Μενού Κλείσιμο

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο 2020

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

ΚΡΙΟΣ


Ο μήνας Μάιος, σπρώχνει σε οικονομικά ξεκαθαρίσματα, καθώς νιώθετε πως περπατάτε σε κινούμενη άμμο και γρήγορα πρέπει να βρείτε τρόπους να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας για να νιώσετε περισσότερο ασφαλής, αλλά και να προστατέψετε τους δικούς σας ανθρώπους. Θέματα ψυχολογικής φύσεως θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς και ανάλογα με τη στάση του αγαπημένου σας προσώπου, εισπράττετε άρνηση και έτσι γεννιέται η ανασφάλεια.


Εκτός από τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα, αξίζει επίσης να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε υπογραφές, συμβόλαια και τυχόν συμφωνίες, καθώς η Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη στους Διδύμους και μπορεί να ζημιωθείτε οικονομικά.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, φέρνει μια γενική εξασθένιση που θα σας ρίξει ψυχολογικά και θα ζήσετε μέρες απομόνωσης. Φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων. Ασθενές ανοσοποιητικό.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020, η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο) πιέζει για να απεξαρτηθείτε από τυχόν τάσεις θυματοποίησης και απαιτείτε να νικήσετε τους δαίμονες σας. Η σεξουαλική σας ζωή ενεργοποιείται.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020, ενεργοποιεί με θετικό τρόπο την ψυχολογία σας και αυτό θα φανεί στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους, αλλά και μέσα στην δουλειά σας. Συζητήσεις, μηνύματα, σκέψεις προς υλοποίηση.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, η ουτοπία κερδίζει έδαφος, κινείστε σε άλλη διάσταση, πιθανόν χάνετε την επαφή με την πραγματκότητα. Αγαπάτε χωρίς όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε προσωπική εξέλιξη, καθώς το διαφορετικό που βιώνετε πάντα οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις. Έτσι λοιπόν θα πονάτε καθώς θα ανακαλύπτετε τις αδυναμίες σας. Φιλικές επαφές μεταμορφώνονται ή τελειώνουν, καθώς βλέπετε τώρα πιο καθαρά με ποια άτομα ή σε ποιο κοινωνικό σύνολο μπορείτε να υπάρχετε, χωρίς να πρέπει να καταπιέζετε τον εαυτό σας.

Η οικονομική σας κατάσταση με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, θα σας απασχολήσει, μια που και η δημιουργία έξτρα εισοδήματος θα είναι ένα από τα ζητούμενα της νέας εποχής. Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020 σας δίνει όμως όραμα, ελπίδα για το μέλλον και με μια αναπροσαρμογή των σχεδίων σας, φαίνεται να έρχεστε πιο κοντά σε μια ομάδα που αποτελείται από άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Έχετε έργο να επιτελέσετε. Φλερτ, ρομάντζο.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020, η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το  β’ δεκαήμερο, αρχές γ΄) τερματίζει δυσλειτουργικές σχέσεις, κυρίως όμως την άρρωστη ταύτιση που μπορεί να είχατε με το άλλο σας μισό. Γίνεστε πιο ανεξάρτητοι, λιγότερο κτητικοί. Αναζητάτε την αλήθεια σας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020, φέρνει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα με αποτέλεσμα να παλέψετε, να νικήσετε το άγχος, βάζοντας πλώρη για διαφορετικές υλοποιήσεις.

