφελος σας, μπείτε δηλαδή ξανά στη δράση, χωρίς όμως να βιάζεστε και εγκληματιστείτε ομαλά στην νέα σας πραγματικότητα.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, φέρνει επανασύνδέσεις με συνεργάτες του παρελθόντος, που υπόσχονται μια καλύτερη εργασιακή πραγματικότητα. Η επιστροφή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις σχετικά με την εργασιακή σας κατάσταση, με αποτέλεσμα να κατευθυνθείτε σε νέες διαφορετικές επιλογές.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): αναζητάτε νέες συγκινήσεις για να αφυπνιστεί και πάλι το ενδιαφέρον σας για τη ζωή. Προχωρήστε ξεχνώντας ότι σας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Επιστρέφετε ενδυναμωμένοι.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): αξιοποιήστε το χρόνο σας για να κατευνάσετε αρνητικά συναισθήματα και να νικήσετε την τοξικότητα που σας περιβάλλει.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, μιλάει για ξεχασμένους έρωτες όπου φαίνεται να σας παρασύρει το παρελθόν σε… απαγορευμένη αγκαλιά. Η επιστροφή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, σας επιφυλλάσει ευχάριστες εκπλήξεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή και αποκομίζετε εμπειρίες.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): η αναζήτηση του προσωπικού καταφύγιου, σας οδηγεί σε σχετική απομόνωση, πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και επικρατεί η έλλειψη κατανόησης.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): αξιοποιήστε το χρόνο σας, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα δύσκολα και να είστε αποτελεσματικοί.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, φέρνει επανασυνδέσεις με άτομα που αποτελούσαν το σπίτι σας, νιώθετε δηλαδή την οικειότητα και θα δώσετε ευκαιρίες. Η επιστροφή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, δίνει την ώθηση να αναζητήσετε τις ρίζες σας και μεσα από προσωπικές… ανασκαφές, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.