Η επιρροή του μήνα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Φιλική σχέση τείνει να είναι ερωτική και τα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας μπερδεύουν. Να πιστέψετε σε υποσχέσεις ή να κρατήσετε μικρό καλάθι;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Μάιος, οδηγεί σε εξελίξεις για να βγείτε νικητές από τη στασιμότητα, ξεπερνώντας πρακτικά προβλήματα και έτσι είναι ένας μήνας δράσης, αλλά και πιθανών κινδύνων λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Ωστόσο έχετε περισσότερη εύνοια αυτό το διάστημα και με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, για να προχωρήσετε καταστάσεις που είχαν κολλήσει και να αισθανθείτε ότι υπάρχετε πλέον σε μια άλλη καλύτερη πραγματικότητα.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020 ωστόσο, θυμίζει τα προβλήματα, φέρνει στο δρόμο σας εμπόδια, για να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και να νικήσετε τους φόβους σας. Τέλος, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, να έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους και να μιλήσετε για σχέδια και κοινούς στόχους. Έρωτας μετ’ εμποδίων.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το  β’ δεκαήμερο) θα ανανεώσει τη σεξουαλική σας ζωή, αρκεί να πετάξετε από πάνω σας ταμπού και κρυμμένους φόβους και να ρίξετε το εγώ σας, καθώς η ικανοποίηση μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το εμείς και όχι το εγώ.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 22 Μαΐου 2020, σπρώχνει σε αποφάσεις που καθορίζουν την προσωπική σας ζωή και δεν μπορείτε να αποφύγετε το πεπρωμένο.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, επικίνδυνα διαταράσσει συναισθήματα ασφάλειας, όπου και πλέον το σίγουρο δεν σας συγκινεί. Αναζητάτε εμπειρίες που σας μεταφέρουν στον παράδεισο. Απιστία, ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Μάιος θα σας εμψυχώσει αρκετά, καθώς βιώνετε θαύματα που σχετίζονται αρχικά με τον εσωτερικό σας κόσμο και σύντομα θα δείτε την πραγματικότητά σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Η κατάσταση της προσωρινής απομόνωσης, οδηγεί σε επανεκτίμηση προσωπικών σχέσεων αλλά και του εαυτού σας, όποτε τώρα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό και συνάμα πιο ευχάριστο.

Η ερωτική σας ζωή παραμένει βέβαια ένα άλυτο μυστήριο που σας εξιτάρει, αλλά σας ρίχνει σε απαγορευμένη αγκαλιά με απρόβλεπτες συνέπειες. Αγαπάτε τυφλά, χωρίς διάκριση. Προσοχή σε μυστικές συμφωνίες οικονομικών θεμάτων. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, υπάρχει φόβος να φανείτε αναξιόπιστοι και να μην καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, ενδυναμώνει την πίστη σας στον εαυτό σας, στα σχέδια σας και θα σας επανασυνδέσει με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Επιτυχία μέσα από σπουδές. Έρωτας από απόσταση.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020, η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο) γεμίζει το συναισθηματικό κενό και οι επαφή σας με νεώτερα άτομα ξυπνάνε μέσα σας την αισιοδοξία και το κίνητρο για δημιουργικές αλλαγές. Ρίσκο μέσα από επιχειρηματικά σχέδια.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο) θα σας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα, για να απαλλαγείτε από συνήθειες, ανθρώπους και οτιδήποτε δυσλειτουργικό.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αγαπάτε κρυφά ή χωρίς ανταπόκριση. Υποσχέσεις που δημιουργούν διλήμματα. Επικίνδυνα ερωτικά τρίγωνα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Μάιος, σπρώχνει να αναζητήσετε το αληθινό σας πρόσωπο, τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό σύνολο και μέσα από προσωπικές επιλογές να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας, για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Επίσης, η κοινωνική σας ζωή θα βελτιώνετε σιγά σιγά, καθώς ο εγκλεισμός τελειώνει και τυχόν μηνύματα στήριξης και ενθάρρυνσης που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, θα σας αναζωογονήσουν.

Κάθε πρωτοβουλία για συμμετοχή σε ομαδικές προσπάθειες με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, μπορεί να επαναξιολογηθεί και να προχωρήσετε σε νέες συμμαχίες.  Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, γεννά σεξουαλική υπερδιέγερση, ερωτικές φαντασιώσεις και είναι ζήτημα χρόνου να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας σαγηνεύει. Προσοχή όμως σε ανεξόφλητα δάνεια, οφειλές.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το  β’ δεκαήμερο) ενδυναμώνει την αρσενική ενέργεια μέσα σας και κινείστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιβάλλεστε πιο εύκολα στους άλλους. Απομάκρυνση από άτομα που σας καταπιέζουν. Σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Ερωτικά ταμπού.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει αρχές α΄ δεκαημέρου) υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα και μέσα από γνωριμίες, επαφές μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οδηγεί σε ερωτικά ειδύλλια και σεξουαλικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Μάιος, σπρώχνει σε ερωτική αφύπνιση, που θα καθορίσει τη προσωπική σας ζωή, μια που η κλεισούρα που βιώσατε έχει δημιουργήσει το χρόνο, αλλά και το χώρο να φωλιάσει ένας νέος άνθρωπος στην καρδιά σας. Έτσι είναι πιο εύκολο τώρα για εσάς, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να παραδοθείτε σε μια κατάσταση που ίσως όμως ταρακουνήσει αρκετά τα θεμέλια της μέχρι πρότινος συναισθηματικής κατάστασης.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, θέματα ακινήτων και γενικά οικονομικών ζητημάτων θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους άλλους, τους σημαντικούς και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020, η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το  β’ δεκαήμερο) ολοκληρώνει ένα κύκλο σπουδών ή τερματίζεται μια συμφωνία, κλείνετε δηλαδή κύκλους, έτσι ώστε να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Επιτυχής έκβαση σε θέματα ανεύρεσης εργασίας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο) δίνει λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, ξεπερνάτε διλήμματα και γενικά προχωράτε συνειδητά σε νέες επιλογές με καλύτερες προοπτικές.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, φέρνει δυνατά συναισθήματα πόθου και εμμονής. Απιστία, παράνομες σχέσεις, εξιδανίκευση.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε απελευθέρωση από ταμπού, προκαταλήψεις, αλλά και κυνηγητό για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας και θα χάσετε αρκετά το μέτρο και την ικανότητα της διάκρισης, μια που παρασύρεστε από τα θέλω σας. Σιγά σιγά θα δείτε και εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή επικοινωνίας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, όπως και με την Αφροδίτη ανάδρομη, θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας.

Στην προσωπική σας ζωή θα έχετε διλήμματα, που θα προέρχονται από την στάση του άλλου προσώπου και πιθανόν αντιλαμβάνεστε ότι δεν επιθυμείτε τα ίδια πράγματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις σπουδές σας ή την επαγγελματική σας αποκατάσταση και αποφύγετε να πιέζεστε εσωτερικά.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, ενεργοποιεί και πάλι την εργασιακή σας ζωή, με αποτέλεσμα να μην έχετε χρόνο για ξεκούραση. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης, εκτονωθείτε μέσα από την άσκηση.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο) αλλάζει τα οικονομικά σας δεδομένα, με αποτέλεσμα να αναζητάτε νέους τρόπους εύρεσης εισοδήματος.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο) είναι θετική για νέα ξεκινήματα που αφορούν την επαγγελματική σας αποκατάσταση, αλλά και επιμόρφωση. Έρωτας από απόσταση.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, επηρεάζει τον ηθικό σας κώδικα, πηγαίνετε ενάντια στα πρέπει σας, επιλέγοντας ένα άνθρωπο τελείως διαφορετικό από εσάς. Αντισυμβατική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε συναισθηματικές εξελίξεις και θα πρέπει να διώξετε οτιδήποτε σας φθείρει εσωτερικά και να υιοθετήσετε νέους τρόπους προσέγγισης και επαφής με το ταίρι σας. Έτσι, παλέψτε με αρνητικά συναισθήματα και νικήστε θέματα κτητικότητας, μια που τείνουν να είναι το βασικό εμπόδια για να βιώσετε την απόλυτη ικανοποίηση. Τέλος, η σεξουαλική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προσοχή μόνο σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, μειώστε όσο γίνετε περισσότερο τα έξοδά σας και προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, σας κάνει πιο ερωτικούς, δίνοντας κατακτήσεις και επιτυχία στο άλλο φύλο. Συγχρόνως θα είστε πιο δημιουργικοί και αρκετά πιο ριψοκίνδυνοι και αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020, η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο) γράφει το τέλος σε αδιέξοδα και σε ιστορίες που φαίνεται να μην λειτουργούν προς όφελος σας. Γεννιέται μια νέα σχέση με τον εαυτό σας. Νέα γνωριμία.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020, βοηθάει στην απελευθέρωση των συναισθημάτων σας και μπορείτε πλέον να εκφράσετε τον ερωτισμό σας χωρίς να φοβάστε την απόρριψη ή την κριτική.

Η επιρροή του μήνα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δίνει υποσχέσεις για μεταμόρφωση και θεραπεία μέσα από την ιερή τελετουργία της σεξουαλικής πράξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε αποφάσεις μετά από συνειδητοποιήσεις σχετικά με το πως εργάζεστε για την εκπλήρωση των στόχων σας και επιβάλλεται να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Επίσης, θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε συναισθηματικά και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις γύρω από την εξέλιξη μιας στενής γνωριμίας, όπου και πιθανόν να προχωρήσετε μαζί σε κοινές αποφάσεις.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και πιθανόν συναισθήματα ανασφάλειας βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα δείτε και να τα θεραπεύσετε. Ονειροπόληση.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο) οδηγεί σε εσωτερική μεταμόρφωση και πνευματική ενδυνάμωση. Εσωτερικός διάλογος. Μυστική Σχέση.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο) δίνει νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Επισημοποίηση, δέσμευση.

Η επιρροή του μήνα, η  Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, εξιδανικεύει το ταίρι σας και ζείτε τον μεγάλο έρωτα. Προσοχή σε πλάνες, αυταπάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε φλερτ, ευχάριστες γνωριμίες και θα προσπαθήσετε να περάσετε τη φάση «απελευθέρωσης», αφήνοντας πίσω οτιδήποτε τοξικό και δυσλειτουργικό. Ωστόσο η φιλόδοξη φύση σας, δεν σας αφήνει να παραμελήσετε τα εργασιακά σας ζητήματα και αυτό θα βοηθήσει στην επανένταξη σας στην καθημερινότητα. Φροντίστε έτσι να τακτοποιήσετε τον εργασιακό σας χώρο και να αφιερώσετε χρόνο στους συνεργάτες σας, γιατί πιθανόν να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Προσοχή μόνο σε ερωτικά ειδύλλια που εξελίσσονται μέσα στον εργασιακό χώρο.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, φορτώνει το πρόγραμμά σας και πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως β’ δεκαήμερο) δίνει λύσεις σε θέματα επαγγελματικών επιλογών και μέσα από νέες επαφές θα δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει κυρίως το α΄ δεκαήμερο) δίνει νέες εκκινήσεις, για να μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Η επιρροή του μήνα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, γεννά μπερδεμένα συναισθήματα, νιώθετε ένα κενό και πιθανόν τίποτα να μην σας γεμίζει απόλυτα. Αναπολείτε άτομο του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε επαγγελματικές ανακατατάξεις και τρέχουν οι εξελίξεις για να αναλάβετε την ευθύνη στο προσωπικό σας μονοπάτι, αλλά και για να μπορέσετε να βγείτε από τα στερεότυπα σας.

Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, σας επανασυνδέει με την ερωτική σας φύση. Πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομο από το παρελθόν και να πρέπει να δείτε ξανά τους λόγους που είχατε απομακρυνθεί.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020, σας βάζει να τρέχετε για την αύξηση του εισοδήματός σας, μια που θα έχετε περισσότερα έξοδα και πιέζεστε να καλύψετε υποχρεώσεις.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο) οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και πιθανόν να πρέπει να γίνετε πιο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Προτάσεις για δέσμευση, συγκατοίκηση.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει το α΄ δεκαήμερο) φέρνει μια νέα αρχή στα ερωτικά σας ζητήματα, αλλά και επιχειρηματικά σχέδια. Διανύετε φάση δημιουργική. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Η επιρροή του μήνα, η  Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, φέρνει πίσω τα όνειρα σας και θέλετε να εμπιστευτείτε πάλι το πρόσωπο που σας έχει πληγώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Μάιος σπρώχνει σε λύσεις που θα διευκολύνουν τη καθημερινότητά σας για να ξεπεράσετε προβλήματα και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες όπου και πρέπει να βρείτε ξανά το ρυθμό σας. Η επαγγελματική σας κατάσταση με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, σας απασχολεί ευχάριστα. Θα γίνουν προτάσεις που είχαν συζητηθεί στο παρελθόν, ωστόσο χρειάζεται χρόνος για να υλοποιηθούν.

Η μετακίνηση του πλανήτη Άρη στο ζώδιό σας στις 13 Μαΐου 2020, προκαλεί εκνευρισμό, αλλά συγχρόνως παίρνετε φόρα. Έχετε περισσότερο ενέργεια να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα σε προσωπικές σχέσεις. Φλερτ, ρομάντζο.

Φεγγάρια του μήνα. Στις 7 Μαΐου 2020 η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επηρεάζει β’ δεκαήμερο) σας κάνει πιο ερωτικούς και ανεξάρτητους για να αναζητήσετε νέες συγκινήσεις και να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 (επηρεάζει α’ δεκαήμερο) είναι καθοριστική για επαγγελματικές επιλογές και για νέα ξεκινήματα. Ερωτικές επανασυνδέσεις.

Η επιρροή του μήνα, η  Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ανατρέπει τα δεδομένα σας, αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια. Ερωτική εξιδανίκευση, αλλά και πιθανόν απογοήτευση.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: